С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 480
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Мамата с картофите е с теб   Joy bouquet

# 61
Здравейте и от мен в новата тема  LaughingИ само хубави новини да се пишат в нея  Peace Аз се извинявам че малко ви изоставих ,но имах доста работа и с това главоболиееее  #Crazy #Crazy #CrazyБлагодаря на мамата която написа за картофите ПРАВЯТ ЧУДЕСА  Hug  При мен е едно и също от последния контролен преглед по мой изчисления съм 13 + 4  и мисля че усетих бебо  JoyБеше по точно като пулсиране ,но ММ ми каза че си въобразявам че било рано  Sad Терминът ми е 08.08  и се чудя дали има някоя мама с мен ?

Термините на повечето момичета са описани в първия пост на първа страница  Peace

# 62
Аз ви следя от телефона и не виждам на първа стр къде пише Simple Smile badblueeyes радвам се че сме заедно и наистина ме спаси  с картофите Simple Smile

# 63
  • Paris, France
Мале, колко сте бързи, докато открия новата тема, вече има изписани 5 страници!

По темата със спането - моите нямат никакъв проблем. Когато родих малката, баткото още спеше в кошара при нас, а тя - между нас на спалнята. След някой и друг месец го преместихме на дивана в другата стая, а нея - в кошарата. Тогава още бяхме в двустаен апартамент, но трябваше да се преместим. Преместихме се, когато батето беше на 2 години и 9 месеца, а малката - на 9 месеца и всъщност тогава директно той се прехвърли в собствена стая и в най-обикновено легло (без преграда, бяхме му сложили възглавници на пода и падна точно веднъж, след това не е имал проблеми). Малката пък също си отиде в своя стая, но вече беше свикнала с кошарата. Веднъж направих грешката да оставя батето да спи при нас и след това ми костваше доста усилия да го върна пак в леглото му, затова повече не правя подобни грешки. Трябваше да лягам в неговото легло, гушкайки го, и да се изнасям като заспи.

Skeeter, пак, че е имало ехограф, нали... Представи си моето разочарование, като не видях изобщо уред Simple Smile

Никакви усещания нямам още (освен газове) и по-добре. То пък после като почнат да мърдат, не мож ги спря!  Stop

И малко мрън:

Скрит текст:
Аз се изнервям тук, цялото семейство сме подсмърчащи, мъжът ми се прибра от работа и легна, децата постоянно са със сополи и тичам да забърсвам носове, докато моят собствен капе като сталагтид.  Ill
Хазяинът реши да ни слага плочки на стената в кухнята (САМ!) и ги слага вече три седмици (нещо, което майстор щеше да свърши за два дни, ама това е да си скръндза), адски се ядосвам, защото нямам достъп до кухнята, като е тук, а той е тук всеки следобед и слага по две плочки на ден. Сега сме вече на фугите и днес не успя пак да ги довърши, а таях големи надежди. Не мога повече!  #2gunfire
Стана 19 часа, аз още не съм почнала да готвя, а той е ок - ще се прибере, жена му ще му сервира. Ама моите деца, че трябва да са по леглата в 20 - тая работа него не го бърка. И всеки път му напомням, че към 18 ми се ще да е приключил, всеки път по-късно си тръгва.

# 64
Оххх, Фешън мама, наистина ти съчувствам... явно малко е останало с ремонта.
За отделянето на голямото дете.. Моето миналия месец (на 2 г и 7м) се привърза много към тати по принуда. От празниците до края на януари бях доста болна - с темп, кашляне, болки в гърдите и гадни зелени храчки (които скоро някой беше описал) и цялата грижа за малкия пое ММ, наложи се и вечер той да го приспива. Душичката ми така беше привързан към мен, че чак не ми се вярваше като ги ледах как лежат заспали гушнати на спалнята. Аз по принцип го приспивам директно в кошарата до нашата спалня, но последния месец като го приспива ММ се налага да го пренасяме като заспи. Сега като сънува нещо неприятно през нощта и се събуди, веднага търси тати да го гушне, а не мама.. Та ми падна малко този товар от плещите, че най-много го мислих какво ще правят 5-те дни след раждането без мен. Сега вече знам, че ще се оправят. Явно тактиката, която проработи при нас, е постепенно да свикне повече с тати, а мама да се отдръпне.

# 65
Момичета, дъщеря ми ме ритна в корема, над пъпа, не много силно, но пак достатъчно за да ме заболи , а и някак си много навътре , как мислите дали нещо се е случило!? Единствено ме успокоява , че е над пъпа , а в момента със сигурност бебето е под него .

# 66
  • Paris, France
Айла, не се шашкай, щом е над пъпа, едва ли е сериозно. Мен баткото колко ме е ритал с втората бременност - на всяко сменяне на пелена отнасях по някой шут, сменях го на легло, голям зор беше. Сега малката я сменям на повивалник и е къде-къде по-безопасно. Факт, че коремът много пречи - колко пъти съм го удряла в ръб на маса, шкаф, веднъж си опрях една гореща тенджера, че се бях намазала и си ходех по тумбак, бе... не си е работа, тепърва предстоят травмите Simple Smile

# 67
Ох благодаря ти, нещо изведнъж се шашнах, друго си е да се допиташ до някой препатил Simple Smile

# 68
И аз вчера изядох един къч над пъпа. Бебето все още е една идея по-ниско, така че няма.защо да се тревожиш.

# 69
Охх, докато ви изчета старата и новата тема. Много теми сте зачекнали, но няма как да изкажа мнение Laughing Жалко, обичам да се изказвам Mr. Green
Умирам за сън, та лека нощ от мен и сладки, спокойни сънища!

# 70
Чета, чета и не мога да изчета  Simple Smile Добре дошли на новите момичета!
Става ми много мило като чета историите за децата ви, на мен нали ми е първа Б и нямам никакъв опит.
Захващам темата за стриите - появили са ми се червени линии и на двете гърди отдолу, не е ли прекалено рано?Shocked. То ако от сега се започва, представям си до 9м, пък и след това. Мажа се с 2 вида мазила, като признавам - не всеки път успявам по 2 пъти, но ден не пропускам.

# 71
  • София
Vvas, не е рано и за съжаление - няма спасение. И на мен така ми почнаха - с първата бременност от четвърти месец, още нямах корем дори, но гърдите.... Cry купих си лиерак за току що появили се стрии - нтц, продължиха да се появяват. Гърдите ми на нищо не приличат, като на баба Цоцолана са до пъпа  Laughing, но жертвата си заслужава заради прекрасните дечица, които ежедневно осмислят живота ми.

# 72
С какво се мажеш? За стрии не е рано, особено на гърдите.

Опитай с натурални масла -какаово, кокосово. Преварената свинска мас също върши чудеса.

# 73
Vvas, ако са порастнали много за кратко време, не е рано.. Аз не очаквам моите да станат по-големи, бая наедряха, а доколкото си спомням, като бях бременна с дъщеря ми, каквито станаха към 4ти месец, такива си останаха и до раждането. Аз също си взех мазило най-накрая. Реших да не се правя на много уверена в кожата си като предния път, макар че факт, нямам ни една стрия (заради бременнеността, иначе имам по една мъничка на всяка паласка от едно време). Та така, купих си Tummy Butter for strech marks на Palmer's. Пише, че е какаово масло с витамин Е, лавандула, арганово и бадемово олио, колаген, еластин. За около 5 минути попива и на мен лично ми мирише много хубаво.

Айла, според мен няма какво да се притесняваш, в момента над пъпа няма ни матка, ни бебе, на мен там си ми е стомаха Simple Smile Но внимавай де.. аз много се пазя от малката, че е голяма хала.

# 74
Е порастнали, порастнали - колко пък да са порастнали?! Laughing Laughing Laughing Все още съм си със стария сутиен. Мажа се с мустела и био-ойл, редувам ги уж. Сега наблегнах повече на био-ойл, че е по-мазничко. Май ще си взема и мустела за вече появили се стрии.
Няма спор, че жертвата си заслужава!

Общи условия

Активация на акаунт