С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 522
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте и благодаря за хубавата темичка  Hug.
 Аз направих хорион биопсията и си чакам резултата сега  Praynig.

Аз от първата бременност стрии нямам, но се мажех от 2 месец. Мажех с какъвто крем за стрии ми попадне и не съм се втрогвала какъв е , важното е да мажа. Но си е много вярно че си е и до кожа.
Съветвам ви да мажете всеки път и гърдите. Като цяло от шията до бедрата,а може и бедрата, че не се знае как ще наедреете, до структора си е . За гърдите непременно мажете , защото сега няма да има драстични разлики, но ако кърмите после става страшно Simple Smile. Аз съм с доста малък бюст и щом родих за 3 дена станаха петорни, а в 5 месец имах по големи и от Памела Андерсън, чудо беше. За съжаление после всичко изчезна и щом отбих така увиснаха и изчезнаха , че ми се ревеше  Tired. Важното е че не се нацепих въобще. Избягвате зърната и мажете около тях. За зърната ви съветвам към 8 месец да започнете да ги мажете леко с кремчетата за зърна за да се хидратират максимално и да нямате после проблеми с кърменето. Аз така направих и после не съм имала никакви проблеми с кърменето в началото.

За почивки не смея да пътувам извън страната, но дано всичко е наред непременно ще си заведа детенце на море края на юни или началото на юли. Не мога да го лиша. По принцип винаги го водя 1 -2 пъти на море и 1 път на планина. Тази година мисля да е поне едно море и една планина преди да родя, че после на дали ще мога и посмея с новородено.

# 106
Благодаря ви, момичета за успокоението Simple Smile
Добре дошли на новите момичета  Hug
Аз стрии нямам и не семажа с нищо. Гърдите тотално съм ги отписала , със сигурност за да си върнат блясъка ще трябва пластика... мн са виснали.
За почивките - от както родих нещо ми се засили самолетната фобия и не съм се качвала, за това О  и сме ограничени в пътуването само в Европа. Сега сме си буукнали почивка на езерото Гарда , дано всичко е наред и да можем да пътуваме.
P.s. Момичета, как го правите това със скрития текст ?  newsm78

# 107
Благодаря ви за милите думи, момичета!
То ние пътувахме преди бебчо, после май ще ни е трудно и финансово и чисто организационно. Поне сега тази почивка е платена, че както и аз спрях да работя и ми превеждат болнични от дъжд на вятър си е тегаво Simple Smile а тепърва предстоят колички, легълца, раждания, ала бала..
В Маями съм била на бригада, беше много хубаво, като цяло си обичам Щатите. И работата ми беше свързана с тях и летях доста там. Москва също ми е мечта, дано и до там стигнем някой ден.
Дано в нашата група имаме само пупи и никакви стрии и излишни килограми  Praynig bowuu
Гери, стискам палци за добри резултати от хорион биопсията! Всичко ще е наред! Hug

# 108
Айла, на първи ред отляво надясно се пада 8 иконка( точно след подвижното М). Като щракнеш изписва spoiler
Скрит текст:
И ето ти го скрит текст

# 109
skeeter, така е като нямаш Фейсбук, няма как да видиш каква готина мацка е Victoria_, а ние се порадвахме и на снимки от Малдивите  Wink

Не сте честнииии  Mr. Green Шегувам се Simple Smile

Гери - браво, че е минала хорионбиопсията, стискам палци за прекрасни резултати!

Иначе аз не мазах гърдите никога и стана точно като при Гери - малки са ми и през цялата бременност не порастнаха и слезе млякото след раждането и УЖАС, Памела Андерсън ли, тя може само ряпа да яде. Но слава Богу се отървах без стрии, незнайно как. Спрях кърменето малко след годинката и сега са като преди, само малко по-меки,но не са виснали, вероятно, защото са много малки, за да виснат  Mr. Green

Иначе за почивки с бебето - ако в началото е на кърма е много удобно време за почивки, че дори и дълги полети. Не се носи храна, до 2-годишни нямат нужда от самолетен билет и летят безплатно и особено най в началото предимно спят. С една ергономична раница направо ги забравяш, че и те са на почивката. После като започне захранването даже до България да се прибера ми идва в повече...

# 110
Благодаря , Синеочке !
Скрит текст:
нали рядко го използвам форума Simple Smile

# 111
  • Paris, France
Ооо, за пътувания ли си говорите! Simple Smile Аз също съм писала тук из форума за Тайланд, ходихме там като бях бременна с номер две. Супер беше, хванахме точния момент, баткото беше достатъчно голям... Писах и пътепис в блога ми после, май не съм ви споменавала, че си водя блог, на когото му е интересно, може да хвърли едно око: zuramode.wordpress.com
Напоследък съм много нередовна, но не съм го изоставила.
Аз бих отишла на много места, до Португалия така и не съм ходила, а ми е близо и винаги съм искала. Преди време бях в Макао, а то е бивша португалска колония и много ме грабна. В Кения имам приятел, който организира сафарита, та съм си наумила като поотраснат децата да го направим и това. Иначе, с една дружка от България си обикаляме чат-пат, сега ме навива за Мароко, ама аз малко се дърпам. Сигурно е знак, но скоро разбрах, че има мароканско консулство на две преки от нас.
И поредната доза мрън: май съм хванала някакъв стомашен вирус, защото предната нощ се скъсах да повръщам. И глава ме боли, втриса ме - ту ми е топло, ту студено - а температура нямам. Децата и мм и те не са цвете, ама мм намери сили да иде на работа, а аз сега ги приспах и се проснах да ви чета. Дописвам това и ще пробвам също да поспя.

# 112
Предразположена съм много към стрии. Имам от пубертета две три по д-то. А майка ми и сестра ми имат бая. С миналата Б се мазах яката с кокосово масло и крем на палмърс. Не ми излезна нито една по корема, а по гърдите се появиха след раждането, защото спрях да мажа и стана страшно. Сега реших да не ползвам палмърс, че като прочетох съдържанието, лошо ми стана.... с кой акъл съм го Мазала преди. Сега си направих крем от какаово масло, зехтин, пчелен восък и листа от невен. Много е приятен, дано благоприятно повлияе на анти стрии целта.

# 113
  • Пловдив
fashionmama, страхотен блог!
Аз за мазане нямам време - вечер се прибирам от работа към 20 часа и се захващам с вечерята. Докато хапнем, то станало време за лягане. Сутрин ставам в 6 ч. и хич не ми е до кремове - тоалет, закуски и т.н.

# 114
В шоуто на Слави имало конкурс за най-романтично клипче на песента "аз съм твоя мъж" на Слави и наградата е романтична екскурзия Joy
Ние ще участваме  Joy
Споделям кличето с вас, че ми стана много мило като се сетих за сватбата:
http://distudio.net/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B3%D0%B0% … D0%BC%D1%8A%D0%B6

# 115
  • Пловдив
Виктория, страхотен клип, точно като за първото място. Желая ви успех! Обичайте се все така!

# 116
  • София
Аз го гледах в профила ти във фейса, страхотно клипче, такава любов рядко се среща, аз съм много сантиментална и се просълзих да си призная честно. Дай боже всекиму да е обичан така!  newsm76
И снимките от Маями не пропуснах  Wink  и от сейшелите... ееех размечтах се пак  Heart Eyes

# 117
Вики, ако не спечелите - да знаеш, че е било нагласено! Прекрасни сте! 💜

# 118
Много сте мили, благодаря ви! Hug

# 119
Ooo, Вики.. Нямам думи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт