На море в Гърция 2017

• 151 254
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • София...........
Параход, страхотна първа страница! Благодаря  bouquet

Ние сме в дилемата , която не успяхме да реализираме миналата година - Закинтос или Елафонисос  newsm78  Simple Smile  Embarassed

# 61
Параход, страхотна първа страница! Благодаря  bouquet

Ние сме в дилемата , която не успяхме да реализираме миналата година - Закинтос или Елафонисос  newsm78  Simple Smile  Embarassed

Елафонисос  Grinning

# 62
Eлафонисос е малък. Ако не сте от хората, които лежат по цял ден на плажа и нямат нужда от никакво разнообразие на пейзажи, кръчми, разходки - 3-4 нощувки макс. Островът е не по-голям от Амулиани, дори броят на плажовете е по-малък (но основно за един си струва да се ходи, е айде на два).

Трябва да мислите с какво ще го комбинирате Grinning То наоколо има много възможности. Но и пътят от България дотам си е девет дена с камили. Миналата година го минавах пак с пуфтене.

# 63
Закинтос, Елафонисос - почти еднакво като път. Но иначе, ако са динамични хора с нагласа за дейна почивка, Елафонисос не е мястото. Аз защото всяка година се заричам за мързелива почивка с висене само на плажа и всяка година не си изпълнявам заканите.

# 64
  • София (Възраждане)
Като стана въпрос за Закинтос, да попитам, някой качвал ли се е на круиз от Кефалоня до Занте?

# 65
  • София
Здравейте, момичета!
Поздравления за чудесното кътче, което сте си създали тук!  bouquet

Като човек, който за първи път ще пътува към Гърция за лятната си почивка, благодарение на вас направих страхотен избор! А пътеписа на sandstorm ми помогна за окончателния избор на отправна точка за обиколка на Ситония.
И тъй като ми предстои превод за направена резервация /пак от вас разбрах за Transferwise/, имам въпрос: Как да получа документ на хартиен носител, с който да докажа после на място за направената резервация?

П.П. Ако някой се интересува от отсядане в Паралия Сикя след 15.07. все още има свободни студия/, но не гледайте букинга - там всичко е изчерпано/. От изпратени 14 запитвания, ми отговориха 6. От тях, само на едно място беше заето. Цената за нощувка на помещение след 15 юли варира от 45 до 85 Евро.

# 66
Vodica, аз моля да ми потвърдят по мейл, че са получили парите.
Къде резервирахте на Сикя?

# 67
  • София
Потвърждение по мейл е по подразбиране, но съм свикнала да получавам и документ, когато давам пари Wink

В процес на финализиране на преговорите  с http://www.feelgreece.com/bg/nefeli-hotel съм. Отговориха бързо на запитването ми и ми направиха най-добро впечатление.

Ако позволите още един въпрос, относно Transferwise. Разбирам, че ще трябва да направя превод към Уникредит, чрез която да се осъществи превода. Сметката в Уникредит с лева или евро трябва да заредя?

# 68
  • София
Закинтос, Елафонисос - почти еднакво като път. Но иначе, ако са динамични хора с нагласа за дейна почивка, Елафонисос не е мястото. Аз защото всяка година се заричам за мързелива почивка с висене само на плажа и всяка година не си изпълнявам заканите.
Ее,пътя е повечко до Елафонисос,а и той задължително трябва да се комбинира с нещо,островчето е мн.романтично,но аз не му давам повече от 5дни..Можете да се отбиете обаче през Нафплио и Монемвасия Heart Eyes

# 69
  • софия
Здравейте, имате ли впечатления за това място най вече ме интересува плажа и морето как са/7/]http://www.panorama-studios.net/rooms_en.html#pp[pp_gal]/7/

# 70
Мястото е хубаво, ново и на морския бряг, но плаж е силно казано за това пред него. (Неслучайно в сайта на къщата никъде не се говори за плаж, нито има снимка.)
Съседният залив е плажът Какудя, който е див - няма бар, чадъри, шезлонги, и съответно не се поддържа особено. Иначе е приятен, с живописни скали в краищата.
Ресторанти, магазини, градският плаж и изобщо Йерисос са на 2 км с кола.

# 71
  • софия
Параход , Благодаря ти, важно е да има море и плаж което да използваме, но сме с деца и малко се притесних Rolling Eyes

# 72
Потвърждение по мейл е по подразбиране, но съм свикнала да получавам и документ, когато давам пари Wink

В процес на финализиране на преговорите  с http://www.feelgreece.com/bg/nefeli-hotel съм. Отговориха бързо на запитването ми и ми направиха най-добро впечатление.

Ако позволите още един въпрос, относно Transferwise. Разбирам, че ще трябва да направя превод към Уникредит, чрез която да се осъществи превода. Сметката в Уникредит с лева или евро трябва да заредя?

Може и в лева и в евро. Както на теб ти е по-удобно. Сама си задаваш опциите на сайта. 

# 73
  • София...........
Simple Smile Ще сме няколко семейства и ни се иска разнообразие ... - Закинтос ще е  Grinning

Мислите ли, че ще е проблем до Закинтос без междинна нощувка?, правили сме го и до Лефкада и до Кефалония.
В коя част на острова е най-добре да се ситуираме, ще търся къща с двор?

# 74
  • София
....

Може и в лева и в евро. Както на теб ти е по-удобно. Сама си задаваш опциите на сайта. 

Много благодаря, Kölsches Mädel! Превода е направен Simple Smile

Благодаря, Параход, която създаваш и оформяш темите!   bouquet  Благодаря ви, момичета, редовно списващи тук!  bouquet   След седмица четене в нета и форума, финализирах организацията за нашата почивка.

Общи условия

Активация на акаунт