С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 512
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Хванах последния влак за ранния скрининг. Миналата седмица излязоха резултатите. Тук е по-голямата ми тревога. Препоръчват ми 16-17 седмица да си пусна пак. Тази година ще правя 37, надявам се от това да е. За Даун рискът е 1 от 3900, другите са 1 от 100000. Как копирате данните от изследването? Като ги пейстна излизат йероглифи newsm78. Днес основната АГ, която ме следи и тя ще мери и ще пуска кръвни. Днес съм 15+5. Не мога да и хвана идеите. Не поиска да ми прави ранен, заради отидох при друг АГ с много добра апаратура. Да се побърка човек. На 27 съм при друг АГ с още по-добра техника. Ще съм 16+4. Дано той поне ме успокои.

# 676
Момичета, каква интимна козметика ползвате? Имам неприятен сърбеж само отвън, не е постоянно, но когато го има е жестоко. Нямам за първи път от мнооогоо години течение. Мислех си, че съм завъдила някакви гъби. Пуснаха ми микробиология-изненадах се, че няма нищо. Взех си лактацид с лосион последно. С какъв лосион се мажете след това? Ползвам и ежедневни превръзки дискрийт, явно и тях трябва да сменям. Докторката каза да пробвам марки, докато си намеря тази, от която ми е добре. newsm78
Пробвай Гинексид интимна пяна.

# 677
  • София
Лоренн аз бях така по едно време, един луд сърбеж и мислех че са гъби, но ходих на преглед гъби няма, пуснахме изследване - чисто.
Миех с гинексид пияна, много е хубава и ми изписаха да се мажа външно с Канестен 1%. Мислехме че е от утрогестана, но според мен си беше от ежедневните превръзки. Махнах ги и сменях по Н пъти  бельото , мажех и ми мина за нула време. Според мен си беше от превръзките, та махни ги, явно дразнят . Аз лично съм имала подобни проблеми от превръзки и преди.

А резулатат ти си е супер. Аз съм на 38 и ми даде 1 към 93  Rolling Eyes и това вече е притеснително , но всичко е наред слава богу.

Didi2017 честита ти количка.
А за бременна с алкохолна проба- вярвай ще е голяяяма новина  Joy

# 678
  • Пловдив
Момичета,аз съм стоматолог.За кървящи венци мога да ви препоръчам гел за венци пародиум.Мажете венците по няколко пъти на ден.От опит знам,че най-бързо с него има ефект.
Мерси, записвам си го, ако пак стане непоносимо. Аз днес рано рано се сдобих с Листерин без алкохол. ooooh!

# 679
Лоренн аз ги копирах с опцията копиране и да се запази форматирането, после ги пейстнах в word и от там на ново ги копирах вече без форматирането и ги пейстнах тук... така проработи иначе и на мен ми даваше йероглифи.
И при мен микробиологията излезна чиста, а имам някакво странно на цвят течение... нещо не ми се вярва че всичко е наред и за всеки случай ще пусна още една при друг лекар. Малко прекалявам, ама предпочитам да ми е спокойно  Peace

# 680
Момичета, за венците жабурене със смрадлика. На мен много ми помогна още с първото жабуркане. А ми кървяха докато се храня и капака беше в събота като прокървиха без въобще да дъвча нещо. Та веднага смрадлика и още на следващия ден имаше резултат.

# 681
Момичета ,17 гс е началото на 5 месец или се бъркам  ?

# 682

Betty Letty
Ако изчислявате своята бременност според броя на лунарните месеци, то нещата изглеждат така:
– 1 лунарен месец –  1 до 4  гестационна седмица
– 2 лунарен месец – 5 до 8  гестационна седмица
– 3 лунарен месец – 9 до 12  гестационна седмица
– 4 лунарен месец – 13 до 16  гестационна седмица
– 5 лунарен месец – 17 до 20  гестационна седмица
– 6 лунарен месец – 21 до 24  гестационна седмица
– 7 лунарен месец – 25 до 28  гестационна седмица
– 8 лунарен месец – 29 до 32  гестационна седмица
– 9 лунарен месец – 33 до 36  гестационна седмица
– 10 лунарен месец – 37 до 40  гестационна седмица

Ако изчислявате своята бременност според броя на календарните месеци, то нещата изглеждат така:
– 1 календарен месец –  1 до 4  гестационна седмица
– 2 календарен месец – 5 до 8  гестационна седмица
– 3 календарен месец – 9 до 13  гестационна седмица
– 4 календарен месец – 14 до 17  гестационна седмица
– 5 календарен месец – 18 до 22  гестационна седмица
– 6 календарен месец – 23 до 26  гестационна седмица
– 7 календарен месец – 27 до 31  гестационна седмица
– 8 календарен месец – 32 до 35  гестационна седмица
– 9 календарен месец – 36 до 40  гестационна седмица

# 683
http://www.baby2see.com/timeline.html
Ползвам този календар, който ми казва кога влизам в следващ месец.

# 684
Pregnancy+ е супер приложение за телефон, което показва в коя седмица и ден сме, в кой месец и триместър е това, и куп други полезни неща като размери на бебето, съвети и т.н. Може да се нанася теглото на майката и показва наддаването по месеци, часове за лекар могат да се запаметяват там и други. Само мисля след първия триместър е платено, но аз го имам от предната бременност още и не съм плащала сега отново.

Със сигурност има и много други подобни, доста са удобни за следене поне на седмиците и месеците.

# 685
  • Пловдив
На мен хич не ми харесват тези календари. Аз съм с късна овулация и има разминаване.  За термин си считам датата, която ми казаха на ФМ.  Има ли приложение, където мога да въведа различна продължителност на цикъла от 28 дни?

# 686
В моето може да се въведе термин, не е задължително цикъл. Аз си въведох термин.

# 687
  • Пловдив
Ако се плаща ще пропусна, скръндза съм Mr. Green

# 688
Ако се плаща ще пропусна, скръндза съм Mr. Green
След 14 г.с. се заплаща Прегнанси+

# 689
Есенция Лимонова - със сигурност има подобни безплатни, човек трябва да се разтърси само. Наистина са голямо удобство, като звъня за час за ФМ например си гледам директно на определената дата в коя седмица и ден съм и си нагласям часовете както искам. Хайде, спирам да рекламирам приложенията за бременни хаха.

Общи условия

Активация на акаунт