С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 708
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Хм, изтрит ми е постът за видеото на Виктория. Защо ли?  Та писах, че е уникално! Много красива сватба и дано спечелите🍀

# 136
Veruli - мисля, че имаше два поредни поста, вероятно затова са изтрили втория. Но пък не знам откога са толкова бдителни модераторите, в други теми съм виждала по три поредни даже и никой не реагира...

# 137
Да, бяха два поредни, и аз това си спомням. А модераторите явно са на моменти 😁

# 138
Много красива сватба  married Heart Eyes Живи и здрави, задължително ще спечелите!
Относно стриите аз се мажа с био-ойл като предписанието е да го прилагам 2 на ден.
Като стана въпрос за кг. аз също започнах 54 кг. 175 см. но вече съм 60кг. (при положение, че цял живот съм слаба ).
На мен до сега не ми е ставало лошо и се тъпча супер много, както винаги , но сега качвам доста стабилно и започвам даже да се чудя дали да не понамаля количествата  Joy
 Иначе някоя от вас започна ли с домашни упражнения? Аз правя едни много добри на "BodyFit By Amy" за бременни.

# 139
Въпреки ,че не съм по сватбите, това видео е направено много кадърно. Успех Вики и дано спечелите  Hug

Да се отчета след прегледа при д-р Велев- много спокоен и мил доктор. Разликата между него и Аг-то ми се усети, обясни ми ,че не вижда никакви признаци за Даун , гледа кръвоток и други неща, бебчо се беше обърнало с гръб и така си остана , но пораства всеки следващ преглед.
Със сигурност ще раждам при този доктор , на миналия преглед ми казаха ,че плацентата е предна и ниска, Велев каза ,че си е добре и нищо й няма , но намери контракция , която не съм усетила и затова от днес започвам магнезий.

Както се зарекох следващите 3 седмици си давам почивка от прегледи (за което нямах търпение, не знам за вас ,но мен ме натоварват и винаги се напрягам.)

# 140
Благодаря ви за милите думи, момичета!
Олив, браво за добрите новини от прегледа! Всичко ще е така до финал!
Аз ходих сега за нов болничен и видях бебчо, беше седнал Joy за 1-ви път така го видях Heart Eyes
Но докторката бързаше и нито размери ми каза, нито нищо. Но чакам прегледа при моя си док в понеделник, там ще видим колко сме пораснали.
Хубав петък, мами!

# 141
Добро утро момичета!Аз от няколко месеца не бях ходила на водна аеробика и вчера си направих това удоволствие почуствах се прекрасно това е моят спорт бременна или не Simple Smile

# 142
Ванинка, от София ли си?
Къде ходиш на водна аеробика? И аз търсих в нета, но ме притесняват тези басейни, да не си ходя постоянно с гъбички🙈

# 143
Ванинка, от София ли си?
Къде ходиш на водна аеробика? И аз търсих в нета, но ме притесняват тези басейни, да не си ходя постоянно с гъбички🙈
И аз от същото се притеснявам и едва ли ще стъпя в басейн докато съм бременна. Лятото особено ще е много тъпо, но просто не мога да рискувам.

# 144
Ами да ви кажа досега не съм имала проблем с гъби:-) От София съм има на няколко места,най-добре май е в болница Св.София на бул.България ,а тези дни видях ,че и в болницата на Щерев има.Аз лично ходя в хотел Анел там ми е най удобно

# 145
  • София
Здравейте, момичета!
На 35 г. съм, с термин 13.08. Имам дъщеря на 5 год., живея в София. По всяка вероятност най-голямото желание на дъщеря ми ще се сбъдне - да си има сестричка. Докторката на ФМ беше категорична, че е момиче. ММ също си беше поръчал още една мома. Разбира се, двамата ме успокоиха, че "дори и да е момче, пак ще си го гледаме".
Въпреки, че дъщеря ми е голяма, все още спим тримата на спалнята. Как ще се разместваме лятото, все още не сме го измислили, но според "каката" проблеми няма - бебето ще спи в нейното легло.
Още на Коледа казахме на родителите ни, а месец по-късно на дъщеря ни, приятелите и в работата ми. Предишната бременност не ми личеше в 5-ия месец с по-широка туника и клин, а сега съм си заформила чудно коремче.
Лека бременност желая на всички!  bouquet

# 146
  • София
desert_rose_   welcome

Поздрави на сладка Ади! С теб бяхме заедно в януарската тема, много съм щастлива че се засичаме и тук. Смених си ника, защото стария не ми пасваше вече. Във фейса ще се сетиш коя съм Simple Smile

# 147
  • София
desert_rose_ Добре дошла.

Да се отчета и аз, бебчо е наред, няма признаци за хромозомни заболявания. Комбинираният ми риск е 1:6580. Рискът и за усложнения за сега е задоволителен, но имах проблеми с предишната си бременност на късен етап и ще трябва да се следим по отблизо. Преглеждаха ме двама лекари, много съжалявам че не запомних името на първият лекар, беше много мил, обясняваше ми всичко подробно. Малчо беше послушен, само докато не дойде д-р Чавеева да ме види и като започнаха едни лупинги, не се спря. Не ми казаха полът, но до колкото разбирам такава им е практиката и не казват на този ранен етап. Но каквото и да е ще е дългокрако  Laughing
На ендокринолог минах вчера и там нещата са добре за сега.
Тъй като имам тромбофилия и не усвоявам фолиева киселина и вит.Б12 и Б6 ще трябва да се консултирам и с хематолог, записах си час при проф, Паскалева, надявам се и от там на хубави новини. След което ще се наслаждавам на 3 седмици без прегледи и медицински процедури. Имам нужда от почивка.
Успешен ден на всички Hug

# 148
Олив много се радвам че ти е допаднал док., наистина е много спокоен и позитивен, мен лично това всеки път ме зарежда много приятно.
Момичета, завиждам ви на плановете за пътувания, спортове и тн. Много искам и аз, принципно съм доста активен човек, ама сега ми е забранено всичко това и имам чувството че само седя, лежа и ям.  Tired Добре че поне за сега на работа ходя, че иначе щях да изперкам съвсем и да стана слонче...
Хубав петъчен ден на всички  bouquet

# 149
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Добре дошли на новите попълнения.
радвате ме с добрите новини от прегледите. На мен ми е приятно да ходя да виждам бебчето, не се напрягам ни най-малко. Само в началото на Б се тревожех дали всичко е ОК, защото на 2 пъти имах леки прокървявания, а и не съм първа младост. Сега вече съм спокойна и не ги мисля прегледите.
За шофирането без колан - позволено е за бременните от първия ден на Б. Преди да ми проличи, си носих едни изследвания с мен, за да докажа, ако ме спрат, но сега не се налага.  Grinning
Много ми е интересна тази седнала поза на бебето - аз не съм имала такъв феномен досега. Сигурно е много интересна и сладка гледка. Явно моите бебета се излежават в корема 9 месеца, за да имат сили после да ме побъркват от активност.  Mr. Green
Момичета, как да се включа във Фейсбук групата?

Общи условия

Активация на акаунт