На море в Гърция 2017

• 151 528
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Змия, ела сега, всички плажове ще са твои Wink

# 226
  • София
Змия, ела сега, всички плажове ще са твои Wink

Хихи, ще трябва да пусна бързовар в морето Mr. Green

И в пиковия сезон има пусти плажове за разлика от България.

# 227
  • София
Змия +1

# 228
Пусти ама готини.стига с това плитък и пясъчен ама и да е до границата ако може  Laughing

# 229
  • София
Пусти ама готини.стига с това плитък и пясъчен ама и да е до границата ако може  Laughing
ние нямаме нито едно от тези изисквания,и слава богу Mr. Green

# 230
Пусти ама готини.стига с това плитък и пясъчен ама и да е до границата ако може  Laughing

Е, какво пък ако някои имат такива изисквания. Всички ли трябва да се рамкират в пусти плажове.
Разни хора ,разни предпочитания. Какво лошо в това.

# 231
Няма нищо лошо, но когато се задава по 5 пъти на страница този въпрос, означава, че някой планира почивка и бюджет, без да е потърсил минимум база инфо. И аз в началото се чудих защо се отговаря остро на такива питания, но сега поздравявам "старите" потребителки за търпението. Има много инфо, търсачка, първа страница, Гугъл мапс и още много начини. Въпросът за плитък, пясъчен плаж, близо до Бг и въпросът кой от тези два-три да избера, е различен.
 Нищо, сезонът предстои, питанията също, където можем ще помагаме Wink

# 232
В случая никой нищо не питаше и аз всъщност се подразних от репликата "стига с това ", а иначе за всеки "готиното" е различно и аз нямам нищо против това.

# 233
Да се похваля, след дълго избиране, резервирахме в Агиос Йоанис на Пелион. Надяваме се на хубаво и спокойно време.

# 234
Здравейте,

Ще правя превод през Transferwise. Направих си профил - трябва да преведа левове в евро, така ли? Вписвам моята банкова сметка, банковата сметка на получателя (Bank of Greece), нали? И после ще получа ли някаква възможност да разпечатам/запазя потвърждение, че съм направила превода?

# 235
  • София

Е, какво пък ако някои имат такива изисквания. Всички ли трябва да се рамкират в пусти плажове.
Разни хора ,разни предпочитания. Какво лошо в това.

Не си ме разбрала,всеки си има изисквания и това си е в реда на нещата Simple Smile
Въпросът е,че с изисквания:плитък,пясък,близо,се озоваваш на меко казано неприятно място(говоря за себе си) Peace

# 236
  • България, София
Здравейте,

Ще правя превод през Transferwise. Направих си профил - трябва да преведа левове в евро, така ли? Вписвам моята банкова сметка, банковата сметка на получателя (Bank of Greece), нали? И после ще получа ли някаква възможност да разпечатам/запазя потвърждение, че съм направила превода?

Това може да ти е полезно

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=953757

Аз онзи ден правих превод с TransferWise. След като имаш регистрация, за да направиш превод, има 5 стъпки, които да изпълниш. На петата стъпка, след като ти излезе сметката в Уникредит и референтния номер на превода, от твоя банкова сметка правиш превод по тази на TransferWise в Уникредит, като на основание за плащане посочваш референтния номер. Аз ползвах интернет банкиране. Нямах никакви затруднения, въпреки, че ми беше за първи път  Peace
Когато превеждаш евро ти ги преизчислява в лева, ако искаш и можеш да преведеш левове. Не си посочваш твоята сметка, а сметката на получателя. След петата стъпка попълваш отделно платежно нареждане за превод от твоята сметка.
Ако посочиш мейл на получателя, той ще получи съобщение от  TransferWise, когато парите пристигнат по сметката му.
Успех  Hug

# 237
Благодаря, velina_v, за подробния отговор  bouquet

# 238
  • София
Привет, пътешественички! Темата е прекрасна, със страхотно синтезирана информация!
Планирайки тазгодишната ни семейна почивка, се двоумя между Лефкада и Амулиани. Малко се разколебах от Лефкада, заради не толкова хубавите плажове и силния вятър. Според това, което четох за Амулиани там плажовете са доста по-хубави, пясъчни и тихи. Ние не сме авантюристични туристи, а целим спокойна и лежерна почивка, ето защо хубавият плаж е определящ в избора на дестинация.
Много ще съм благодарна ако ми помогнете в избора и ако ми препоръчате изпробвано място за настаняване!

# 239
По изискванията- Амулиани е по-добре за вас. Според мен трябва да изберете настаняване в селото, като всички места ги има в общинския линк на 1-ва страница. До плажовете се ходи с кола, но са в рамките на 3-4 минути шофиране. Има няколко хотелчета на Аликес (най-хубавия и цивилизован плаж), но повечето не са кой знае какво.
Има и няколко приятни места, които не са нито на плажа, нито в селото (Атос бей, Еротокритос, Гемели), които имат хубави дворове, но от тях трябва да се ходи с кола навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт