Estee Lauder-3

• 80 658
  • 590
  •   1
Отговори
# 525
  • У дома !
Палитрите със сенките на марката хубави ли са? Прашливи ли са и разнасят ли се добре?

# 526
Аз не ги харесвам. Цветовете са бледи, разпрашват се, не бих си купила повече тяхна палитра.
Имам тази
И от миналогодишния куфар.

# 527
Имам сенките от куфар 2019. Не съм впечотлено. Сравнени със ниския е средния ценови клас са добре, но спрямо палитрите на марките от високия клас ни да особено добри. Напоследък от любимата ми мaрка EL паднаха доста в класацията...

# 528
Здравейте! Искам да попитам знаете ли някое трикче, как да избера подходящ номер на Double wear по интернет ?

# 529
# 530
  • У дома !
Здравейте! Искам да попитам знаете ли някое трикче, как да избера подходящ номер на Double wear по интернет ?
Аз мога да помогна като кажа,че най–продавания цвят през лятото е 3w1 tawny поне за България.Това ми го каза една консултантка от бутиците им.
Хората са с различни кожи,но явно този цвят седи добре на повечето жени в БГ с лек тен на кожата.
Аз имам три цвята Double wear .Зимата светъл,пролет–есен среден и лятото малко по–тъмен,тоест tawny,.
Казаха ми и че 2N2 Buff през лятото,че ми е перфектен като го пробвах ,но аз не съм го купувала до сега като цвят.
Може да си купите един светъл цвят и един тъмен,ако не ги оцелите може да ги смесвате и да добиете нещо близо до вашата кожа.Сега са с намаление, да знаете.

# 531
  • София
Аз мога да помогна като кажа,че най–продавания цвят през лятото е 3w1 tawny поне за България.Това ми го каза една консултантка от бутиците им.
Много голяма грешка би било така на мащаб да се избира цвят за България.
Винаги съм ползвала и зареждам 2С2, 2N1, 2C1. Да си взема 3-ка, означава да взема цвят който е х-пъти по тъмен от естественият ми нюанс.

# 532
Здравейте! Със светла кожа съм и имам колебания межу цвят 1c0 и 1n2 на естее лаудер ? Как бихте ме посъветвали ?

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 15:56 от presss555

# 533
  • Пловдив
Аз имам Pebble, но през зимата ми е една идея по-тъмен. Въпреки това си го нося, защото много трудно го избрах и никой друг не ми пасна.
Голяма грешка би било да се избира цветът на Double wear по картинка. Много са различни нюансите и дори да има стандарт за подтон например, цветовете на DW не винаги отговарят. Например аз съм с жълт подтон и ми бяха казали, че трябва да взема цветът, който ще неутрализира жълтото (не му помня номера). Обаче като го сложих на лицето си, то на направо стана сиво.
Така че  - само проба.

# 534
  • У дома !
Това може да ви бъде полезно....

А в Дъглас в момента е на 55 лв

# 535
Здравейте!
Нямам опит с гримирането, но имам деца в изобилие, което донякъде обяснява нещата... Simple Smile
Реших, че ми е време и аз да заприличам на човек и искам да си закупя фдт double wear, но няма как да го пробвам в момента, а не знам кой цвят е подходящ за моята кожа...
Някоя добра душа сред вас би ли се наела да ми помогне с избора?!
Имам светла кожа и коса, но не бледа и розова. Търся топъл, "sand" ефект, защото много светлите фдт, които съм пробвала, ме правят да изглеждам като мумия...
Ще опитам да пусна снимка на кожата ми Simple Smile

# 536
Аз съм със светла кожа с жълт подтон и много добре ми стои 1w2. Не знам дали се вижда добре.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:59 от tamar

# 537
Много сте красива!
Аз пробвах да си определя цвета чрез он-лайн програмите и горе-долу това се получи като препоръки:
2 N 1 desert beige;
2 W 2 rattan;
2 C 2 pebble ...
Вашият цвят изглежда много добре... знам ли!

# 538
Благодаря Flowers Hibiscus Ползвала съм 2н1- на моята кожа леко червенееше.Ползвала съм и с нюанс С, но на моята леко жълта кожа имаше разлика с розовия подтон на самия фон дьо тен.Ратан ми е доста тъмен.Пробва ли през www.findation.com? Имаш ли друг фон дьо тен за сравнение?

# 539
  • Пловдив
КаИна, Pebble е 3С2 и е доста тъмен - подходящ е за лятото, когато кожата на лицето има тен. И пак за светли кожи не трябва да се нанася плътно.
2 N 1 desert beige съм пробвала, не е лош цвят, светъл е. 2C1 Pure beige също става.

Общи условия

Активация на акаунт