Остров Тасос /Тема 9/

• 121 863
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Ние пристигнахме днес,времето е чудесно,имаше малко вълни(за пръв път виждам вълни на Голдън Бийч). Оси има,но не повече от миналата година.
Кой е хотела, ако може да ми кажете. Каним се да посетим острова.

Привеет от Самотракиии, в 20 часа беше 30 градуса! Хотелът е уникален....островът, ммм! Simple Smile
Тук има 2 хубави хотела, Самотраки Вилидж и Самотраки бийч! Който и да изберете няма да сгрешите! Simple Smile В момента сме в Самотаки бийч, има уникална гледка, на хълм е и целият уникално син залив е пред погледа ти! Simple Smile
Приятна почивка.има ли на острова таксита?

# 721
Благодаря Крисимор! Имаше да, като слизахме от ферибота чакаха хората, то все пак ако си без кола и не спиш в Камариотица не можеш пеша да стигнеш до другите почивни бази и вили!

# 722
Мерси чудя се ако отидеш без кола какво ще се получи?

# 723
Мерси чудя се ако отидеш без кола какво ще се получи?
Ми какво ще седиш около хотела, между другото от Камариотица дават моторчета-скутери, с него можеш да си стигнеш до мястото , на което си отседнал!
Изглед от хотела и едни мили животинки!

# 724
  • pomorie
Утре искам да отидем до пазара,може ли някой да ме упъти,как да го намерим.

# 725
Момичета, мисля да запазя Тасос гранд ризорт от 25-ти. Какво мислите за хотела? А от осите как да се опазим? Нещо противослергично да носим ли?

# 726
Момичета, мисля да запазя Тасос гранд ризорт от 25-ти. Какво мислите за хотела? А от осите как да се опазим? Нещо противослергично да носим ли?
Хотелът е супер! Върни назад и снимки съм качила! Бял, нов, с цветни фонтани и подгряващ се басейн!

# 727
  • на земята
Там няма много оси,поне нямаше преди две,три седмици!Хотела е страхотен,чисто,храната много добра,НО плажа е кофти работа,пясък има,плажна ивица също има,но в морето е пълно с камъни и водата е една мътна,не става изобщо плажа на хотела!

# 728
  • Варна
Утре искам да отидем до пазара,може ли някой да ме упъти,как да го намерим.

То няма как да го пропуснеш защото единствения път който обикаля острова минава през него. ЗАвиси къде сте отседнали , но просто тръгвате към Прину и ще го намерите Simple Smile

# 729
За пазар на Тасос, ли става въпрос? Другата седмица отивам натам, да знам и аз да търся пазар. А какво има на него?

# 730
Тази нощ се върнах от Тасос,проблема с осите си го има... Най -кофти ми се видя в Лименас,направо влизаха в храната на рояци,пушека от кафето не помага... И в Потос ги имаше,но като че ли по-слабо.Не е голяма болка за умиране,ако сте сигурни,че не сте алергични !!

# 731
  • pomorie
Пазара го намерихме,притеснявах се,че вътре в селото няма да се оправим, но то всичко живо на там отиваше.Освен зехтина другото си беше,като пазара в Каблешково Simple Smile)) Ходихме и до Мраморния плаж,но по пътя от Макриамос, ами пътя е супер в сравнение с този през кариерата.Самият плаж е красив, но водата беше много мръсна.И на двете плажчета....пълно с листа,пера, торбички и празни бутилки във водата.Хванахме си октоподче там.Осите са дразнещи,но вчера следобед нямаше,незнам защо,оставиха ни да отдъхнем. Купихме маслинки от Панагия, много ги харесвам и зехтин от пазара.Като цяло има доста повече хора от миналата година по това време,но и е доста по- топло от тогава.

# 732
И аз взех зехтин от Панагия,някой беше писал по-горе ,че там няма оси...май наистина няма Simple Smile

# 733
https://
Здравейте на всички. На Тасос съм от събота. Време рай, хора има и оси има, но не е болка за умиране. Днес бяхме до пазара в Принос, моят приятел си взе ципуро. Не знаех за зехтина и не взех, да ми кажете откъде и как се казва. Ходихме до плажа на Алики, не е много моя. И до парадайз и голдън също. Те са по-добре, но да ми препоръчате някой не толкова населен, пак с пясък, за да мога да си легна и да си поръчам винце, и да става за шнорхелинг, че на моя приятел му е скучно и не сме открили плажа със съкровища. Относно таверните, вчера бяхме в Тавернаки и не останахме много очаровани. Аз препоръчвам с две ръце Моусес. Това е от мен засега, чакам отговори.

# 734
  • Варна
Пазара го намерихме,притеснявах се,че вътре в селото няма да се оправим, но то всичко живо на там отиваше.Освен зехтина другото си беше,като пазара в Каблешково Simple Smile)) Купихме маслинки от Панагия, много ги харесвам и зехтин от пазара.

Пазара на Тасос е един единствен - в селцето Приноу в понеделник . Какво очаквате да ви предлагат на уличен пазар - чанта ГУЧИ  за 2 000 евро ли , или швейцарски часовник за 20 000 Simple SmileSimple SmileSimple SmileКолкото до зехтина всеки собственик на маслинови дръвчета може да пресова маслините си , да ги затвори в тенекии и бутилки и да им лепне някаква марка.Както всеки сорт маслини има   различен вкус така и зехтина става различен.Ако годината е сушава става и горчив .

Общи условия

Активация на акаунт