Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 767
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Благодаря bouquet
Ще им се почудя още малко.

# 676
Днес си взех гел очната линия на Лореал за 12 лв. от Елитис. Знам, че сте я хвалили тук в темата и съм силно развълнувана да я пробвам  Laughing Сигурна съм, че крайният резултат ще е потресаващ, но имам цял живот да се науча все някога как се поставя....

# 677
  • Бургас
Днес си взех гел очната линия на Лореал за 12 лв. от Елитис. Знам, че сте я хвалили тук в темата и съм силно развълнувана да я пробвам  Laughing Сигурна съм, че крайният резултат ще е потресаващ, но имам цял живот да се науча все някога как се поставя....
Ако ти е трудно направи много малки точки съвсем в основата на миглите и ги свържи много внимателно.Дано бързо се научиш да правиш красива линия.

# 678
  • Стара Загора
Някой знае ли каква е цената на палитрата с ружове на Лореал?

26,99 лв Peace

Аз още в началото си взех на Голдън Роуз с дебелия песец и си правя линиите без проблем. Наскоро пак си купих нея, защото за 3,50 е идеална. Peace С гел линиите не ми е удобно да работя.

# 679
Ивче, с тънък, с дебел писец... все не успявах да се оправя. Имам явно странна форма на окото ooooh!

Изумена съм колко лесно ми беше да си я сложа тази. Използвах китайска четка за очна линия и малко си помогнах с четчицата, която беше в опаковката. Дали защото стотици пъти съм се опитвала, дали съм се науила вече... не знам  Laughing Какви ли не методи и техники съм пробвала - с точки, с молив, с лепенка, тиксо, с бял молив първо....  ooooh! За първи път използвам такъв тип очна линия и май няма да давам пари за други вече. Иначе на ГР наистина са добри явно, защото съм чувала и от приятелки да ги хвалят.

# 680
  • Бургас
На Голдън Роуз са чудесни очните линии и са на прекрасна цена.Не помня вече колко опаковки съм изхабила,постоянно ползвам очна линия.Сега имам на ГР с твърдия писец,две на Есенс,едната от които е писалката(най-накрая приписа като обърнах писеца),а другата е течната с меката четка и,писалката на Аура и писалка на Ейвън.С писалките става супер прецизна и тънка линия,с твърдия писец на ГР линията става по-дебела,а с меката четка става нито прекалено тънка,нито много дебела.Поне очните линии не засъхват както спиралите и ще си ги изразходя.Може друг грим да не сложа,но спирала и очна линия задължително.

# 681
Търся си дълготрайно червило, моля помагайте!
От Catrice и Essence кое бихте ми препоръчали ?
Благодаряяяя  bouquet

# 682
Дълготрайно точно на Есенс и Катрис няма Mr. Green Погледни ГР.

# 683
  • София
Момичета, коя е палитрата ружове на Лореал? Може ли снимчица  Praynig

# 684
Благодаряяяя  bouquet
Аз съм много доволна от трайността на catrice - това: http://www.catrice.eu/bg/ustni/chervilo/detaili/catrice-cosmetic … p-artist-010.html и http://m.ebay.com/itm/231679990429?_mwBanner=1.

# 685
  • Бургас
Благодаряяяя  bouquet
И аз не съм имала някакво наистина дълготрайно червило точно на Катрис и Есенс.Много хвалят матовите на Голдън Роуз и Аура,но аз не харесвам матови червила,имах едно на Севънтийн и наистина издържаше повече.
На Катрис и Есенс са сякаш по-сочни червилата,по-скоро са като балсам.Имам едно на Катрис,което се води дълготрайно,но на практика не е.

# 686
На голдън роуз са прекалено сухи, пробвам да сложа нещо и не стои добре

# 687
  • Стара Загора
Момичета, коя е палитрата ружове на Лореал? Може ли снимчица  Praynig

На 15.02 писах и качих снимки в темата. Можеш да се върнеш назад.

Скрит текст:

# 688
  • Варна
Добро утро, момичета! ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Пожелавам на всички ви много щастие, здраве и любов  Heart Eyes

Влизам да пиша отзив за гел/сенките за вежди на Римел. Харесват ми Simple Smile Гелът ми идва малко светъл, но със сенките отгоре е добре.
Не издържах течния камуфлаж на Катрис и си взех коректор пак на Буржоа. Камуфлажът много ми пресушава и не е за мен, може би за лятото ще ми е ОК.

AraBesqUe, късметлийка си, че от първия път ти се е получило. На мен ми трябваше мнооого време да постигна желания ефект. Важното е да прецениш каква линия да правиш за твоята форма на окото, след това ще е много по-лесно.

Благодаряяяя  bouquet
Аз съм много доволна от трайността на catrice - това: http://www.catrice.eu/bg/ustni/chervilo/detaili/catrice-cosmetic … p-artist-010.html и http://m.ebay.com/itm/231679990429?_mwBanner=1.

Обичам това червило на Катрис. Изобщо не е сухо, макар че се води матово, на мен дори ми хидратира леко.

# 689
Явно наистина съм извадила късмет  Laughing Или просто многобройните опити най-накрая са дали резултат Joy
Гледах в Инстаграм, че Катрис също пускат продукт за коригиране цвета  а фон дьо тена. Друг въпрос е кога ще дойде при нас  Tired

Общи условия

Активация на акаунт