Кафяво зацапване

• 5 207
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
А защо не направиш една фоликуметрия, ще отговори на много въпроси сигурна съм..Това с тестовете е трудна работа, дори да видиш положителен, гаранция че е имало О няма.

# 16
Досега не съм правила фоликуметрия, ще видя как ще съм следващия месец  и ако няма резултат, ще се консултирам с доктора ми в кои дни да я направя, а засега ми каза да ползвам тестовете за овулация....които за момента изобщо не ме обнадеждават  Rolling Eyes
А дали е възможно да съм имала овулация, без да имам положителен тест, правя ги веднъж дневно около 20ч.  newsm78  ...и това зацапване да е имплантационно?!  Явно прекалено силно искам нещата да се случат и премислям всякакви варианти.. Shocked
Много благодаря за съвета! bouquet

# 17
Може и да си изтървала О, да е била на ден 14-ти или 15-ти. Другия месец почни по-отрано тестовете. Ову не е константа всеки месец. А кафявото по принцип се води застояла кръв, имплантационното би трябвало да розовее по-скоро. Не се хвърляй в мисли сега, търпение му е майката  Crazy

# 18
Ще се опитам да проявя търпение  Grinning Flutter
Пак ще пиша ако има някаква промяна  Flutter
Приятна вечер и още веднъж ти благодаря Wink

# 19
Здравейте! За да не отварям нова тема пиша направо тук, надявам се че не е проблем.
Та ситуацията е такава: вече 4 месеца пия Дуфастон по схема от 16 ден до 24 ден 3х1 като през 19,20,21 ден пия 3х2 за стимулиране на имплантацията. До сега нямах проблем, идваше ми нормално - до 4 5 дни след приема. Но последни път получих зацапване точно преди първото хапче (16 ден от цикъла), което продължи около 3 дни да е слабо и премина направо в М, която продължи по дълго от нормалното. Лекарят ми каза да продължавам да си пия Дуфастона по схемата, но сега едно че не знам от кой точно ден да започна заради зацапването, апък и не знам  да няма проблем някакъв че толкова рано да ми дойде. Ако някой може да ми даде съвет ще съм много благодарна! Simple Smile

# 20
В листовката на Дуфастона е споменато за подобен страничен ефект - кървене извън цикъл. По-добре питай доктора си как да процедираш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт