Estee Lauder-3

• 80 716
  • 590
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
И всяка година му увеличават цената - преди две години го купих за 44, миналата за 49 (мисля), а тази вече е 55.

# 496
Здравейте, дами!Вчера писах имейл до Дъглас, писах им и във фейсбук, но никъде не получих отговор на въпроса си.Та...поръчах 4 фон дьо тена Дабъл Уеър от Дъглас, но в кошницата изписа само един серум подарък, а рекламата беше, че има подарък серум за всеки закупен фон дьо тен.Според вас ще ги добавят ли или е трябвало да ги пусна на отделни поръчки?

# 497
Интересно, днес купих и никакъв подарък не ми дадоха🙄

# 498
Какви са тези серуми?

# 499
# 500
Момичета, как да си избера цвета, има ли някоя хитринка?

# 501
Виж във findation, не ми е бъркало цвета досега, но трябва да посочиш ФДТ, който ти е точен. Може и в американската Сефора Simple Smile

# 502
В момента смесвам от Орифлейм Джордани Голд Силк два нюанса - Natural Beige и Light Ivory, та няма какво да отбележааа Disappointed Relieved

# 503
Купих си и ползвам от няколко дни дневния крем Resilience Multieffect. Наистина е хубав, видимо заличава и заглажда фини линийки, лицето е свежо. Не усещам аромат. Доволна съм от покупката. Винаги първо пробвам преди да купя, сега нямах възможност и не съм разочарована. Под него слагам серум на Ланком.

# 504
Може ли мнение за тази база?

# 505
Аз съм  я ползвала ,но нямам кой знае какъв спомен- изглаждаше леко ,но не нещо wow.

# 506
Здравейте момичета. Спешно трябва да си поръчам крем и съм се насочила към ЕЛ. Проблемът е, че никъде не намирам информация кой крем за каква възраст е. На 36г съм, смесена кожа, леки бръчици вече се забелязват на места. Решила съм да поръчам серума Аdvanced night repair, който да комбиниран с крем. Някой може ли да ме насочи към подходящ такъв за моята възраст, който да не е твърде мазен и да не оставя филм върху кожата като изсъхне?

# 507
  • Софето
Здравейте момичета. Спешно трябва да си поръчам крем и съм се насочила към ЕЛ. Проблемът е, че никъде не намирам информация кой крем за каква възраст е. На 36г съм, смесена кожа, леки бръчици вече се забелязват на места. Решила съм да поръчам серума Аdvanced night repair, който да комбиниран с крем. Някой може ли да ме насочи към подходящ такъв за моята възраст, който да не е твърде мазен и да не оставя филм върху кожата като изсъхне?
Аз съм на 37, ползвам REVITALIZING SUPREME LIGHT+ , в комбинация с Аdvanced night repair много добре ми действа. Крема не е мазен и не остава да лепне върху кожата за разлика от REVITALIZING SUPREME+ .

# 508
И аз съм на същото мнение. Лайтът е по не мазен. Другия ми се вижда тежък поне за моята кожа, смесена е.

# 509
A има ли някакъв ефект върху бръчиците?

Общи условия

Активация на акаунт