Остров Тасос /Тема 9/

• 121 657
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Привет на всички!
Снощи се върнахме от Тасос - Скала Панагия. Изкарахме си страхотно. Островът е прекрасен, а Голдън Бийч е направо супер - дълъг, широк, чиста вода и плитко дъно. По-напред бях питала за цените на шезлонги и чадър. Да ъпдейтна инфото - 5 Е за комплект.
Приятна почивка на всички!
*hope ние тръгваме във вторник за там, препоръчай някое местенце за хапване, ходихте ли и по други плажове. Благодаря
Ходихме на Мраморния плаж и на Парадайз Бийч. И двата са красиви, особено Мраморният, но прекалено пренаселени за моя вкус - шезлонгите са наблъскани на по 7 реда, докато на Голдън Бийч (или поне в частта, но която ние ходихме - пред Александра голдън бутик хотел) са само на два реда и е супер спокойно.
На крайбрежната улица е пълно с таверни. Посетихме различни, но за никоя не мога да кажа уау. Единствената, която повторихме, че и даже потретихме е таверна "Елена" в селцето Панагия (не курорта Скала Панагия на плажа, а селцето в планината, на 5 мин. с кола от курортната част). Самото село също много ми хареса - китно и колоритно.

# 256
Ние ще сме в края на Лименария последната седмица на юли Simple Smile приемам идеи за хубВи плажове и таверни наоколо. Видях, че Металиа и Трипити са на близо. Металиа не го коментирате много.

# 257
  • До морето
Вчера се върнахме от Тасос. Бяхме няколко дни в Пефкари и няколко дни в Астрис. Горещо препоръчвам таверна Ирене в Потос, на крайбрежната алея и ресторантчето на плажа в Астрис (само едно е).

# 258
  • Хасково
Здравейте!Ние се колебаем за началото на септември между Тасос и Касандра(Халкидики),където ходим от две години. Колебанията ми идват основно от това, че все пак е остров и водата сигурно ще бъде по-хладка, а на някои острови тогава е и дъждовен период.Някои бил ли е там по това време, естествено че година с година едва ли си прилича, но все пак Wink

# 259
Вчера се върнахме от Тасос. Бяхме няколко дни в Пефкари и няколко дни в Астрис. Горещо препоръчвам таверна Ирене в Потос, на крайбрежната алея и ресторантчето на плажа в Астрис (само едно е).
Таверна Ирене е любимата ми таверна, обожавам я!
Ивайла, Миналата година имахме резервации за Илио Маре на Тасос, но нали се запали и отидохме на Касандра! Изключително ми хареса, една идея по лъскаво е от на Тасос, времето беше добро, но водата хладна! Бяхме в хотел Артемис плаза, чудесен е, а таверната Капитана и Вила Стаса са невероятни! Вила стаса е една от таверните с най красивия изглед, страхотни изгреви и залези!

# 260
  • Хасково
Таверна Ирене е любимата ми таверна, обожавам я!
Ивайла, Миналата година имахме резервации за Илио Маре на Тасос, но нали се запали и отидохме на Касандра! Изключително ми хареса, една идея по лъскаво е от на Тасос, времето беше добро, но водата хладна! Бяхме в хотел Артемис плаза, чудесен е, а таверната Капитана и Вила Стаса са невероятни! Вила стаса е една от таверните с най красивия изглед, страхотни изгреви и залези!
Здравей!Благодаря за отговора! В началото на септември ли сте били? Ние досега сме ходили само края на юли, като отсядаме в Ханиоти и водата беше чай! Мислех, че тъй като е залив ще е по-топло от Тасос, но явно не.         Сега през юли ще ходим на Керамоти с приятели и сме решили да отскочим и до острова, за да се гмуркаме и да направим плаж. Някой гмуркала ли се е с инструктори на Тасос?

# 261
Началоо на септември може и да е топла, ние бахе слд 15-ти!

# 262
Била съм на остров Тасос юли месец . Адска жега беше  Да ви кажа честно не е кой знае какво , но всеки според вкуса си нали ? На мен повече ми допада Санторини и Миконос  Peace

# 263
Била съм на остров Тасос юли месец . Адска жега беше  Да ви кажа честно не е кой знае какво , но всеки според вкуса си нали ? На мен повече ми допада Санторини и Миконос  Peace
по тази причина никога не ходя в Гърция юли и авт.густ, непоносима жега е, а Тасос ми е любим защото заедно с ферибота за 5-6 часа съм там, не обичам да си губя време от отпуската за пътуване по един два дни!
И без това ми е малко! Crazy Flutter

# 264
Едвам издържах на плажа през деня .. Цялата бях почервеняла за 2 часа .. и никакви слънчезащитни кремове не помагат на това изгарящо слънце  #2gunfire

# 265
Едвам издържах на плажа през деня .. Цялата бях почервеняла за 2 часа .. и никакви слънчезащитни кремове не помагат на това изгарящо слънце  #2gunfire
смешно какво искате да е в топлите месец? Да вали сняг или дъжд.и това е север,а вашите санторини и миконас да не са студени.тук хората обичат Тасос.пишете си.

# 266
  • Stuck in a moment

Здравей, по-горе бях питала за Астрис, но никой не отговори.
Можеш ли да разкажеш малко по-подробно кои са хубавите плажове там, дали е твърде уединено, има ли магазинчета и таверни или е само този ресторант на плажа?
Благодаря!

# 267
  • на земята
Зависи от човека и каякво точно очаква и търси,на мен лично Санторини не ми хареса,ама хич  Peace
Въпрос на вкус е.Кой където му харесва там да си ходи и да споделя хубавите неща.
Хубав и прохладен ден!Дано повали малко,че жега голяма  Laughing

# 268
Едвам издържах на плажа през деня .. Цялата бях почервеняла за 2 часа .. и никакви слънчезащитни кремове не помагат на това изгарящо слънце  #2gunfire
смешно какво искате да е в топлите месец? Да вали сняг или дъжд.и това е север,а вашите санторини и миконас да не са студени.тук хората обичат Тасос.пишете си.

Имах в предвид , че юли не е добра идея на море в Гърция .. септември по - добре .. Но пък знае ли се , на някой може да му харесва да ходи на плаж да се пече на 40 градуса .  Grinning Не съм казала да не ходите на Тасос , а просто , че точно юли не е добра идея  Naughty

# 269
  • До морето

Здравей, по-горе бях питала за Астрис, но никой не отговори.
Можеш ли да разкажеш малко по-подробно кои са хубавите плажове там, дали е твърде уединено, има ли магазинчета и таверни или е само този ресторант на плажа?
Благодаря!
Астрис е едно малко плажче - половината е зает от 20 шезлонга, другото е свободня зона. Ресторантът е само един, управляват го 2 жени. Готвят страхотно. Като се пресече улицата има мини-маркет и на около 50 метра е хотел Астрис Сън. На вид нищо особено, но миналата година са го реновирали и стаите са страхотни, а цените - смешни. Това е, друго няма. Ние за всичко ходехме в Потос, на 2 минути е с колата и не ни е било проблем.

Общи условия

Активация на акаунт