Estee Lauder-3

• 80 671
  • 590
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас/Пз
От 4-ти до 8-ми в Дъглас и Бюти зоун на ЕЛ, Дона Карън и другите техни марки
Някой знае ли каква е цената в Бюти зоун на Ести Лаудер Дей уеър 50фактор http://m.esteelauder.co.uk/product/688/25712/product-catalog/ski … uv-defense-spf-50

# 76
Някой знае ли каква е цената в Бюти зоун на Ести Лаудер Дей уеър 50фактор http://m.esteelauder.co.uk/product/688/25712/product-catalog/ski … uv-defense-spf-50
75 някъде по спомен

# 77
Момичета, дайте ми някакъв акъл кой от двата крема да си купя. Ползвах мостри и двата ми харесват, но две различни консултантки ми обясняват различни неща. Та Revitalizing Supreme или Resilience Lift  е по-подходящ за нормална към суха кожа на 46 години?

# 78
  • Бургас/Пз
75 някъде по спомен
Ама това с намалението ли? По спомен тук ми казаха нещо около 90лв , жбаче ми се виждат много и реших , че аз не съм разбрала

# 79
не, без намалението. Толкова мисля,че го видях в магазин. Но днес ше ходя до БЗ и ще погледна

# 80
  • Бургас/Пз
не, без намалението. Толкова мисля,че го видях в магазин. Но днес ше ходя до БЗ и ще погледна
Ще съм ти много благодарна  Hug Hug

Малко не е по темата, но да ми препоръчате от къде да поръчам СС-то на Шанел, като че ли не ми се иска да е от Енцо  Rolling Eyes Някъде изгодно в някой по-читав сайт дали го има?

# 81
  • София
По телефона от Сефора . Peace Другите варианти са ти официалните онлайн търговци като Хародс, Feelunique, Selfridges,.. в ензо естествено ще е по-евтино, но аз не се сещам за друг сайт в БГ. По-читав от ензо и по-евтин даже не мисля че ще намериш. Simple Smile

# 82
в магазините цената му е 120 лева. Вземи си първо няколко проби. Нищо особено не е , средна покривност, сочен, с висок фактор ,  но не като за 120 лева.

# 83
  • Бургас/Пз
в магазините цената му е 120 лева. Вземи си първо няколко проби. Нищо особено не е , средна покривност, сочен, с висок фактор ,  но не като за 120 лева.
Да, тук в Бургас само на едно място има Шанел - 112лв - днес взех 20-ти и 30ти номер, ще го тествам със сигурност. Просто нищо друго не намерих хем да има покривност хем да е с висок фактор. Миналата година заложих на Шисейдо - 30фактор, но явно е за по-мазна кожа, защото моята страшно много я изсуши и направо ми опъваше. Задължително искам да имам вариант за фдт с висок фактор, защото ми е по-лесно да сменя него, отколкото крема за лице.
На Ести Дей Уеър 50ф го искам за почивните дни, когато не нося фдт. Не знам дали правилно постъпвам, но към това съм се ориентирала за момента. Ако имаш други предложения с радост ще ги приема  Hug Hug

# 84
  • София
ani_d, можеш да си вземеш база с висок фактор - има хубави с 50-ти фактор и на Кларанс и на Армани.

# 85
  • Бургас/Пз
ani_d, можеш да си вземеш база с висок фактор - има хубави с 50-ти фактор и на Кларанс и на Армани.
Благодаря, но не ми е вариант, защото ми идва много комбинация от три продукта - крем-база-фдт. Искам да са само 2 и понеже с дневният ми крем задължтелно трябва да е с грижа /анти ейдж - затова реших, че ще ми е по-лесно да търся фдт с фактор.Няма как да ползвам само база и фдт , нето пък само крем и база, без фдт. Sad

# 86
Миналото лято бях с СС на Ланком - сити миръкъл - с фактор 50. Много хубав според мен, обаче е доста по-тъмен от очакваното- аз бях с най-светлия цвят и  е ОК като за лятото. Та  трябва да се пробва задължително като цвят в магазин.

# 87

Да, тук в Бургас само на едно място има Шанел - 112лв - днес взех 20-ти и 30ти номер, ще го тествам със сигурност.
112 лв. за СС на Шанел е добра цена.В Сефора беше 121 лв.,в Енцо когато сравнявах преди месец беше само с 8 лв. надолу,но те си менят цените и сега покрей твоето питане виждам,че е 107,20 лв. и ще поръчам заедно с др. продукти,които ми трябват.Аз съм за номер 20 .  Peace
http://www.enzo.bg/chanel/cc-cream-uednakvjavassh-krem-spf-50/

# 88
Момичета, дайте ми някакъв акъл кой от двата крема да си купя. Ползвах мостри и двата ми харесват, но две различни консултантки ми обясняват различни неща. Та Revitalizing Supreme или Resilience Lift  е по-подходящ за нормална към суха кожа на 46 години?
Аз имам Resilience Lift, който си купих вчера и съм много доволна.Всъщност не го купих на сляпо, тъй като предварително бях взела мостра.Аз имам суха кожа и ми пасна много добре. Heart Eyes
вярно, че не се разминах само с един продукт покрай намаленията.Освен дневен крем, отмъкнах около очен,серум и лосион за почистване. Laughing

# 89
Resilience Lift......Аз имам суха кожа и ми пасна много добре. Heart Eyes

И аз съм със суха кожа и Revitalizing Supreme + ми пасна идеално ,но ще пробвам и Resilience Lift щом препоръчвате,че също е подходящ .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт