На море в Гърция 2017

• 151 326
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
Хубав е плажът в Неи Пори, но това е най-гъсто застроеното място в Гърция, което съм виждала. Доближава се до българското Черноморие. Може би близките ти сравняват с него и търсят подобно усещане, затова им харесва.
Ама аз обичам да сме сами на плажа и на разстояние поне 20-30 метра от мен да няма други хора Simple Smile И това в Гърция го намирам. Освен, разбира се, другите неща, които ме привличат към нея като ваканционна дестинация.

# 571
  • София
Параход Благодаря ти за мнението, аз също преоткрих дивите места в Гърция и сега като видя повече от 5 чадъра на 3км и ми става зле  Mr. Green.
Явно за тях Неи Пори си е ок и гъча не им пречи, ама аз затова питах , защото всеки си има гледна точка и на всеки се харесват различни неща  Peace

Аз пък сега се чудя какво да препоръчам на моя приятелка която е сама с две деца и майка си и ще кара само тя.
Та трябва да е близо да е населено и да е плитко морето, защото едното дете е на 2 другото на 3 .
Освен Сарти не ми идва на ум къде другаде мога да я насоча , не знам преди Касандра как е положението с морето  newsm78
Вариант е и Никити и да ходи с колата до Агиос Йоанис май беше там един близък плаж с плитка вода .
Много неприятни неща и се случиха  миналата година и искам като и препоръчам нещо да и хареса и да си почине .

# 572
  • София
Лептокария е същия ужас - претъпкано градче със сърби и македонци. Платамонас ми се видя симпатично място, но бяхме в мрачно време и нямаше много хора по улиците.
Миналата година Скарлет беше в тези, със закуска са, май беше доволна http://www.booking.com/hotel/gr/stusiospieria.bg.html.

Плажа е пясъчен, на влизане има малко камъчета.

# 573
Kimbolina, препоръчай й района около Кавала. Има доста плитки, пясъчни и хубави плажове. Също и населени места Wink

# 574
  • София
Пфххх, отказахте ме. Мерси ! Simple Smile

# 575
  • Варна
Здравейте,
организирам пътуването ни до Миконос (сложна работа).
Имам резервация от минлата година, но не успяхме тогава, и сега вече ще трябва да отидем.
Имам няколко въпроса, но нйа-взжния е дали някой знае каква са цените там. Плашат ме, че е много скъпо.
Настаняването ни е BB, и смятаме да летим.
Ще сме настанени в апартамент и ще имам кухня, но нямам намерение да готвя целодневно, евентуално да покрия обяда.
С три деца сме Wink
Ще се радвам на отговорите ви.

# 576
Скъпо си е. Не знам какви са очакванията ти и с какво сравняваш. Щом си платила настаняване за петима, предполагам, си подготвена за цените на острова - хотелите също струват много над средното за страната.
Както навсякъде в Гърция има и по-бюджетни варианти извън готвенето в студиото - гироси, палачинки, пици, но не стават за постоянно изхранване.

# 577
  • София
Да се отчета - гледах ръкавите, ама нали не ги познавам много, пак запазих наблизко - в Неа Врасна. Важното е, че е цяла вила само за нас, че сме цял керван.

# 578
  • София
Не се справям с линка с тол-таксите, който е на първа страница.

Може ли някой да ми каже колко ще ни излезе до Патра с возило с височина 2,60 м?
По Егнатия знам колко ще струва, интересува ме по другата магистрала.

# 579
  • някъде ... тук ...
Доста повече. Ще си изровя записките и ще ти пиша на ЛС Peace
През Коринт ли ти е идеята?
Тази година категорично мъжът ми отказа да минава по Атинската магистрала с кемпера. И на отиване, и на връщане към Пелопонес ще минаваме по Егнатия.

# 580
Към 40 евро е за лека кола този маршрут, та не ти го препоръчвам (мисля, че приблизително 2 пъти повече е за кемпер) Simple Smile Най-скъпите отсечки са около Ламия.

П.П. Пффф, сега се сетих, че Рио-Антирио ви е 20 евро в посока по моста. Има отдолу ферибот, който е 6.5 евро за лека кола (срещу 13 за мост) и вероятно този вариант ще ви излезе по-евтин. Та сметнете си и него. Но мисля, че дори и с моста западният път излиза мааалко по-евтино от атинската магистрала, ако я следвате през цялото време.

Ето още един сайт за толове, пак е на гръцки, но е малко по-прегледен, да взема да го сложа на идната тема него http://diodia.com.gr/index.html
(А иначе можеш да ползваш и онлайн калкулацията на ViaMichelin, но не съм я тествала и не знам доколко може да й се вярва.)

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 18:04 от Параход

# 581
Здравейте, моля да ми кажете името на един къмпинг мисля, че беше на Халкидики и започваше с Б. Не се сещам името, изглеждаше чудесно. Предварително благодаря!

# 582
  • някъде ... тук ...
Мостът е еднакъв за колите и кемперите. Цената се сменя за над 2.70.

Ели, ако не е на Халкидики, да не би да се сещаш за Батис до Кавала?

# 583
Да Батис беше, благодаря!

# 584
Мостът е еднакъв за колите и кемперите. Цената се сменя за над 2.70.
Аз друго видях в сайта с цените, ама сигурно не знам кемпъра коя категория е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт