С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Момичета, аз малко в отклонение от обсъжданото в момента, да попитам до кога е препоръчително да се шофира? Предишната Б не бях активен шофьор, но сега работата ми го изисква, та от известно време се чудя до кога мога да карам. Ще питам док следващия път, но е чак след месец.

# 121
Ето, аз и без фейсбук се уредих да видя Виктория. Страхотна си! И стискам палци да спечелите наградата!

За шофирането - не знам да има лимит, докато се събираш с корема и не ти убиват коланите бих казала.

# 122
  • Пловдив
Аз с коланите намерих компромисен вариант - слагам само горната част, а долната остава зад мен.
Ще видим докога ще я карам така.

# 123
Аз не съм се замисляла за шофирането. В момента си карам..

# 124
Може да се закараш и сама до родилното, познавам една такава мама 😹 Голям е пич. Няма ограничение, стига да се чувстваш добре. А има и едни специални приставки за колани, точно за бременни.
http://www.besafe.bg/Products/besafe-pregnant---predpazen-avtomo … kolan-za-bremenni

Отделно КАТ не глобява бременни жени, стига да могат да докажат, че са такива.

# 125
Карах си до последно аз. Сега пак ще е така, че там където живея е достъпно само с кола.

# 126
В шоуто на Слави имало конкурс за най-романтично клипче на песента "аз съм твоя мъж" на Слави и наградата е романтична екскурзия Joy
Ние ще участваме  Joy
Споделям кличето с вас, че ми стана много мило като се сетих за сватбата:
http://distudio.net/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B3%D0%B0% … D0%BC%D1%8A%D0%B6
Вики , поздравления ! Всичко е толкова красиво !
Сигурно е била прекрасна сватба Simple Smile

# 127
Вики, няма как да не спечелите, не виждам какво по-романтично и красиво видео ще извади някой  Heart Eyes А то как ще се определят победителите, ако има гласуване давай да се включваме?
Заредих се сега на любовно-сватбена тематика и си пуснах и аз нашите клипчета (ние имахме 3 сватби, хаха) та ми стана съвсем любовно Heart Eyes

# 128
Вики,страхотни сте! 😊 Нашата сватба тепърва предстои.. и ми става много хубаво като гледам такива клипчета 😊👏🏻

# 129
Girlonmove, ако има с какво да помагаме - казвай Simple Smile Сега е най-вълшебния период - цялата организация, всичко Heart Eyes
Дея, няма гласуване, журито е КУку бенд!
Ще видим. Hug

# 130
Фешън, много хубав блог и интересен Simple Smile
Виктория, страхотен клип, успех дано да спечелите  Hug
Когато бях Б с дъщеря ми карах кола две седмици преди да родя, слагах си и колан, макар че знам че в Бг жените след 8мия са освободени, долната част над бедрата .

# 131
Здравейте и от мен тези дни не бях влизала да ви чета а тооолкова сте изписали. Аз вчера бях на женска консултация и всичко си е ок. Следващия преглед е чааак на 06.03 . Вики клипа ти наистина е мн впечатляващ браво 😊

# 132
Вики страхотни сте, дано спечелите! Simple Smile

# 133
Да се запиша и аз в темичката Simple Smile само хубави новини в нея!
Днес бях на ЖК и всичко е наред. И аз видях сърчицето и док каза че всичко е наред, даже върви няколко дни напред. После като се прибирах и видях, че на амб. лист пише "движение на плода: няма;", което ме притесни. Четох, че бебчетата често спят, та си мисля че е заради това. А и се успокоявам, че док каза че е ок. Може и сестрата да е объркала като е писала, че имаше още хора за резултати от изследвания в кабинета заедно с мен. На някоя случвало ли й се е подобно нещо? Май излишно се притеснявам  newsm78
Пп: Вики, страхотни сте, бъдете все така щастливи и обичащи се  bouquet
Eligal, браво за хубавите новини от прегледа!

# 134
Хаус като бях на ФМ в понеделник, ясно се виждаше как тупка сърчицето,обаче бебка беше толкова непукист,че около 15 минути я ръчкахме,за да се обърне и да може да я измерим като хората. Така че според мен е нормално,веднъж си се въртят като акробати,веднъж спят, не се притеснявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт