С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 521
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
По темата за мазането аз се мажа само вечер, също не знам дали е достатъчно.. Силно се надявам да е. Аз си взех Био Ойл, някакво за мазане на Матернеа и имам и Олио на Икаров - редувам ги, мажа и бедрата , корема и гърдите. Ръцете не се бях сетила. Ходя и на антицелулитен масаж и масажистката ми обеща, че няма да ми се появи нито една стрия на краката, но ми каза да се мажа по корема и гърдите. Аз имам по няколко стрии отстрани на бедрата от пубертета, много силно се надявам да не ми излязат нови.
Аз съм качила 2-3 кг вече, но от понеделник се опитвам да ограничавам вредните храни и като че ли корема ми е по-малък. Явно не ми е бил така издут от бебчо, а от ядене Crazy
Надявам се до 5-6-ти месец да не мина 51-2 кг.. Още повече, че имаме билети за Тайланд, още от преди да забременея и се надявам, че ако не съм кит към 6-ти месец ще ми е по-лесно да летя. Само доки да даде зелена светлина де Praynig

# 91
Здравейте и от мен Simple Smile Да се запиша и аз в новата тема. Аз сега съм в един застой и няма какво да споделя. През две седмици трябва да правя изследвания и да ги споделям със Сигридов, да ама той не ми вдигна след първите изследвания и малко се разстроих Sad Добре, че са ми добри резултатите и сега просто реших да не го мисля и да си живея спокойно до следващия преглед. Нещо много се чудя дали да сменя АГто на ЖК. Някой има ли мнения за раждането в Токуда. Исками се да си избера АГ, който да ме следи и след това да родя при него и понеже съм чувала, че неонатологията в Токуда е добра се чудя дали да не потърся там някой. Относно стриите се мажа с едно на Alteya Ogranics ама нещо ме дразни, че помпата не му работи и много се омазвам с него и обмислям да го сменя. Иначе за сега май нямам нови стрии. Имам си няколко на бедрата от рязко качване и отслабване.
Чудя се, като говорите за гърдите моите са много малки и сега леко набъбнаха и при мен ситуацията е обратната Simple Smile Сега започнаха да ми стават сутиентите Wink Дали при такъв малък размер може после все пак да увистант.

# 92
deyalia нищо не виждам , търсих и в старата тема . Ако не е дълго можеш ли пак да ги напишеш?

# 93
Вики, ти май си по-голяма клечка от мен  Crazy, колко си висока? Да ти кажа аз от 3-4 седмици си правя седмична снимки да видя как расте корема и кога ще проличи, та последната седмица ми е най-малък, според мен точно защото се хванах в момент в който не съм подута... на моменти ми е дооста по-голям и съм сигурна че е изцяло от подуване от храната, а не от бебо. hahaha
Олив, копирам от онзи си пост:
Скрит текст:
  задължително подробно да споделиш как е минал прегледа, че нали съм и аз при същия док. и ми е любопитно. Имай предвид, че той не е многословен и не обяснява с много подробности, та аз пък си го разпитвам, винаги имам много въпроси, хаха. Иначе съм чувала от много хора, че винаги познава пола, ще видим какво ще ти каже. При мен даде предположение още в 9гс+6дни, аз много се изненадах и с нетърпение очаквам да видя дали е познал  Blush

# 94
Виктория, вярно, че беше писала в темата за Тайланд. Пита ли доктора си за deet-a?

Ние искахме март месец да ходим в Мексико, но се отказахме заради Зика вируса. И в крайна сметка май никъде няма да отидем, единствения компромис, който намерих като удобства на самото място, никаква часова разлика (йей!), климат и т.н беше Кейптаун, но ММ нямал желание там да ходи  Rolling Eyes напира за Япония, но аз с малко дете и бременна няма да се кача на самолет на толкова дълъг полет...

# 95
  • Burgas
Имам една колежка раждала в Токуда и беше уникално доволна . Ако те интересува много ще я помоля да ми каже и името на АГ си .
Моят АГ ми разрешава да летя 22 седмица, но знам че повечето авиокомпании допускат до 30та.
Исках да ви попитам да кокосовото масло. Има ли нещо специфично при разтапянето или се разтапя като какаовото?

# 96
Деялия, висока съм 170 см, забременях 46 кг и вече съм 49 Blush Бях много отслабнала за сватбата , която ни беше Септември и мм казва, че сега просто съм си върнала старите кг. И аз не знам. Хем ми стават старите дънки и дрехи инси ги нося още тях, хем понякога нямам корем, а понякога съм супер издута.. Странна работа. Дано поне растем само на пупи.
Скийтър, питах само док дали ще мога да летя в 26-та седмица, той каза като наближи пак ще говорим. Но не му казах докъде  Blush
Все пак ще го питаме пак, защото до края на Март могат да ни върнат парите за хотела поне, та ще видим. Много се надявам да разреши и да се чувствам добре, от сега говоря на бебчо как ще го водим да види бебета тигри и как ще летим много, но после ще си почиваме на плажа под чадъра, да го подготвя Joy дано всичко е наред и наистина няма проблем. Иначе за Зика и аз много четох, но ще се мажа и пръскам за комари, а и в Тайланд има по-малко случаи. Например като бяхме на Малдиви и там даже в резервацията на хотела ни пишеше за Зика, но се пръскахме и нито веднъж не ни ухапа комар, както и на Сейшелите, където е още по-влажно и усойно. Така че съм настроена позитивно и вярвам, че така ще бъде. Не знам колко е полета до Япония, но сигурно е още по-дълъг. Хубаво е, че все още нямате резервации и може да смените дестинациите с по-близки, някъде из Европа например Simple Smile
Пепляши, аз си го топля в ръцете кокосовото масло и то бързо се разтапя.

# 97
Разликата с какаовото е, че кокосовото се топи при много по-ниска температура, т.е. още щом го доближиш до кожата започва бързо разтапяне.
Да ви разкажа за моята "гъбена" торта. Реших да изненадам моите мъже с една тортичка, че с това гадене и безапетитие нищо сладичко дълго време не бяха виждали. Забърквам крема в една тенджерка и като се размириса силно на гъби... ooooh! Чак ми призля като се сетих как задушавах гъбите в същия съд преди 2 дена. Ама нали е хубаво измита, как така! Направих тортата, облизах лъжицата от крема - той направо има вкус на гъбена каша. Ужас! На другия ден разказвам на ММ, за да е подготвен за вкуса и я разрязваме. Ами много вкусен бял кокосов крем, никакава следа от гъби. Сещам се изваднъж, че аз в онази тенджера никога гъби не съм правила - за тях ползвам друг съд. ММ казва, че всичко идвало от бременната ми глава  hahaha За миризмата разбирам, ама чак вкуса...

# 98
Деялия, висока съм 170 см, забременях 46 кг и вече съм 49 Blush
Леле, аз съм 175 и съм по принцип 55-56 кг и ме водят супер слаба и с поднормено тегло, Вики ти направо ме разби, толкова слабичка. Но важното е човек да се чувства добре, все едно от мерки и теглилки.

Не знам колко е полета до Япония, но сигурно е още по-дълъг. Хубаво е, че все още нямате резервации и може да смените дестинациите с по-близки, някъде из Европа например Simple Smile

Европа за съжаление не ни влече, вече сме обиколили толкова много, а и искахме някъде надалеч преди да се роди бебето, защото с него първоначално няма да летим надалеч. Мила сега е лесна, яде почти всичко и щеше да е идеално сега да отидем заедно някъде като за последно, но уви, от толкова претенции на ММ няма да се организираме. При него така или иначе като стане дума винаги в крайна сметка се опира до Япония, а дестинациите, които мен влекат, него не го. Примерно в Тайланд не дойде с мен  Naughty

# 99
Единственото място където не съм била е Русия,така и до там не стигнах.А любимо място ми е Йордания ,даже октомври си направихме екскурзия с ММ до там.Въпреки ,че ми беше за втори път пак бих отишла.Япония и Тайланд не можаха да ме грабнат.

# 100
Аз съм влюбена в Тайланд и най-вече в храната. И хората (с изключение на столицата) бяха много слънчеви и мили. Но най-вече ми липсва храната. Готиното е, че тук имаме един "Таи-парк" - парк, в който като се стопли времето много тайландки излизат с мобилни грилове и котлони и готвят автентична храна и я продават. Първоначално е било събиране на семействата им, но поради интереса на случайни минувачи да опитат става бизнес. Е, малко нелегален  Mr. Green Но храната, о храната, все едно си пак на някой остров и ядеш от улична будка  Heart Eyes

# 101
Здравейте момичета!
Чета ви от самото начало, но умишлено не се включвах до сега, имам една неуспешна Б, и сега отново след доста време се нареждам пак Simple Smile
От Варна съм. В 12г.с. +3д. съм и вчера бях на ФМ+БХС при Сигридов,понеже имах притеснения около тромбофилията, но съм само на АП и всичко е идеално за сега. Бебето се развива чудесно, риска за аномалии казаха, че е нисък.
Много сте активни, понякога едва успявам да ви изчета, но ми е много приятно де. Предпочитам да ви чета, понеже много съвети не мога да давам по темата  като за първа Б.
Специални благодарности на wtbamy  bouquet за това,че ми преотстъпи часа си при Сигридов, а аз моя час го преотстъпих на една жена от групата на Сигридов във ФБ.
Д-ра ни каза и пола - момиче, което ме озадачи, понеже бях сигурна, че ще имам момче, но да е живо и здраво, няма значение. Ще видим и на следващия преглед какво ще кажат за пола.

# 102
  • Пловдив
Ох, момичета, като ви чета идеите за почивки, направо ви завиждам. Ние тази година ще пропуснем морето, което за мен е малко тъжно. Мисля си да направим една планина през ранното лято, защото ММ не иска да ходим никъде, като съм в напреднала Б.
Моите гърди нараснаха много. Като че предния път не беше чак така. Сега дори ме боляха много по-дълго време. А коремът ми расте ли расте. Аз ви бях споменала за това - дори след подуването от газове, е по-голям. А по данни на АГ в 14 г.с. бебчо тежеше 116 гр. Май ще съм избомбена този път.  Laughing

# 103
  • София
skeeter, така е като нямаш Фейсбук, няма как да видиш каква готина мацка е Victoria_, а ние се порадвахме и на снимки от Малдивите  Wink
А ние с три броя и куче, самолетните почивки остават мираж за дълго време, това което ми остава е да плакна очи със снимки от далечни дестинации.
Malail, аз не съм била на много места, но от Маями и Москва - определено Москва ме грабна повече. Заслужава си  Peace

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 13:53 от *дива*

# 104
Дива сигурна съм в това.Скоро гледах снимки на мой познат който работеше в Москва,наистина е прекрасно място.Снимките на Вики са наистина страхотни,напомниха за Бора Бора.Едно също толкова прекрасно място на което да си сега и да се излежаваш на плажа,а не както е в момента сняг и на -3 градуса Joy

Общи условия

Активация на акаунт