На море в Гърция 2017

• 151 418
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
zhorchy, и на Микро ни продуха и двата пъти (края на август), но поне нямаше толкова големи вълни като от изтока. 
....И по друго ми заприлича на градски транспорт - в обявения час просто тръгва, никой не знае от екипажа колко са слезли, колко са се качили, дали някой някъде са забравили.....

Точно обратното се случи при нас. Едни бекпекъри останаха на Скиатос, без да се обадят и капитанът 5 минути свири със сирената, както и каза на оставащите лодки да се оглеждат за тях

# 406
Благодаря на всички за съветите.

# 407
Благодаря на всички за съветите.

Ние по препоръка на познати, били мината година началото на Септември, избрахме Агиос Иоанис. Дано имаме късмет с времето.

# 408
  • София
Здравейте, спрели сме се на два хотела в Гърция и не можем да вземем решение. Ако някой има информация за някой от двата, ще бъди много полезен  Simple Smile Основно ни интересува плажът и морето - дали има камъни във водата.
Хотелите са :
 Akti Ouranoupolis в Уранополис

Simantro Beach на Касандра

Мерси предварително за всяко мнение по въпроса.

Съвсем кратко...

"Хотелите са :
 Akti Ouranoupolis в Уранополис"

Положително мнение.
Собствен плаж през пътя/има скрити скали/, добра храна, безплатно паркиране, любезно обслужване...
Ако стаята ви е добра, чудесна гледка. Не взимайте стаи на нулево ниво...
Налагаше се реновация на стаите, може да е направено.

"Simantro Beach на Касандра"

Смесени чувства, по-скоро след скорошно посещение отива назад...
В близост до него има невероятни хотели/Сани/, което го слага на последно място там.
Това е едно от местата, които много лесно се унищожават от лошо управление.
При много ниска цена може да го посетите.

Мога да потърся снимки, като примерно плажа на Akti...

Bled , сори за късното ми благодаря  Simple Smile . Избрахме Акти за края на юни. Тъй като ни предложиха семейни стаи с двуетажни легла, без гаранция за етаж и гледка, ще стискаме палци да сме късметлии Wink

# 409
Някой има ли пресни впечатления от Керамоти?
  Утре ще кажа съвсем пресни впечатления.

# 410
Anna Bel, времето е отврат, студено, ветровито и с превалявания. Не знам какви впечатления ще добиеш сега. Такова продължително, немско време, местните не помнят през март.

# 411
  • София
Зои,не ме отчайвай....НАдявам се пролетта да настъпи и бързо да навакса, за да се радваме още през юни на обичайното прекрасно гръцко лято HugДО н ашето моренце  остават по-малко от 3 месеца, така че- моля времето да се оправя вече...

# 412
А още другата седмица го дават лято, просто последната е отврат, без слънце. Юни ще е прекрасно, мисля че това ще е и нашият месец за море, тази година юли-август ще е препълнено навсякъде. Не искам борба за парченце плаж Simple Smile

# 413
  • София
Anna Bel, времето е отврат, студено, ветровито и с превалявания. Не знам какви впечатления ще добиеш сега. Такова продължително, немско време, местните не помнят през март.
Нямах предвид чак толкова пресни впечатления от днес, а от миналото лято  Joy
Повечето коментари, които намирам за Кирамоти са от 2008-2009 г.

# 414
Не си търсила качествено. Керамоти се коментира всяко лято по 1000 пъти и в почти всяка тема.

# 415
Нямах предвид чак толкова пресни впечатления от днес, а от миналото лято  Joy
Повечето коментари, които намирам за Кирамоти са от 2008-2009 г.

Ами, плажът си е същия като 2008-2009, само навалицата се увеличава с всяка следваща година.

# 416
Да, наистина. Миналата година в Керамоти имаше много повече хора отколкото е имало предишни години, идват цели автобуси българи за по един-два дни за уикенда. Аз иначе много обичам плажа там.

# 417
  • София
Благодаря!  bouquet

# 418
Здравейте дами! Аз срещам големи затруднения в търсенето в темите, съжалявам за което. Затова искам да ви попитам дали имате мнение за някое от двете места, които съм си избрала- в Паралия Сикия: хотел Нефели или Мария студио (градината им изглежда прекрасна http://www.feelgreece.com/en/maria-studios )? И още едно питане. В края на май и началото на юни подходящо ли е за плажуване? То, времето си има свое виждане, но все пак ако имате опит да ме посъветвате. Благодаря и чудесно лято на всички!

# 419
В края на май и началото на юни подходящо ли е за плажуване? 
Категорично не.
Иначе двата хотела са едно ниво горе-долу, както ценово, така и като качество на услугата.

Общи условия

Активация на акаунт