С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 494
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Те по-скоро се удължават  Joy с други думи  - увисват  Joy.
Затова сутиена си ти става. И моите ми стават, ама гърдите ги усещам по-тежки вече.
А за шутовете - колко ритници изяде дребчо в корема ми от батко си.... сигурно затова е по-устойчив  Laughing

# 76
 Heart Eyes честита нова тема Heart Eyes

Здравейте момичета имали от вас майки които знаят теглото на мъничетата си?
По 80 грама ми каза док и ми се вижда мн малко сякаш

# 77
Здравей, Елия, в понеделник моето бебче беше 85 гр и 9,8 см Simple Smile (13+6 бях тогава)

# 78
За стриите да кажа, че до голяма степен си е до кожа и с каквото и да се мажете е се тая.
Аз с първата се мазах с какво ли не и на наше резултат,просто кожата си ми такава на корема съм като зебра...
С втората и сега с нищо не се мажа.
А гърдите и аз си ги усещам натежали, но сякаш за се изпълнили и не са като прани чорапи, ще им се порадваме до следващото кърмене  Joy

Айла не се притеснявай, както са казали момичетата бебето е още ниско   Hug

Елия на феталната ми бяха казали окло 60гр. тогава бях 12+3, сега незнам колко е Simple Smile

# 79
Сандра, аз нали съм предразположена..мислех, че цялата ще стана нашарена, като зебра. Ами с много мазане през бременността и след раждането мога да кажа, че нямам ни една..
Та и мазането му е майката..

# 80
Честита нова темичка .Cveti стискам палци и те чакам с добри новини .Всичко ще бъде наред 🤗🤗
По темата за стрийте аз започнах да се мажа от както разбрах, че съм бременна и преди това гледах да хидратирам кожата всеки ден ,тей като съм предразположена.Още в пубертета ми се явиха малко .От 3 год доста спортувам ,но не ми се появиха нови .Сега доста ме е страх ,но каквото е тъкова .Определено си е до кожа .

# 81
Утре пак сме при док ще го питам 13см ми е чочката а 14 чочито а 80 гр ми се струват малко продължавам с туй гадене и повръщане и ми се въртят разни работи в главата.

# 82
80 гр не е малко за тези седмици, Ellya. Колко искаш да са  Grinning Какво те притеснява?! Гади ти се, лошо ти е, бебетата си растат както трябва, това е бременността.

# 83
Елия, повръщането или яденето като за 10 нямат общо с размера на бебето.
Те си набавят всичко необходимо от теб, а тези допълнителни 300 калории, които е препоръчително да се приемат по време на бременност е, за да се попълнят липсите, които се получават от бебето.

За близнаци 80 гр си е супер. Дори повече от супер!

# 84
Елия,
при мен също е така на 13 +2 точица си е дълга 7,5 см и тежи 80 грама.

# 85
Сякаш малко се по успокоих.

# 86
За стриите мисля е важно и хидратиране на кожата "отвътре". Тоест да се пие достатъчно вода, както и да се ядат храни, които повлияват на еластичността на кожата - чушки, авокадо, грейпфрут и куп други. Само с мазане става трудно. Отделно, че много витамини за бременни съдържат омега 3, която също подобрява кожата, много жени я приемат при проблемна кожа. Определено смятам, че генът играе голяма роля, но има начини да му се "противодейства" ако мога така да се изразя, и да се намалят или избегнат щетите.

# 87
Уж се записах , а нещо май не е станало.

Моите гърди доста се увеличиха , незнам след раждането как ще ги стягам , но ми е рано да ги мисля.
Аз си чакам прегледа днес и ако всичко е ок мисля да си дам една доооста дълга почивка от всякакви ехографи и да се радвам да идващата лека полека пролет  Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 88
Радвам им се на моите гърди сега, че после.. спаднат ли, толкоз им беше Sad Ще увиснат и само се моля и надявам да не е повече от предния път Simple Smile
Оливче, палци за прегледа, чакам те на отчет после  Flutter

# 89
И аз уикенда си взех олиото на Мустела, мажа се вечер само и съм приятно изненадана от аромата и това че бързо попива. Исках да ви питам вие по два пъти на ден ли се мажете и кои зони? Аз сега съм 11гс+2дни, слабичка съм и не съм качила грам още (даже съм леко надолу от преди), затова реших че за момента ще мажа само корема и гърдите, а бедрата и ръцете по-натам, т.е. веднага като видя че започвам да качвам. Дали е ОК това? Доста ме е страх от стрии, понеже кожата ми е мнооого суха, даже на корема в момента се лющи, което вероятно е следствие от сухотата + ужасния сърбеж от ежедневните инжекции за тромбофилията...
Олив, не знам дали си видяла какво ти бях писала за док., да си имаш предвид  Hug стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт