С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 520
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Фешън мама  Joy разсмя ме! Добре, значи всичко е наред  Heart Eyes

# 661
Това с 3-та цомба си е награда за мъжете 😹 Joy Joy
Скийтър, мен също днес нещо не ми е ок. А днес за капак сме и на детски РД. Пък мен така да не ми се ходи, ама няма как.

Мамата с главните букви и дискОсията, нямам личен опит, но от приятелки знам, че Марков е изключителен професионалист що се отнася ФМ. Тук някои от момичетата ходят при Сигридов, за кокто също има предимно + отзиви.

# 662
Здравейте момичета, току-що излязоха и моите резултати от БХС. Струват ми се много добре, обаче маркираните в синьо не ги разбирам, няма реф.стойности  newsm78. Ако някой може да ми помогне в разчитането, ще съм много благодарна, тъй като ще ги нося на док. чак в петък...
Скрит текст:
ВАШИЯТ КОМБИНИРАН РИСК за болест на ДАУН e 1 от 28000 бременни      
ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e 1 от 100000 бременни
ВАШИЯТ РИСК за болест на ПАТАУ e 1 от 100000 бременни
ВАШИЯТ РИСК за болест на ТЪРНЕР e 1 от 100000 бременни
ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) e 1 от 100000 бременни

* Биохимични  и УЗ показатели (11-14 г.с.) *
PAPP-A (плацентарен протеин) MoM 0.84 част от медианата
Free - bCG (бета-хорионгонадотропин) MoM 0.75 част от медианата
NT (нухална транслусенция)  1.1 mm
NT (нухална транслусенция) MoM 0.68 част от медианата

# 663
Деялия, чудесни резултати Simple Smile Браво! Нисък е рискът.
Това в синьо е спрямо комбинацията от УЗ, които лекарят е дал.

# 664
Резултатите ти са трепач, Деалия! Честито!

Да докладвам, че явно наистина е кръвното, защото ми просветна малко след айрана. Но и не знам аз айран със сол ли пих или сол с айран  Laughing

# 665
Днес явно всички сме замаяни, цял ден спах, а като се размърдах и почна да ми причернява...май и аз съм за един айран.  Mr. Green

# 666
  • София
Аз ходя при доц.  Томова с предната бременност и сега.  Обиколила съм ги почти всички светила и при нея се чувствам най-спокойна.  Много е мила и обяснява всичко подробно.  При проблем така го поднася, че да не те стресира, а предлага решение на проблема.

# 667
  • София
Аз само при Томова ходя. Не бих я сменила.
Като седя цял зад бюрото и преди да си тръгна много ме реже корема ниско долу. Не знам газове ли са или какво, но едвам натискам педалите на колата от болка. Някой с подобен проблем и решение?

# 668
  • Пловдив
Аз само при Томова ходя. Не бих я сменила.
Като седя цял зад бюрото и преди да си тръгна много ме реже корема ниско долу. Не знам газове ли са или какво, но едвам натискам педалите на колата от болка. Някой с подобен проблем и решение?

Доколкото знам не е хубаво да се търпи силна болка. Защо не говориш с АГ дали не може да взимаш но-шпа например или каквото тя прецени? Но при всички случаи само АГ може да ти каже със сигурност в твоя случай кое е правилното решение.

Преди малко даваха репортаж по новините за алкохолното съдържание в някои води за уста. И как след ползването им се отчитат високи промили в кръвта. Никога не съм се замисляла, че е чак толкова много. Е, сегашната ми се оказа точно такава. Шашнах се.  ooooh! ooooh! ooooh! Само да не беше това кървене от венците! Замислям се дали да не мина на смрадлика. ooooh!

# 669
  • София
Есенция Лимонова  на мен много ми кървяха венците с първата бременност и си взимах една вода без алкохол. Не я помня коя беше, но си спомням че с аптекарката специално я гледахме да е без никакъв алкохол заради бременността. Но да си призная най ми помагаше тази пастата за зъби дето е за венците, ужасно е гадна но пък действаше много добре. Друго което ми помогна е жабуркане със сребърна вода. Пробвай и със смрадлика.

За газовете еспумизан помага много, пробиотик също, но не е лошо да се види с лекаря дали са газове , че да не е друго.

# 670
  • София
Точно днес записах час за фетална морфология и фетална ехокардиография при доц. Томова. Ходила съм при нея с първата бременност и определено останах доволна. Има доста записани часове за края на месец март вече, вероятно при всички добри специалисти е така.
Уж ми беше преминало гаденето, но тази вечер ми стана толкова зле и с такава скорост търчах към банята, че си наваксах за добрите дни. Аз така и не разбрах какво е сутрешно гадене, но за вечерното мога много да говоря. По едно време толкова често тичах вечер до банята, че дъщеря ми ме пита "нали не си болна и няма да умреш". Успо
коих я, че ще трябва да ме търпи още дълго време, въпреки че тогава не бях много уверена в оцеляването си  Laughing

# 671
Здравейте ,момичета !
Днес бях на преглед , всичко е наред и докторката каза , че за нея е момиче 100 % 😜
Аз я попитах дали е сигурна , защото си мислех , че е момче 😀
Даже все още си мисля , че може да се е объркала 😀  ММ беше със мен и той се развълнува , бебчето ни помаха със ръчички ❤
Беше емоционален ден 😊

# 672
Момичета,аз съм стоматолог.За кървящи венци мога да ви препоръчам гел за венци пародиум.Мажете венците по няколко пъти на ден.От опит знам,че най-бързо с него има ефект.

# 673
Здравейте на всички. Скоро не съм писала, но ви чета редовно.
 Минавам да ви се похваля, че ние вече се сдобихме с количка и съм много щастлива. ММ е решил да ме изненада и съм много happy  Sunglasses Той само ме попита преди месец каква искам да е, а аз му казах същата като предната и така е стана  Grinning
Репортажа с водата за уста и аз го гледах и понеже ползвам редовно направо се втрещих. Само си представете заглавията във вестника - "Бременна жена хваната да шофира  с алкохол" и така за цвят една ваша снимка  Joy
На 26.02 съм на преглед, много ми е интересно дали ще потвърдят пола на бебето. Ще се отчета след прегледа.
Добре дошли на новите попълнения, групата става все по-голяма  Hug

# 674
Момичета, каква интимна козметика ползвате? Имам неприятен сърбеж само отвън, не е постоянно, но когато го има е жестоко. Нямам за първи път от мнооогоо години течение. Мислех си, че съм завъдила някакви гъби. Пуснаха ми микробиология-изненадах се, че няма нищо. Взех си лактацид с лосион последно. С какъв лосион се мажете след това? Ползвам и ежедневни превръзки дискрийт, явно и тях трябва да сменям. Докторката каза да пробвам марки, докато си намеря тази, от която ми е добре. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт