На море в Гърция 2017

• 151 459
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
ние пък ще повторим Крузо Вилидж и вече се подготвям:
http://www.radiothalassa.gr/ cheers
p.s. навсякъде са прекалили с цените тази година.....но к'во да се прави !

# 346
  • Пловдив
И аз да се наредя с резервация за идващото лято. Избрахме Керамоти, http://www.booking.com/hotel/gr/anastasia-appartment.bg.html?aid … total;ucfs=1&
За пръв път ще сме там и ще съм Ви благодарна за препоръки за плаж и заведения  Hug bouquet

# 347
  • София

аспровалта и врасна е класика
виж вила камелия  няма да ти откажат собственници са македонци
На отиване ще минем през Аспровалта, Врасна, Ставрос и на юг, но ще запомня вилата за някой друг хубав момент. Благодаря!

# 348
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Simple Smile
Да сте живи и здрави Simple Smile

# 349
Момичета, знам, че не е тук мястото, но не откривам тема за Атина.  Има ли някой запознат да ми даде набързо някакви идеи за там на лични, ако не е удобно тук. По принцип ще ни чакат роднини и от летището ще си стигнем в хотела, двете вечери ще сме с роднините, но през деня ще е волна програма - петък и събота. В неделя сутринта си летим наобратно.  Аз ще попрочета за Атина разбира се, ще си разпечатам карти метро и т.н., но, ако някой има някоя конкретна идея или съвет, ще съм благодарна. 

# 350
Няма отделна тема за Атина, да, повечето хора ходят по работа или транзит. Сега може с полета на Райън да стане малко по-популярна самостоятелна уикенд дестинация.
Ами за два дена какво - на Акропола да идете, из Плака и Анафиотика да се поразходите, може на Ликавитос да се качите, и то минало. Не знам какви са интересите ви.

# 351
Мерси! Аз искам да видя Акропола и ще го вместя. Обаче, ако трябва да купувам предварително билети, ще ми е сложно, че не знам още как ще сме с програмта.  Сестра ми сигурно ще иска наблегне на шопинг, а на мен изобщо това не ме влече. По улиците ми се мотае.  Ако трябва, до Акропола, ще стигна и сама. Ще сме в хотел в центъра уж, ако не ни отменят и втората резервация де Simple Smile)  близо до Синтагма метростанция. Ще летим с Райън, отиваме натам, защото баща ми иска да види едни роднини и иска да направим уикенд тримата. Аз го приемам като релакс и разходка, но и да видя нещо все пак.

Супер изглежда Плака, мерси много за тази идея, Параход!

# 352
В Атина има доста "камъняк", който може да се види освен Партенона.
Копирам ги от инфото за сити паса и затова са на английскиhttps://www.turbopass.com/athens-city-pass:
Acropolis with Parthenon & North/South slopes
Ancient Agora
Stoa of Attalos
Roman Agora
Hadrian's Library
Aristotle's Lyceum
Temple of Olympian Zeus
Kerameikos archeological site & museum
National Archeological Museum
Epigraphic Museum
Byzantine & Christian Museum
Numismatic Museum

Препоръчвам музея към Акропола и агората. Не успяхме да отидем в археологическия заради липса на време.

Иначе разходка из Плака, Псири и Монастираки, като давам предпочитания на Плака.

# 353
Благодаря ти, Bliss!  bouquet

# 354
  • София
И аз да се наредя с резервация за идващото лято. Избрахме Керамоти, http://www.booking.com/hotel/gr/anastasia-appartment.bg.html?aid … total;ucfs=1&
За пръв път ще сме там и ще съм Ви благодарна за препоръки за плаж и заведения  Hug bouquet
  Пожелавам ви приятна почивка там. На мен не ми допадна много. Почиващите са основно българи, което не знам плюс или минус е. Местата за хранене са около пристанището за фериботи. Ние обядахме в "При братята". Храната беше много вкусна, но имайте предвид, че първия път се опитаха да ни излъжат с едни 10-тина евро. Кефенетата пак са там. Има и една закусвалня. Места за разходка няма, няма и много магазинчета. Даже хич ги няма. Ние бяхме там 5 дни, от които един ходихме в Кавала и един на Тасос, защото реално в Керамоти няма какво да се прави. Плажът е хубав. Има две плажни заведения. Ние обикновено ходихме на по-далечното от пристанището, защото при другото имаше вълни и детето се ядосваше. Има и страшно много свободни зони, където може да боднеш чадъра. Имаше и страшно много българи, които ловяха риба.

# 355
  • София
Здравейте, избрах като дестинация за лятната почивка на моето семейство Вурвуру. Трябва да изпратя обаче капаро към Гърция. Можете ли да ме насочите как да най-лесно и по възможност без много голяма такса за превода да направя капаро - сумата е 70 евро. Благодаря предварително!

# 356
  • България, София
С TransferWise.

# 357
  • София
Благодаря!

# 358
Здравейте, избрах като дестинация за лятната почивка на моето семейство Вурвуру. Трябва да изпратя обаче капаро към Гърция. Можете ли да ме насочите как да най-лесно и по възможност без много голяма такса за превода да направя капаро - сумата е 70 евро. Благодаря предварително!

Може ли да споделиш къде сте резервирали?

# 359
Мога ли да помоля за мнения за Agnanti Studios, Тасос? Хареса ми, защото е високо нагоре в планината, има добри отзиви Букинг - че леглата са удобни и че е чисто, тихо и далеч от шумотевицата, което са ни единствените изисквания. Откровено ниската цена е твърде приятен бонус  Laughing.

Предполагам няма пречка да се обикаля ежедневно до различен плаж с кола? Едва ли в края на юни ще е трудно да се намери място за паркиране?

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 21:22 от Макарон

Общи условия

Активация на акаунт