Estee Lauder-3

• 80 842
  • 590
  •   1
Отговори
# 285
Значи мога да платя с карта Виза от тук,извинявам се за тъпите въпроси

# 286
/fon-d-o-ten-estee-lauder-double-wear-stay-in-place-spf-10-no-16-ecru-30-ml-pl-1055994-0000005291/pd/D4QRKMBBM/?ref=complem_product-page_electro-template_3_2&recid=rec_3_rec_3_80fda293e22f44bf6f25d29c86b54844
 Мпмичета,защо е на такава цена и оригинал ли е,някой ползвал ли е козметика от Emag?

# 287
Здравейте,
някой дали е ползвал revitalizing supreme light +?
С нормална към смесена кожа съм и търся нещо за изглаждане на финни линии, хидратиране и озаряване, но което да е леко, не омазняващо. На 35+ съм и вече имам нужда от малко по-силна коригираща грижа. До сега съм позлвала day ware на Estee и repair Laser focus на Clinique, от който не съм впечатлена.
Не зная дали съм се ориентирала към правилния продукт на ЕЛ. МОля за съвет.
А кой серум на ЕЛ бихте препоръчали?
Благодаря Simple Smile

# 288
  • Бургас
Здравейте , отзиви за re-nutriv серията ?

# 289
Здравейте,
някой дали е ползвал revitalizing supreme light +?
С нормална към смесена кожа съм и търся нещо за изглаждане на финни линии, хидратиране и озаряване, но което да е леко, не омазняващо. На 35+ съм и вече имам нужда от малко по-силна коригираща грижа. До сега съм позлвала day ware на Estee и repair Laser focus на Clinique, от който не съм впечатлена.
Не зная дали съм се ориентирала към правилния продукт на ЕЛ. МОля за съвет.
А кой серум на ЕЛ бихте препоръчали?
Благодаря Simple Smile

LoveIsTheAnswer, на предишната страница писах за Revitalizing Supreme. Комбинирам го със серум на Ланком, от серумите на Ести не съм впечатлена. Пробвала съм Advanced Night Repair, то не правеше нищо, изпабих го зааради парите, които дадох.  Oт New Dimension се зачервих и ми излязоха пъпки. Серумът Perfectionist не ме впечатли.
Но трябва да се пробва, аз поне не купувам без проба.

# 290
  • Пловдив
Здравейте, момичета. На 25 г. съм с нормална към комбинирана кожа, около устата леко суха и съм в дилема кой от двата крема на ЕЛ да взема DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme или DayWear Matte Oil-Control Anti-Oxidant Moisture Gel Creme? Ще бъда много благодарна ако споделите мнения и за двата крема.

# 291
  • Бургас
Със същата кожа съм и ползвам първият крем за всички типове кожа,страхотен е.Няма да съжаляваш ако се спреш на него,бързо попива,не оставя мазен филм ,ухае божествено и хидратира много добре.Вторият не съм пробвала,първо ги тествай за по-сигурно обаче е моя съвет.

# 292
Здравейте момичета, привършва ми почистващия крем на Кларанс.Доволна съм, но тъй като сега смятям да започна крем на ЕЛ искам да ви попитам има ли почистващ крем с измиване на марката, подходящ за суха кожа?И въобще другите продукти за почистване на грим как са?

# 293
  • София
Този измиващ крем ми е фаворит- Advanced Night Micro Cleansing Foam
https://m.esteelauder.com/product/681/39367/product-catalog/skin … ro-cleansing-foam

# 294
  • София
За мен Advanced Night
Micro Cleansing Balm е по-добър. Пяната леко ми изсушава кожата.

# 295
  • София
Аз ги харесвам в комбинация по принцип- първо почистващия балсам, после измивното кремче/пяна. Blush

# 296
Благодаря!:hibiscus:

# 297
  • Sofia
Здравейте , отзиви за re-nutriv серията ?

От години използвам различни продукти от серията Re-Nutriv, мога да кажа, че съм изключително доволна и намирам голяма разлика в сравнение с другите им серии. Да цените са доста високи, но има намаления и разпродажби, ако човек се интересува. В моя Instagram (@lolala1661), може да се види какво използвам и какво си купих съвсем скоро.
Разбира се това е серия за зряла кожа, не за 25 годишна.

# 298
  • Софето
Здравейте, искам да си взема Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme, но видях, че има от същата серия Revitalizing Supreme+
Global Anti-Aging Wake Up Balm. Каква е разликата между двата продукта. Консултантката в ЕЛ, ми каза, че нямало ралика, само, че във втория имало озаряващи частици. Чудя се кое да взема?

Отзиви за Enlighten?

Ако може да ми препоръчате тоник за нормална кожа?

# 299
  • Sofia
Момичета, от къде купувате изгодно Advanced Night Micro Cleansing Balm Kissing Face

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 14:48 от aniK

Общи условия

Активация на акаунт