На море в Гърция 2017

• 151 428
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Ами например как са плажовете,цените по заведения и магазини,пътя до там поносим ли е за малко дете ...

По мое мнение плажовете са прекрасни. Има и с бял пясък, където водата е лазурно синя, има и с жълт, там не толкова синя, но прозрачно чиста. На някои има барове и таверни, други са пусти. Добре е да отделите едни ден за обиколка на острова с лодка. Ако е в началото ще можете да изберете подходящия за вас плаж.
Цените по заведенията са нормални, няма изхвърляния. Има и обикновени закусвални, пекарни и таверни - нищо няма да ви липсва.
За магазините - няма големи вериги, но в няколкото магазина може да се намери почти всичко. Плодовете и зеленчуците са в хладилни витрини и са приятно охладени. В същите магазини можете да намерите домашно ципуро и маслини.
Магазина за риба до пристанището работи до 2 часа. Има и отделен магазин за месо.
Аптеката също е достатъчно заредена и работи до късно.
Пътя не е нищо особено. Малкия ни син пътува от 2 годишен и не е имал проблеми, но все пак си зависи то детето.
За настаняването - ако сте с малко дете е добре да огледате къщите извън селото за да имат двор, иначе според мен е неудобно. Децата искат свобода и пространство.

# 436
Здравейте, извинявам се, че тук ще питам, но не намерих тема Мами в Гърция....
В неделя ще летим Атина-София и се чудим дали и там има смяна на времето? Благодаря

# 437
  • София
Здравейте дами! Аз срещам големи затруднения в търсенето в темите, съжалявам за което. Затова искам да ви попитам дали имате мнение за някое от двете места, които съм си избрала- в Паралия Сикия: хотел Нефели или Мария студио (градината им изглежда прекрасна http://www.feelgreece.com/en/maria-studios )? И още едно питане. В края на май и началото на юни подходящо ли е за плажуване? То, времето си има свое виждане, но все пак ако имате опит да ме посъветвате. Благодаря и чудесно лято на всички!

didina7, нашата резервация е за студиа Нефели, като се очертава да отидем след вас и с нетърпение ще чакаме вашите отзиви тук Simple Smile

# 438
Цитат на: didina7

[b
didina7[/b], нашата резервация е за студиа Нефели, като се очертава да отидем след вас и с нетърпение ще чакаме вашите отзиви тук Simple Smile
За мен ще бъде удоволствие да дам информация за всеки, който се нуждае. Simple Smile

# 439
Ами например как са плажовете,цените по заведения и магазини,пътя до там поносим ли е за малко дете ...

По мое мнение плажовете са прекрасни. Има и с бял пясък, където водата е лазурно синя, има и с жълт, там не толкова синя, но прозрачно чиста. На някои има барове и таверни, други са пусти. Добре е да отделите едни ден за обиколка на острова с лодка. Ако е в началото ще можете да изберете подходящия за вас плаж.
Цените по заведенията са нормални, няма изхвърляния. Има и обикновени закусвални, пекарни и таверни - нищо няма да ви липсва.
За магазините - няма големи вериги, но в няколкото магазина може да се намери почти всичко. Плодовете и зеленчуците са в хладилни витрини и са приятно охладени. В същите магазини можете да намерите домашно ципуро и маслини.
Магазина за риба до пристанището работи до 2 часа. Има и отделен магазин за месо.
Аптеката също е достатъчно заредена и работи до късно.
Пътя не е нищо особено. Малкия ни син пътува от 2 годишен и не е имал проблеми, но все пак си зависи то детето.
За настаняването - ако сте с малко дете е добре да огледате къщите извън селото за да имат двор, иначе според мен е неудобно. Децата искат свобода и пространство.

Много благодаря!:)

# 440
  • София
Здравейте,
направих нашата резервация за това лято, но мястото където ще бъдем настанени няма интернет.
Търсих в нета и в темата, но ако накой има по-актуална информация как мога да ползвам интернет в Гърция ще съм благодарна. bouquet

# 441
Здравейте на всички в групата,интеренсуваме дали някой има отзиви за този хотел и по специално за храната http://www.hotel-natasa.gr/ ,благодаря ви предварително.

# 442
  • София
Здравейте, извинявам се, че тук ще питам, но не намерих тема Мами в Гърция....
В неделя ще летим Атина-София и се чудим дали и там има смяна на времето? Благодаря

Няма часова разлика, ако това питате Wink

# 443
Може ли идея за къщички, бунгала ...непретенциозни със самостоятелно изхранване, но на хубав плаж ...и сравнително близо до София ..., защото става дума за 4-5 нощувки и не е оправдан път 1000 км

# 444
# 445
# 446
Здравейте,

3 дена чета, чета, чета и голяма какафония.

За първи път плануваме да ходим към Гърция на море за 7 дни с кумовете и малката принцеса, която ще бъде на 2 годинки. Отначало се насочихме към Ситония, но приятел, ни препоръча да сме около плажа Ammolofoi и Nea Peramos (за наем на студио) поради факта, че пясъка бил по-ситен и приятен отколкото на средния ръкав.

Търсих, четох и пак търсих из booking.com, но или цената е висока, или нещо не ми харесва. В началото на Август, какви цени трябва да очакваме?
Каменисти ли са наистина плажовете на Ситония? Навсякъде ли по каменистите плажове има и морски таралежи или не е чак толкова страшно?

Благодаря за информацията предварително.

# 447
Ау, Параход, много съм впечатлена от тази "вила". Напоследък доста българи купуват земеделска земя с идея да поставят фургони от такъв тип, но не бях виждала реализирано, а това са го направили доста добре.
Class, не е цялата Ситония в камъни, разбира се. Можеш да разгледаш с Гугъл мапс плажовете или да провериш по-известните. Като цяло, обаче надолу ще е доста натоварено и една идея по-скъпо от по на Север. До Амолофи имай предвид, че се стига само с кола.
 Днес ме застреля моя приятелка с претенциите си за почивка. И в темата не съм срещала такива въпроси Simple Smile
 Да е близо до Бг, хубав град, хубав плаж, естествено плитко и пясъчно, мястото за настаняване да е направо на пясъка. Малко хотелче или вила, с градина, барбекю, закуска и вечеря, пералня и съдомиялна и разбира се да е евтино! Казах й като го намери да ми се обади да ми каже къде е Simple Smile

# 448

Да е близо до Бг, хубав град, хубав плаж, естествено плитко и пясъчно, мястото за настаняване да е направо на пясъка. Малко хотелче или вила, с градина, барбекю, закуска и вечеря, пералня и съдомиялна и разбира се да е евтино! Казах й като го намери да ми се обади да ми каже къде е Simple Smile

Само пералнята и съдомиялната са екстра, иначе всичко друго е до болка познато.  Joy

# 449
Каменисти ли са наистина плажовете на Ситония?
Не. Ситония има около 100 плажа и повечето са пясъчни. Разбира се, не еднакво добри, но едно 20-30 са супер.

Общи условия

Активация на акаунт