На море в Гърция 2017

• 151 332
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
За моя вкус всички на Касандра са претъпкани през лятото далеч отвъд границата на комфорта, с изключение на споменатия, който пък не е оптимален по други причини.
Затова като съм отседнала на Касандра, обикновено ходя на плаж на Ситония Simple Smile (не се шегувам)

# 556
Градският плаж на Пефкохори няма нищо общо с мечтания плаж и защото е пренаселен. Поне през втората половина на юни, когато аз го видях. Чадър до чадър, хавлия до хавлия.

Точно това се опитвам да избягам от нашенските плажове. Vivi, а била ли си на по-хубав плаж в този район?

# 557
Аз от толкова чудене и хвърляне в двете крайности, накрая май ще изберем за тази година мързеливия тип почивка с изхранване НВ в Лагомандра бийч. Нещо не можах да си го представя с бебе на една година да се разправям и с готвене.

На този плаж има ли ди джей със силна музика денем?

# 558
Добре, разширявам района - моля препоръчайте ми хубав, широк, ненагъчкан, пясъчен плаж (но не и супер див, някъде където все пак има къде да отседнем), на някой от ръкавите на Халхидики  Mr. Green Явно първоначалния ми избор на Касандра не е най-добрия.  Crazy

# 559
Сарти, Трани Амудия, Неос Мармарас, Торони.

# 560
  • София
Аз от толкова чудене и хвърляне в двете крайности, накрая май ще изберем за тази година мързеливия тип почивка с изхранване НВ в Лагомандра бийч. Нещо не можах да си го представя с бебе на една година да се разправям и с готвене.

На този плаж има ли ди джей със силна музика денем?
Бяхме преди две години там. Музика има, но в никакъв случай не е силна. Доста беше приятна, всъщност.

# 561
milenaka, в хотела ли сте били или в някое от студиата? Таверната на плажа става ли?

# 562
  • София
В хотела бяхме. Хм, опитвам се да се сетя какво беше положението с таверната. Тази, която се намира на пясъка, не ми хареса много. Но от другата страна на пътчето имаше още една, почти една срещу друга са, там ми хареса повече, а и имаше повече хора. Освен това 10-ина метра по-надолу имаше и гироси.

# 563
milenaka,
може ли да споделиш впечатления от хотела, храната и плажа?

# 564
  • София
Хотелът ми хареса доста, бяхме в този, който е по-близо до плажа. Няколко двуетажни сгради са, навсякъде е чисто. Вечер си поръчваш допълнително пиене към вечерята, не е включено в цената и се плаща веднага, не се добавя към сметката на стаята. Обаче не помня много подробности за храната. Бяхме с тригодишно тогава дете и с приятели с по-малко, не е имало никакви драми с храната, така че явно е била хубава  Laughing  Плажът ми хареса страшно много. Идеален е за малки деца – пясък, плитко... Почти не сядахме на шезлонгите. Почти до плажа има един магазин за дреболии, от него си взехме чадъри и хавлии за плаж и сядахме по-настрани. Май това се сещам  Simple Smile

# 565
  • София
Здравейте, много съм закъсняла таз година с резервациите, но за сметка на това съм и неориентирана  Grinning Grinning Grinning.
Да ми кажете някoе местенце с пясъчни плажове от Солун надолу към Волос - Nei Pori, Agiokampos, Litochoro, Leptokaria, където сте били и сте доволни.
Предпочитаме да е в населено място и със закуска, но не е задължително.

# 566
Неи Пори е ужасно място Simple Smile всяко едно от другите е по-добре. Иначе плажовете навсякъде са пясъчни, къде по-добри, къде по-лоши - общо взето Олимпийската Ривиера не е моята чаша чай. Тук-таме има някой камък във водата.

Но! Ако си склонна без закуска и на по-бейсик условия (не каза всъщност дали търсиш студио или хотел), ето това място препоръчвам лично в този регион. Много мили хора, безупречна чистота, хубав двор.
Не е точно населено място Паралия Пантелеймонас, но има ресторанти, фурна, мисля и някакви минимаркети отворени през лятото.

# 567
  • София
Неи Пори е ужасно място Simple Smile

Я кажи сега защо е ужасно , аз от един познат чух , че е много хубаво там  ooooh! Ама то всеки си има различно виждане и мнение, та затова питам
За него хубаво е това, че  плажа е хубав пясъчен , морето плитко, има къде да се разходиш вечер и те вече 5 година си ходят там, защото са с малко дете и това име ок.
Аз понеже в тази посока не съм ходила и не знам кое къде е и как е , та затова питам.

# 568
  • София
Параход, честно казано ми се иска да е със закуска т.е. може би хотел.
С 3 деца съм и не ми се слугува.
п.с в студиото, което си дала няма места за нашия период 22 -29 юли. Търсим 2+3 и 3+1:?

# 569
Погледни го на гугъл мапс и ще видиш, опънати три успоредни и пет перпендикулярни улици и на тях настроени къщурко-хотели, едно дърво няма на тези улици. Плажът наистина е пясък, но нямам спомен да е плитък, но може, не съм обхождала цялата ивица, да проверявам за дълбочината, а за това, какви тълпи се тълпят там, ще замълча. Няма къде да се разходиш, трябва в Платамонас. Спомените ми са от преди 4-5 години, но не вярвам, да се е променило към по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт