С първите пролетни лъчи, коремчето на Августинка, започва да личи

• 38 532
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Clear, guerry благодаря за съветите.  Hug Много обичам тахан, особено полят върху нарязан банан, ммм. Ще пробвам и чиа-та, мисля че имам малко вкъщи.
Папаверин имам, когато бяха постоянни контракциите ги редувах през 3 часа, но ми казаха като намалеят да спра папаверина и аз като послушно кученце изпълнявам. Ще питам и за това днес.

# 646
Аз преди имах проблем с ТСХ само по време на бременнист, но след втората се оказа,че съм с Хашимото и от тогава съм  на терапия и ги следя по често сега.

Clear за марка не мога да те позъветвам, но имам братовчедка и приятелка с близнаци,двете са с различни колички.
Братовчедка ми е кошове един до друг и каза, че за нашите пътища се оказва неудобен вариант, другото което е че не може да минава през врати.
А приятелката е с кошове един срещу друг и е много доволна, минава от всякъде и казва че е пробвала другия вариант и не и е бил удобен.
А за тежеста мисля , че няма как да бе е тежка все пак ще е за две бебета Simple Smile

# 647
Момичета, а някоя от вас има ли оплаквания от мишници, увеличени лимфни възли? Аз от началото на Б имам сърбеж,после премина в лека болка при допир, даже си напипах на дясната мишница нещо, но не е топче, а просто лека подутинка. Докторите без да ме гледат казаха, че е нормално, тъй като тялото се подготвя за промените и кърменето. newsm78

# 648
Petinka- и аз имам подобни оплаквания,само че на лявата подмишница .И аз си мисля ,че е нормално  Simple Smile

# 649
  • Paris, France
Petinka-, имам същото нещо под едната мишница, на прост език е трета цица Simple Smile На по-сложен - млечна жлеза, която обаче поради някаква причина не си е съвсем на мястото и като ти се надуват гърдите, тя също се надува, защото си мисли, че е гърда, хах Simple Smile Особено като стане време за кърмене, може доста да се увеличи. Нищо страшно няма, след това се нормализира, пък като спреш да кърмиш, съвсем ще изчезне.

# 650
Fashionmama "трета цица" ,която не е цица ,но си мисли че е Grinning Ох, не, смея се сама на глас. Имаш уникално чувство за хумор и винаги ми повдигаш настроението.
Ако кажа на ММ ,че може да ми порасте трета цица се чудя как ще реагира- може да го пробвам довечера хахах

# 651
Точно така е ,да, води се трета млечна жлеза.Когато родих първия път ми се беше подула ужасно много, моето АГ ме беше успокоила ,че не е лимфен възел и като започна да се цедя ще спадне .Така и стана Simple Smile

# 652
  • Пловдив
Аз също слядя ТСХ стриктно. Преди да забременея бях с ТСХ 3,2uIU/ml. След като забременях беше паднало на 2,46uIU/ml, но пия еутирокс. Тогава докторът ми увеличи дозата и го смъкнах на 0,452uIU/ml. Сега продължавам да си пия по-малка доза и към края на месеца ще правя контрола.

Момичета, днес видях бебо Heart Eyes Подскача си в корема без да го усещам. За щастие моите неразположения не му се отразяват и расте даже напред. Искам да го усещам вече. Сега си чакам да дойде 20 г.с. и да минава втората ФМ. Въобще голямо чакане и паникьосване междувременно се оказва моята Б Rolling Eyes

А за колички и столчета още не искам да мисля, само събирам информация от вас. То това голяма философия било Crossing Arms

Стискам палци всички да получаваме само добри новини занапред Praynig Praynig Praynig

# 653
Здравейте, момичета!  bouquet
Нямаше ме известно време, за това и не съм писала нищо.
Добре дошли на новите мами!  Hug

Ако някоя от вас има предложение за заглавие на следващата тема да каже, за да го добавя  Simple Smile

# 654
МАМИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ, СЪС СИГОРНОСТ Е ДИСКОТИРАНА  ТАЗИ ТЕМА ... ЗА КОЕТО МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ
НУЖДАЯ СЕ ОТ СЪВЕТ ПРИ КОГО ДА НАПРАВЯ ФЕТАЛНАТА МОРФОЛОГИЯ (18-20 Г.С)
КОЛЕБАЯ СЕ МЕЖДУ Д-Р МАРКОВ И ДОЦ. ТОМОВА В СОФИЯ
И ЗА ДВАМАТА СЪМ ЧУВАЛА , ЧЕ СА ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ МОЛЯ ЗА ЛИЧЕН ОПИТ НА НЯКОЯ МАМА
БЛАГОДАРЯ

# 655
ДискОсия по темата със сигОрност вече е имало, аз не мога да помогна, но само не знам защо всичко е с caps lock....

Аз да помрънкам - днес съм парцал. Уж се наспах обаче главата ми тежи, едно криво ми е и отпаднало... кръвното ли ми е паднало не знам, чак мислех да пия едно кафе, но аз по принцип не пия кафе. Лежи ми се само, но малката не е съгласна. А навън пък вали и съвсем не знам какво да правя, иначе чист въздух щеше да ме освежи малко. Мрън мрън.

# 656
  • Пловдив
Skeeter, ако кръвното е паднало, защо не пробваш с айран или шоколад? По-добре е от кафе според мен.

# 657
  • София
Според мен е вирус. Наблягай на джинджифил с мед и лимон и чайчета. Ако имаш и биозин мама също действа. Парацетамол - в много краен случай.

Аз съм при Марков на ФМ, била съм само при него, разкошен и хуманен човек, един от най-добрите специалисти в БГ. За друг мнение не мога да дам. Всъщност водят и Сигридов за такъв, ще ви кажа със сигурност след 22.03, когато ще ми убият и последната надежда за розово  Mr. Green

# 658
Шоколад даже нямам вкъщи, но наистина айран със сол бяхте писали доста в темата, ще пробвам веднага, че и ми се допи. Благодаря за съвета!

# 659
  • София
Skeeter тамън да ти кажа - ми лежи си  Simple Smile и чета , че не ти се отваря парашута. Пий едно кафенце и един фреш с портокалче нещо за витамин С и да ти даде повече тонус  Hug.

Мен пък как ми се доспива като се на обядвам и в офиса нали ми е едно спокойно и тихо , дано не заспя да се изложа пред колегата  Laughing

С тази "трета цица" ме убихте и мен . Не съм имала подобно нещо честно казано и не мога да кажа.

Само да добавя една моя идея Simple Smile, за това как пия аз айряна със сол и си изтисквам лимонов сок вътре. Ей любимо ми е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт