Остров Тасос /Тема 9/

• 121 872
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,утре рано сутринта тръгваме,надявам се всичко да е ок!Ще пиша как са осите...Simple Smile))

Надявам се вече да са измрели, стига им толкоз  Laughing

# 706
В неделя си тръгнах от острова, беше пълно с оси.

# 707
  • pomorie
Момичета,утре рано сутринта тръгваме,надявам се всичко да е ок!Ще пиша как са осите...Simple Smile))
Ла Чикуита и аз..... Crazy Осем часа трябва да сме отлепили, че ферибота за Самотраки е един път на ден! В 16 трябва да сме там! Приятна почивка, взимай бански и хавлии, дават го жега! АААА може да пием по едно кафе на Маказа hahaha hahaha hahaha hahaha
Може,може!Приятна почивка и на вас!

# 708

Приятна почивка, ще съм ти много благодарна, ако споделиш информация за местоположението, времето , обстановката,най-вече за тези оси . Благодаря предварително Simple Smile

# 709
Ла Чикуита и аз..... Crazy Осем часа трябва да сме отлепили, че ферибота за Самотраки е един път на ден! В 16 трябва да сме там! Приятна почивка, взимай бански и хавлии, дават го жега! АААА може да пием по едно кафе на Маказа hahaha hahaha hahaha hahaha
Може,може!Приятна почивка и на вас!
Мерсиии! ОООООх, още събирам багажляци, това ми е най неприятната част от почиивката.....

# 710
Наплашихте хората с тезии оси.не са навсякъде и не е толкова страшно

# 711
Наплашихте хората с тезии оси.не са навсякъде и не е толкова страшно

Не се заяждам,но къде по точно няма оси?Според мен е хубаво хората да знаят преди да отидат,нали затова е форума да пишем за положителните и отрицателните неща.
Лично аз обожавам Тасос ,ходя от години там това лято бях два пъти,края на юли и края на август и двата пъти имаше оси.
Обиколихме целия остров включително и любимия ми Теологос във вътрешността където има страхотни агнешки чевермета,там се надпреварвахме с осите кой ще яде по бързо .Понеже на всяка маса имаше месо в големи плата(там това е специалитета)ресторанта гъмжеше от оси,а пушека от кафето по скоро дразнеше нас от колкото тях.

# 712
И аз не се заяждам ама май се преувеличава.бях на златния в бутиковия хотел.Александра

# 713
Моля, дайте ми сайт, на който да проверя часовете за ферибота от Керамоти до Лименария? Гледах няколко, все различно, съвсем се обърках, кой е актуален?  Интересува ме от 20.09!

# 714
  • София
Моля, дайте ми сайт, на който да проверя часовете за ферибота от Керамоти до Лименария? Гледах няколко, все различно, съвсем се обърках, кой е актуален?  Интересува ме от 20.09!
Фериботите са от Керамоти до Лименас, не до Лименария. Това е разписанието на Тhassos ferries http://www.thassos-ferries.gr/bg/Itineraries.php?cat_id=1
На другата компания - Aneth, която пътува по маршрута, разписанието е само до 17.09.

# 715
  • pomorie
Ние пристигнахме днес,времето е чудесно,имаше малко вълни(за пръв път виждам вълни на Голдън Бийч). Оси има,но не повече от миналата година.

# 716
  • Горна Оряховица
Говорихме с един българин в заведение до плажа и той каза, че юни и юли няма оси. Основно има през септември.
Както казах по плажа на голдън биич бяхме и на мраморния -беше си пълно. Пчели има удавени и мърдащи-те привличат осите, който ги хващат и ги отнасят. За голям човек не е проблем, но за деца ще ме извинявате ама е кошмар. трябвя да чистя постоянно пчели и оси от брега или малката да е с чехли, иначе няма как да я опазя. простп не случихме сезон😥

# 717
Ние пристигнахме днес,времето е чудесно,имаше малко вълни(за пръв път виждам вълни на Голдън Бийч). Оси има,но не повече от миналата година.
Привеет от Самотракиии, в 20 часа беше 30 градуса! Хотелът е уникален....островът, ммм! Simple Smile

# 718
Кой е хотела, ако може да ми кажете. Каним се да посетим острова.

Привеет от Самотракиии, в 20 часа беше 30 градуса! Хотелът е уникален....островът, ммм! Simple Smile

# 719
Кой е хотела, ако може да ми кажете. Каним се да посетим острова.

Тук има 2 хубави хотела, Самотраки Вилидж и Самотраки бийч! Който и да изберете няма да сгрешите! Simple Smile В момента сме в Самотаки бийч, има уникална гледка, на хълм е и целият уникално син залив е пред погледа ти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт