Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 772
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • In transit
За лакочистител съм най-доволна от Rimmel. Малко скъпичък е ама чисти идеално всичко. С този зеления дето го хвалите голямо търкане падаше.

# 661
  • Варна
Тази е, да. Но не съм я пробвала още.

# 662
  • Чукарландия

Вив! bouquet

# 663
  • Бургас
Бел, UD - Urban Decay   Hug

Тази палитра на Катрис - на клепача ми се струва, че светлите цветове ще стоят напълно еднакво.

Те и в старите палитри светлите цветове бяха почти еднакви,но много ми харесваха и почти съм ги изразходила в палитрите Rose и Nude.Сега обаче няма да ги купувам,имам си три на sleek,а имам голямо желание да взема поне една на Makeup Revolution.

# 664
Момичета може ли да ми препоръчате тоник за лице търся нещо хидратиращо и освежаващо,както и силно абразивен ексфолиант отново за лице.

# 665
Момичета може ли да ми препоръчате тоник за лице търся нещо хидратиращо и освежаващо,както и силно абразивен ексфолиант отново за лице.
Аз ползвам ексфолиантите на Joanna, много ми харесват, имала съм всички аромати и миришат страхотно - на плодове, едричък е и почиства хубаво, леко изсушава кожата, но аз съм със сухи участъци, така че при теб може да не е така. Купувам го от Елитис, цената е малко над 3лв.
 http://shopthebest.eu/product/7126/joanna-izmivasht-piling-vishna-100-ml.html

# 666
  • София
Момичета внимавайте със тези груби ексфолианти, защото причиняват микро наранявания по кожата и след време няма да са толкова микро. Grinning

# 667
  • Варна
LE "Marina Hoermanseder" by CATRICE

Новата лимитирана колекция на Cаtrice. Бояджийската четка на Катрис е едно от нещата, които ги искам, ама няма да ми трябват.

# 668
  • Бургас
А кога ще я пуснат тази нова колекция?

# 669
А кога ще я пуснат тази нова колекция?
през месец март.
Сенките на катрис мисля да си ги взема  Grinning .

# 670
  • Варна

Много добър ефект съм постигала с обикновени овесени трици. За тялото ползвах трици от кестен, които са по-груби. В Елитис има богат избор. Сега ползвам гел на Билка с частички от гроздови семки и ми харесва доста.
Съгласна съм, че силно абразивните ексфолианти не са препоръчители за лицето, от опит казвам. Кожата става много чувствителна, даже ми се бяха появили ранички от претъркване.  ooooh!

# 671
Да ви попитам за мнение за тези продукти ,че ще си пускам една поръчка и ги харесах. Praynig Hug

# 672
  • Чукарландия
Аз ползвам ексфолиантите на Joanna, много ми харесват, имала съм всички аромати и миришат страхотно - на плодове, едричък е и почиства хубаво, леко изсушава кожата, но аз съм със сухи участъци, така че при теб може да не е така. Купувам го от Елитис, цената е малко над 3лв.
 http://shopthebest.eu/product/7126/joanna-izmivasht-piling-vishna-100-ml.html

Посоченият ексфолиант на Joanna е за тяло, не е удачно да се ползва за лице. Peace

# 673
  • Варна
Някой знае ли каква е цената на палитрата с ружове на Лореал?

# 674
Гледах ги преди няколко дни, между 25- и 30 лв. са.

Общи условия

Активация на акаунт