Остров Тасос /Тема 9/

• 122 102
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • на земята
Резервирах в  Thassos Grand Resort за края на август. Прегледах темата, но не видях отзиви. Ако може някой да сподели ще съм доволна, понеже с нас ще идват и приятели чужденци. В такива случаи никак не обичам да се занимавам с избор и организация, но така се наложи.
Ние бяхме там тази година,хотела е нов,чист,храната е страхотна,поне такава беше като бяхме.Има  занимание за децата,плажа е хубав,има таверна вътре в комлекса не е скъпо и храната е вкусна.Стаите са чисти ,хубави в бяло.
Пак сме резервирали с наши приятели от чужбина,решихме там да ги заведем края на август. Peace
Аки искаш нещо да попиташ насреща съм.Хотела е на българи.Аниматори,сервитьори,камериерки са повечето българи.

# 436
Основното, което ме интересува е храната, хигиената и обслужването Simple Smile Явно всичко е ок. Много благодаря, ако се сетя нещо ще се възползвам да попитам вас като вече посещавали го  Hug

# 437
  • Обетованата земя
Записвам се да следя темата, тази година няма да успеем най-вероятно, но догодина задължително ще посетим гръцките плажове. Simple Smile

# 438
Резервирах в  Thassos Grand Resort за края на август. Прегледах темата, но не видях отзиви. Ако може някой да сподели ще съм доволна, понеже с нас ще идват и приятели чужденци. В такива случаи никак не обичам да се занимавам с избор и организация, но така се наложи.
Ние бяхме там тази година,хотела е нов,чист,храната е страхотна,поне такава беше като бяхме.Има  занимание за децата,плажа е хубав,има таверна вътре в комлекса не е скъпо и храната е вкусна.Стаите са чисти ,хубави в бяло.
Пак сме резервирали с наши приятели от чужбина,решихме там да ги заведем края на август. Peace
Аки искаш нещо да попиташ насреща съм.Хотела е на българи.Аниматори,сервитьори,камериерки са повечето българи.
Подкрепям напълно, много съм доволна.....бяхме осем дни края на май, обслужването прекрасно, закуската невероятна, дворът идеално поддържан, басейна се подгрява, макар, че края на август това не е важно..... Simple Smile персоналът говори английски, гръцки, български, турски, та даже и френски.....общо взето на закуска гледат от къде си и изпращат съответния сервитьор.....леглото е страшно удобно, матраците са магнифлекс.....абе ще ви хареса! На чужденците също ще й хареса, когато бяхме ние имаше едно семейство от франция, немци и англичани.....говорихме с тях на закуската ...бяха очаровани, а разположението на хотеляа е уникално, в страхотно красив залив......! Това беше най приятната ми почивка на Тасос!

# 439
Май вече нямам търпение да го посетим  Hug Grinning bouquet

# 440
Май вече нямам търпение да го посетим  Hug Grinning bouquet
Приятно изкарване.....! Аз чакам с нетърпение септември.....и моята Гърция....но този път ще бъда на Самотраки, потелът и там е уникаааалеееен! Simple Smile

# 441
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, някой дали е почивал на Скала Марион в Таласорама студиос?!
http://thalassorama-studios.gr

Аз вече резервирах, но днес установих, че първият етаж е супермаркет и взех да се чудя дали няма да бъде доста шумно?!
Бихте ли споделили впечатления от Скала Марион ... хубав плаж, добра таверна...

Ние в момента сме в Скала Марион и искам да ви кажа, че съм приятно изненадана от това местенце. Казвам местенце, защото е малко и тихо, точно каквото търсехме ние. Според мен мястото което искате да резервирате е добро и на хубаво място. Точно до най-хубавия от трите плажа. Ние ходим на този плаж и много, много ни хареса. Супермаркета не е голям и никакъв излишен шум не съм забелязала. А ние минаваме покрай него всеки ден. Все пак не е в центъра на селото.
Що се отнася до таверна, веднага ще ви я препоръчам: Таверна "Coralli", в центъра, до централния плаж. Снощи бяхме там и останахме много доволни. Всичко беше много вкусно и в големи количества.Simple Smile

# 442
  • София
Мими, а плаж собствен има ли Тасос Гранд Ризорт и хубав ли е?

И малко офф топик:

Скрит текст:
В кой хотел ще бъдете на Самотраки? (От Кавала ли се взима ферибот за Самотраки и колко време пътува?)

# 443
Здравейте момичета! На 13.08. заминаваме на почивка в Неа Ираклица. Планирали сме един ден да отскочим до Тасос, за да се разходим. Ще сме с кола и ще пътуваме с ферибот от Кавала. Разбрах, че има ферибот от Кавала до Скала Приноси и от Кавала до Лименас Тасос. Ще съм благодарна ако ми дадете информация на кой ферибот е по-добре да се качим,  какво да посетим и къде е подходящо да се разходим.  

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 10:44 от angelche

# 444
  • София
За Самотраки ферито тръгва от Алексадруполи и мисля, че пътуваше около 2:30ч. Май сега има и някакво по-бързо само за пътници, което стига за 1:30ч.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 10:53 от dechy

# 445
Има ли увеселителен парк на острова или някакви атракциони за 10 год. Дете. Не мога да намеря инфо никъде.

# 446
Здравейте момичета! На 13.08. заминаваме на почивка в Неа Ираклица. Планирали сме един ден да отскочим до Тасос, за да се разходим. Ще сме с кола и ще пътуваме с ферибот от Кавала. Разбрах, че има ферибот от Кавала до Скала Приноси и от Кавала до Лименас Тасос. Ще съм благодарна ако ми дадете информация на кой ферибот е по-добре да се качим,  какво да посетим и къде е подходящо да се разходим.  

Ферито до Лименас тръгва от Керамоти и е доста по кратко пътуването с него, а и по-евтино.

# 447
Мими, а плаж собствен има ли Тасос Гранд Ризорт и хубав ли е?

И малко офф топик:

Скрит текст:
В кой хотел ще бъдете на Самотраки? (От Кавала ли се взима ферибот за Самотраки и колко време пътува?)
Пете Тасос гранд резорт имат собствен плаж, с пясък, но във водата има камъни, чужденците го харесват обаче........забранен е за външни посетители, в комплекса е забранено влизането на автомобили, оставят се на паркинг извън градините на хотела и вътре се движат с тихи електромобили! Simple Smile Да не се смущават гостите и да не се замърсява..... Rolling Eyes Rolling Eyes

На Самотраки
Скрит текст:
ще сме в Самотраки бийч хотел
http://www.samothrakibeach.gr/
, на една височина на брега на морето, над плаж! За Самотраки взимаме ферибот през Александрополи, на нас ни е близо защото сме от Бургас, пътят е 2-3 часа с ферибота до Камариотица, по пътя е интересно, няма гларуси но около ферибота скачаха делфини....островът е с приказна природа, спокоен и много екзотичен! А таверна Акрогиали е най хубавата таверна в цяла Гърция......страхотен изглед, страхотни риби, абе божественоооо!

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 15:07 от mimi.7299

# 448
А вярно ли е че ферибота до самотраки е 1 път на ден?

# 449
А вярно ли е че ферибота до самотраки е 1 път на ден?
Да, който се качил, качил се Joy.....все пак това не е много популярна туристическа дестинация, но ние търсим точно това красива природа и спокойствие....!Май само в единия от дните имаше два? newsm78 Най любимият ми остров обаче си остава Тасос....но моето семейство харесват повече Самотраки! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт