Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Невито, то аз за това вече ги избягвам, много рядко слагам такъв, и задължително с отлепваща се база отдолу.
То хубаво да ги избягваме ама те са толкова красиви... Laughing Crazy Аз ако слагам се ограничавам до 2 пръста и без това на цялата ръка ми е прекалено. Simple Smile

# 646
Невито, то аз за това вече ги избягвам, много рядко слагам такъв, и задължително с отлепваща се база отдолу.
Такава база от къде си купуваш и на коя марка?  bouquet

# 647
  • Вестерос
Отлепваща се база има на Мисс Спорти, аз я харесвам, но я ползвам главна около нокътя  да не си цапам кожата

# 648
Благодаря  bouquet Тази марка само в ДМ ли я има?

# 649
Такава база от къде си купуваш и на коя марка?  bouquet
На P2, тъжното е, че май само в ДМ в Германия ги има, а последното ми шишенце е на привършване, и от сега съм се зачудила, кой да хвана да ми донесе.

# 650
  • Вестерос
Аз от ДМ я купих, нямам идея къде другаде я има, май в Елитис имаше, в Лили няма сякаш мисс спорти.

# 651
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате база за сенки, от която сте доволни? bouquet
Аз лично съм доволна от she от DM,в едни клипчета една влогърка препоръчва Есенс,но аз не съм толкова доволна от нея.Много хубава и коментирана е базата за сенки на AVON,друга хубава и коментирана е тази на Артдеко.

# 652
Заинтригувахте ме с този City Radiance, утре ще ходя да го пробвам.
Относно True Match - взех си точно посочения 2R/2C Rose Vanilla, за моята кожа е твърде розов и твърде тъмен. С удоволствие ще го подаря на някоя дама, на която пасва. Във Варна съм. Peace
Аз съм същия цвят и на мен ми идва тъмен. А го избирах дълго, излизах да се видя на дневна светлина даже. Има ли по-светъл цвят от този изобщо newsm78

# 653
  • София
Извинявайте, ама на всяка страница ли ще се пита за база за сенки? Shocked Айде малко да се чете все пак. Tired

# 654
Извинявайте, ама на всяка страница ли ще се пита за база за сенки? Shocked Айде малко да се чете все пак. Tired
Чета темата доста сериозно и съм напълно сигурна, че в последните 10 страници се говореше само за една база на Буржоа, която аз не харесвам и за база на wet and wild( ако така се казваше). Затова питам дали има доволни от базите на Есенс или на Катрис. Съжалявам, ако въпросът ми ви е издразнил...

# 655
  • София
А специално пък за базите на Есенс и Катрис се е говорило 60 пъти поне. Whistling

# 656
Пускат новите палитри на Катрис, но тази която харесах първоначално, малко ме разочарова на живите снимки   Confused

http://littlebyme.nl/catrice-the-nude-blossom-collection-eyeshad … w-palette-review/

# 657
  • Варна
Най-добрата отлепяща се база за нокти е на UNT Peel off base, но се продава само онлайн.

Купих си хвалената контурираща палитра на AURA иии ми е много светла. Двата тъмни цвята почти не ми се появяват на лицето  Crazy , а аз съм си за FAIR . Хайлайтърът е красив, ама другото ме изненада.
--------------------------
Healty Mix новия 51 е с леко до средно покритие, но ми прозират червените петна по кожата. Не е 100%б мат, но не е и много "сочен". Не забелязвам да оксидира.
--------------------------
И да добавя- Като сваляте боркатен лак, сложете напоеното памуче върху нокътя си и го обвийте с алуминиево фолио или с протектори за нокти ( В Шихо има за 3лв.) и оставете за 5мин. Така ще се разтвори целия лак и с едно минаване всичко ще падне. Енергичното търкане няма да ВИ помогне.

# 658
  • Чукарландия
Някой има ли база за сенки на Wet`n`Wild? Тази сутрин гледах видео, в което се твърди, че върши по-добра работа от UD newsm78

Тайга, това ли е базата за сенки на Wet n Wild? Hug

И какво е UD? Hug

# 659
  • София
Бел, UD - Urban Decay   Hug

Тази палитра на Катрис - на клепача ми се струва, че светлите цветове ще стоят напълно еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт