На море в Гърция 2017

• 151 468
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
Студиото е хубаво (наскоро пращах една приятелка с бебе там) и няма проблем да се пътува всеки ден до различен плаж с кола - ние самите често отсядаме далеч от плажовете, стига мястото да ни харесва и да има гледка отвисоко към морето. За мен е много по-добър вариант, отколкото да се набиеш в гъча на Скала Потамия.
Но трябва да се подготвите за пътуване с кола навсякъде - не само на плаж, но и до таверна, магазин. Агнанди е и извън Панагия- сигурно е една минута с кола, но не е подходящо за ходене пеш. Оттам и ниската цена. Нищо няма на пешеходно разстояние.

# 361
Звучи много хубаво, не ме тревожи, че е извън населено място, ако няма проблем с паркирането (не сме били в Тасос до сега). Ако може да сме вдън гората, би било най-добре. Май ще резервирам, че като гледам с каква скорост се пълни островът...

# 362
По-скоро може в Панагия да ви е трудно да спрете в центъра, като надойдат туристите от Скала Потамия за мръвки... Иначе мястото си има паркинг.

# 363
Хм. А освен в селото Панагия, което би било най-близо, предполагам има други места на острова, където може да се вечеря и пазарува и където бихме могли вечер да паркираме безпроблемно, или греша?

# 364
Не ви е много близо, но препоръчвам да отидете до едно селце във вътрешността на острова - Теологос. Много е живописно и има стари къщи, а по централната улица са наредени ресторантите и пред повечето се въртят едни чевермета. Много вкусно ярешко месо ядох (и агнешкото беше хубаво  Simple Smile

# 365
Хм. А освен в селото Панагия, което би било най-близо, предполагам има други места на острова, където може да се вечеря и пазарува и където бихме могли вечер да паркираме безпроблемно, или греша?
Разбира се, че има.

# 366
  • Sofia
Здравейте
Някой посещавал ли Палио - малко селце, намира се близо.изобщо до Кавала.

Препоръчахте ни място за настаняване там и се чудя да резервирам 😎

# 367
  • София
Здравейте, избрах като дестинация за лятната почивка на моето семейство Вурвуру. Трябва да изпратя обаче капаро към Гърция. Можете ли да ме насочите как да най-лесно и по възможност без много голяма такса за превода да направя капаро - сумата е 70 евро. Благодаря предварително!

Може ли да споделиш къде сте резервирали?
Anna Houhlia House

# 368
  • София
Здравейте

Палио е екстра за спокойна почивка, малко селце, малки спокойни плажчета, има заведения и магазини.  Минус обаче е, че няма никакво място за разходка. Трябва да се ходи в Кавала /на 5 км./ или Неа Перамос /на десетина/

# 369
  • Варна
Здравейте

Porto Palio
https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x14aebb73b0b9a171%3A0x759165b9a0e90309&hl=bg-US&imagekey=!1e1!2shttps%3A%2F%2Fcdn.ostrovok.ru%2Ft%2F1024x768%2Fsecond%2F41%2F9a%2F419a5c078d7dbadf1334eeb8d62b0ee58c09cfa8.jpeg

# 370
В Палио няма никакви улички или друго място за разходка.
Това за мен е минус. Изберете съседното  Ираклица, плажовете и там са хубави,
но има оформено селище.

# 371
Сега открих темата и се връщам да чета назад.
Същевременно искам да питам за отзиви за Alexandros Palace Hotel & Suites на Уранополи, че нещо ме притеснява в ниския рейтинг на букинг.

# 372
https://www.google.bg/maps/@40.8528909,24.7122866,520m/data=!3m1!1e3

Някой може ли да каже какви са тези къщички накрая на картата в Керамоти. След Белвю са.
Като се даде на сателит се виждат. След Керамоти апарментс.

# 373
Здравейте!
Гледам този хотел в момента Посейдон клуб хотел и ме интерисува, дали плажът е добър?
В описанието стои, че е пясък, но ми се иска някой да потвърди, че е така😀   и изобщо, какви са отзивите от него?
http://m.hib.ab-in-den-urlaub.de/?KID=625612&IFF=8154&ST … p;CRS_CODE=SKG606

# 374
Плажът пред Посейдон за нищо не става (по моите критерии). От гадния камъняк има доста и на плажа, и във водата. Разгледай има доста коментари в tripadvisor. Най-близкият свестен плаж е на около 5 км. Обслужването и храната в хотела ми харесаха, но бяхме извън сезон.

Общи условия

Активация на акаунт