Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 812
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Този фон дьо тен на Буржоа,Хелти Микс, е красив,сочен,но на мазна кожа не издържа дълго.Също и Уейк Ъп на Римел.Особено в топлото са малък ужас на мазна кожа.Аз бях най-доволна от един на Катрис
http://www.catrice.eu/en/complexion/make-up/foundation/catrice-c … -make-up-010.html
Но даже не съм поглеждала дали все още го има,ще ме е яд много,ако са го спрели.Даже за основа на сенки става,бетон е.

# 586
Аз говоря за този Римел, на мен не ми стои като маска и не ми е тежък. Rolling Eyes То си зависи и колко слагаш де, на мен ми е достатъчна една помпичка от който и да е фдт.
Ох, много съм застреляна, аз си мисля за ревлонския Colour Stay. Laughing

# 587
Понеже някой спомена, че има ФДТ Fit me  на Maybelline в Лили, но не уточни от кой вид, защото са няколко, аз да ви споделя, че съм много доволна от Fit me matt and poreless. Страхотен ФДТ, наистина добър матов завършек; покритието е средно, доста течен като консистенция. Ако са го заредили него в Лили, го препоръчвам на момичетата с мазна кожа.  Peace

П.с. И аз се присъединявам към искането за тема за Makeup revolution  Peace

# 588
Взела съм си тъмен ФДТ  smile3516 хем със служителка от Лили го избирах , мразя ги тези светлини там.иначе и до вратата ходи момичето , ама бях доста гримирана и явно това ни подведе.много ме е яд не заради парите 12лв на промоция е , а защото сега ще си взема друг номер и ако ФДТ не ми допадне като ефект все едно 2 ФДТ съм хвърлила

пс.Взех си 120 , а явно съм за 115 , 120 е с оранжев подтон и ми  е един номер по-тъмен

# 589
  • Варна
Този ми е любим в момента. Смених го за кратко с Хелти Микс, но бързо се върнах към city radiance. Има добра покривност, кожата ми изглежда добре хидратирана и сияйна. Всички в офиса ми казват, че не могат да разберат как всеки ден изглеждам толкова свежа като репичка Sunglasses. Моята кожа е суха и чувствителна Peace

Здравей.
И аз съм с Хелти Микс #52, но след като прочетох поста ти, съм твърдо решла да пробвам и Сити Радианс.
Цветовете едни и същи ли са на двата ФДТ?

Не мисля, че са същите. За Сити Радианс съм почти сигурна, че ползвам цвят Ванилия (мисля, че е 02), не помня обаче цвета на Хелти Микс. Мога довечера да проверя и да ти кажа.
Цветовете на моите два не са идентични. На Сити Радианс е малко по-светъл на кожата ми, озаряващ, точно ефект на сочна кожа. Обожавам начинът, по който лицето ми грейва с него. Сега, когато се постопли, се налага да фиксирам с пудра, но го правя към обяд. В студените дни не ми се налагаше.
Хелти Микс-а от друга страна ми идва по-неутрален, все едно, че нямам нищо на лицето, никакъв ефект на озаряване. Това обаче не го смятам за минус като цяло, напротив, върши чудесна работа когато искаш да имаш изравнен тен, но да изглеждаш така, сякаш нищо не си слагала на лицето си. Просто аз гоня ефекта на сочна и сияйна кожа и затова не го ползвам сега. Имаше дни, в които смесвах и двата и се получаваше някакъв среден ефект, който също ми допадна.
Честно казано изобщо не зная какъв ФДТ ще ползвам когато се стопли. Толкова си го харесах този Сити, че не ми се сменя за нещо по-леко Sad
Ползвала съм също на Revlon Color Stay за суха и смесена кожа, не се спогодихме. Ползвах и Photo Ready, за летните вечери е много красив с тези блестящи частички.
Вие какво ползвате през лятото?

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 10:26 от VSD

# 590
  • Варна
Взела съм си тъмен ФДТ  smile3516 хем със служителка от Лили го избирах , мразя ги тези светлини там.иначе и до вратата ходи момичето , ама бях доста гримирана и явно това ни подведе.много ме е яд не заради парите 12лв на промоция е , а защото сега ще си взема друг номер и ако ФДТ не ми допадне като ефект все едно 2 ФДТ съм хвърлила

пс.Взех си 120 , а явно съм за 115 , 120 е с оранжев подтон и ми  е един номер по-тъмен

Не можеш ли да го върнеш? Не знам каква е политика на Лили, дано се съгласят  Praynig Иначе можеш да го смесиш с по-светъл (ако имаш такъв), за да ти се получи твоя цвят. 

# 591
Понеже някой спомена, че има ФДТ Fit me  на Maybelline в Лили, но не уточни от кой вид, защото са няколко, аз да ви споделя, че съм много доволна от Fit me matt and poreless. Страхотен ФДТ, наистина добър матов завършек; покритието е средно, доста течен като консистенция. Ако са го заредили него в Лили, го препоръчвам на момичетата с мазна кожа.  Peace

П.с. И аз се присъединявам към искането за тема за Makeup revolution  Peace
Гледам,че са подготвили за зареждане в дм този фдт, но не знам дали са го заредили вече.На каква цена е?
Аз си избрах фдт на виши дермаблед  Heart Eyes(имах няколко мостри и съм очарована),но не ми се дават много пари в момента  Embarassed

# 592
Вчера го видях този на Мейбълин в ДМ, но е само за мазна кожа.
Аз лятото не мисля да слагам фон дьо тен, няма да го понеса. И без това се потя доста, ще е грозна гледка като се изтрие на места. Naughty

# 593
И аз му се чудя на Фит ми, два пъти го тествам вече и продължавам да се чудя  Grinning моята кожа е нормална към суха, не знам дали с по-мазен крем отдолу няма да стои добре, но не смея да пробвам. От друга страна, най-светлият цвят ми пасва рядко добре.
И съм за тема за MUR...  Whistling

# 594
Вчера го видях този на Мейбълин в ДМ, но е само за мазна кожа.
Аз лятото не мисля да слагам фон дьо тен, няма да го понеса. И без това се потя доста, ще е грозна гледка като се изтрие на места. Naughty
И аз лятото не слагам фдт Simple Smile .

# 595
И аз вчера видях новия фон дьо тен на Мейбълин и страшно много се зарадвах като видях, че са внесли точно моя цвят. После се разочаровах като видях, че съдържа спирт Cry Ако не ми беше замирисал, нямаше и да се сетя да погледна  Tired

# 596
Иначе можеш да го смесиш с по-светъл (ако имаш такъв), за да ти се получи твоя цвят. 
Освен това Алверде имат продукт, който е за изсветляване и потъмняване на фон дьо тени. Не съм го използвала, но може да ги погледнеш Wink

# 597
Този продукт на Алверде не съм го виждала, преди бяха оставени само тестерите.. и в Пловдив като ходех проверявах, но не Tired

# 598
Иначе можеш да го смесиш с по-светъл (ако имаш такъв), за да ти се получи твоя цвят. 
Освен това Алверде имат продукт, който е за изсветляване и потъмняване на фон дьо тени. Не съм го използвала, но може да ги погледнеш Wink

може ли линк?

хайде, някой да се престраши и да пусне тема MUR, моля  Whistling Whistling Whistling

# 599
По повод Healthy Mix и Colorstay. Имам и двата. Аз съм с мазна кожа, но зимата си беше нормална. Зимата Healthy Mix беше страхотен, но за мазна кожа е крайно неподходящ за топли дни. Например от 2-3 седмици сега като се стопли грам не мога да го ползвам. След 2 час лъсвам. От друга страна Ревлонският е страхотен, но пък съвсем за лятото, защото сега ми изсушава. Така че хора с мазна кожа в момента не знам какво могат да ползват, след като всичко е на крайностите. Слагам мазни кремове отдолу и резултатът пак не е задоволяващ Laughing
Много ме зарадвахте, че най-после са вкарали матиращия Fit me. Чакам от година и нещо. Днес ще отида да го погледна. Party Hug

Общи условия

Активация на акаунт