Estee Lauder-3

• 80 694
  • 590
  •   1
Отговори
# 510
Revitalizing Supreme  няма ефект върху фини линии. Старата версия имаше, новият не. Resilience Multieffect заглажда леки бръчици.

# 511
А той подходящ ли е за възръстта?

# 512
Аз съм доволна от серума и околоочния на Night Repair. И при мен околоочният на Revitalizing Supreme нямаше никакъв ефект.

# 513
Kia,  според мен е подходящ.

# 514
Околоочният на Revitalising supreme е много хубав.

# 515
Серумът Advanced night repair заглажда ли фините бръчки?

# 516
Мой любимец е Revitalizing Supreme+ за дневен крем и Advanced night repair за нощен, комбиниран с околоочен крем.

# 517
  • София
Серумът Advanced night repair заглажда ли фините бръчки?
Не

# 518
  • Пловдив
За мен Advanced night repair е най-голямото недоразумение на марката. Използвала съм сигурно една опаковка от него под формата на минита, които съм получавала с други продукти, но не прави абсолютно нищо на моята кожа освен кир ефект. Изобщо не си струва парите и чак се учудвам на толкова доволни клиенти.
За моята кожа има в пъти по-добри серуми.
От околоочните харесвам Resilience lift - има видим ефект в тази област - по-гладка и озарена кожа.

# 519
ANR  серум и аз не харесах изобщо и също се чудя какво толкова го хвалят. Околоочен ANR също не ме впечатли.

# 520
  • Софето
За мен Advanced night repair е най-голямото недоразумение на марката. Използвала съм сигурно една опаковка от него под формата на минита, които съм получавала с други продукти, но не прави абсолютно нищо на моята кожа освен кир ефект. Изобщо не си струва парите и чак се учудвам на толкова доволни клиенти.
От околоочните харесвам Resilience lift - има видим ефект в тази област - по-гладка и озарена кожа.
При мен попива перфектно, сигурно е до кожа за този кир ефект.

# 521
  • София

Избистрена и гладка кожа не получих и с Resilience lift, защото започнах да се вглеждам и да правя разлика преди и след нанасяне на крема, както и след почистване на лицето преди вечерния ритуал. Установих, че да, с крема кожата изглежда гладка и озарена, но когато се погледна без крем и примерно двумесечна употреба, не намирам никаква промяна в състоянието на кожата. Моят извод беше,че тези продукти съдържат голямо количество частици, които придават оптична илюзия за гладка и озарена околоочна зона. Дори съм нанасяла на ръка и срещу слънцето категорично личи проблясъка на участъка, върху който е нанесен крем, и разликата с околната част от кожата. Може на някой и да му помагат тези кремове, но на мен лично грам не ми вършат работа, а нямам някакви бръчки или други значими проблеми в околоочната зона. ANR също не намирам за нещо революционно и отдавна се отказах от него.

# 522
  • Пловдив
Veka, кои са твоите любими продукти за кожа? Забелязала съм, че в някои отношения имаме сходни нужди и харесваме подобни неща.
Може и в другата тема за кремовете за лице, за да не спамим тук, ако не се отнася за EL.

Има логика в това, което казваш за околоочния, аз никога не съм се вглеждала толкова. Макар специално с Resiliense lift, и без крема, околоочната ми зона видимо се подобри. Но пък не съм критерии, защото почти не съм слагала кремове в тази зона досега. Може би от година използвам. Доста време имах проблеми с очите, правих и някои хирургически интервенции и не съм имала възможност да слагам крем.

# 523
lili, Resilience lift околоочният заглажда ли фини линии?
ANR серумът наистина не прави нищо. Очният също не ми хареса.

# 524
  • Пловдив
Ами при мен има изглаждане, но както казах, не съм ползвала допреди една година околоочни кремове и може заради това да го забелязвам по-осезаемо. Като цяло в тази зона нямам много дълбоки линии и не мога да кажа, че има някакъв магически ефект. Харесва ми, откакто го използвам кожата ми изглежда гладка, като по принцип не ми е съвършена - имам си и бръчици, и фини линии.

Общи условия

Активация на акаунт