На море в Гърция 2017

• 151 441
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Много благодаря, Параход за бързия отговор. Ще се ориентирам тогава за края на юни. Поздрави!

# 421
  • Варна
Миналата година бяхме на Евия втората половина на септември. Ставаше за къпане, но с уговорката, че водата не бе топла. За Лихадонисия става дума.
А и през по-голямата част от времето изобщо не ставаше за плаж.

седмица след вас , на посочените от вас места , прекрасен плаж без последния ден , е водата хладничка , но за по интензивно плуване и за топване ставаше - 21 - 22 градуса

# 422
  • Варна
В края на май и началото на юни подходящо ли е за плажуване? 
Категорично не.

що бе НачАлник , за плаж винаги е ставало , виж за къпане , плицикане и плуване е повечето за смелчаци , ама все пак е 20 - 22 градуса

# 423
Здравейте, ако някой е бил на остров Амулиани,може ли да даде мнение,положителни и отрицателни неща,ще съм благодарна за всякаква информация!

# 424
И аз съм се къпала на Каламици на 24 май, преди 4-5 години. Аз съм зиморничава много, но тогава беше добре и имаше и доста хора.

# 425
В края на май и началото на юни подходящо ли е за плажуване? 
Категорично не.
Иначе двата хотела са едно ниво горе-долу, както ценово, така и като качество на услугата.
Peace Аз съм плажувала, и съм се къпала през Май и Октомври, но не бих препоръчала месеците като подходящи. Особено в северна Гърция, както и на хора, които не познавам лично. Прагът на екстремизъм на всеки е различен. Laughing

# 426
  • Бургас
Здравейте, ако някой е бил на остров Амулиани,може ли да даде мнение,положителни и отрицателни неща,ще съм благодарна за всякаква информация!

Кажи първо твоите предпочитания за да можем да ти отговорим дали ги има като условия или не.

# 427

Кажи първо твоите предпочитания за да можем да ти отговорим дали ги има като условия или не.
Ами например как са плажовете,цените по заведения и магазини,пътя до там поносим ли е за малко дете ....

# 428
  • София
Ами например как са плажовете,цените по заведения и магазини,пътя до там поносим ли е за малко дете ....
Плажовете са много добри. Може би вече пренаселени, зависи от месеца, през който смятате да ходите. Плажовете не са в селото и трябва да се ходи с кола до тях. Близо са - на около 2-3 км от селото. Много от къщите в селото нямат дворове.
Пътят до там е съвсем подходящ за малко дете. Фериботът е само 15 минути.

# 429
  • ново
Аз почти резервирах /остана да пратя капаро/ нашата почивка на западния бряг на Пелион, та се сетих да питам плажувалите там има ли таралежи? Знам, че те виреят по каменистите места, а там плажовете са с камъчета.

# 430
Има. Но са рядкост. Освен това доста от плажовете са каменисти на брега, а частично или изцяло дъното под морската повърхност е пясъчно.

# 431
  • pomorie
А добро място за настаняване в Керамоти да препоръчате.За двама възрастни и две деца, с възможност за самостоятелно изхранване.На спокойно място по възможност с градина.

# 432
За времето: тази година в Гърция имаше най-студената и снежна зима от 30-50 години насам (в някои райони валя за пръв път от 60-те г. на XX в.), така че аз бих заложила 1-2 седмици повече за стопляне от нормалните лета. Освен ако април и май не са супер горещи и сухи, тогава си е по план.

# 433
  • София
Търся самостоятелна вила за две семейства /9 човека и кученце/  по ръкавите /Никити, Вурвуру, Ситония/. Нещо да препоръчате, моля?
До сега сме ходили в Аспровалта с една бг агенция.

# 434
Плажовете са много добри. Може би вече пренаселени, зависи от месеца, през който смятате да ходите. Плажовете не са в селото и трябва да се ходи с кола до тях. Близо са - на около 2-3 км от селото. Много от къщите в селото нямат дворове.
Пътят до там е съвсем подходящ за малко дете. Фериботът е само 15 минути.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт