Estee Lauder-3

• 80 741
  • 590
  •   1
Отговори
# 480
Някой пробвал ли е Resilience Multlieffect на ЕL?
Чудя му се много, без тестер не купувам. Но сега нямам възможност да ходя по молове.
Аз съм купувала и съм доволна за моята суха кожа е чудесен.Добре попива и не прави "кир ефект",добре се сработва и с ФДТ.

# 481
julia, а кремът заглажда ли фини линии?

# 482
Според мен да.Има видим ефект.

# 483
  • София
За кой крем става въпрос?

# 484
За кой крем става въпрос?
Resilience Multlieffect на ЕL

# 485
julia , благодаря, преди ползвах Revitalizing Supreme, но старата версия. Той просто елиминираше фините линии (със серум под него), лицето изглеждаше стегнато, кожата спокойна. Не знам как можаха да развалят този крем. Новата му версия не прави нищо.
Май ще си купя за 8ми март Resilience Multieffect.

# 486
  • София
И аз последно го купувах на 89 лв миналото лято ...
Затова сега се очудих че е 95лв.

Шишенцето е пластмаса .
Ето, това обяснява цената на опаковката! Ясно, ще знам за напред, ако ми попривършат запасите ще посегна в краен случай и към пластмасата.
За сега съм се заредила. Simple Smile Вчера за 66,50лв пълноразмерна стъклена оригинална класическа опаковка от бутика на Ести на Витошка. Hug С 30% намаление за 8ми март.
Момичето на касата коментира, че в световен мащаб Ести са вдигнали цената на фдт си. Все пак на всяка минута по целият свят се продава по една опаковка от него. Могат да си го позволят!

Този път реших да си поиграя малко с цветовете и от класическото за мен 2С2 скочих на 2С1. Даже нямах време за тест! Грабнах, платих на касата, понеже беше егати лудницата, но минавахме от там и реших набързо да свърша и тази полезна работа. Хихи! Simple Smile

# 487
julia, дневен или нощен крем Resilience Multieffect си ползвала?
Някъде четох, че бил с твърда консистенция, трудно се нанасял, не хидратирал добре.
Намерих и много положителни отзиви обаче.
На теб как ти се видя консистенцията му?
Купувам винаги с проба, а сега нямам възможност да взема и затова разпитвам. Flowers Hibiscus

# 488
  • София
Някоя от вас да знае дали заменят фдт от Дъглас?

# 489
Дневен крем на ЕЛ съм използвала.Няма такова нещо като твърда консистенция за този крем.Както вече писах, много лесно попива и хидратира кожата.

# 490
Благодаря!

# 491
julia, дневен или нощен крем Resilience Multieffect си ползвала?
Някъде четох, че бил с твърда консистенция, трудно се нанасял, не хидратирал добре.
Намерих и много положителни отзиви обаче.
На теб как ти се видя консистенцията му?
Купувам винаги с проба, а сега нямам възможност да взема и затова разпитвам. Flowers Hibiscus
Аз ползвах нощният, много е хубав, лесно се разнася, попива добре, хидратира .
https://douglas.bg/estee-lauder-resilience-lift-night-lifting-fi … neck-creme-043241

# 492
Любими в момента са ми палитрите им от коледното куфарче.

# 493
# 494
  • София
Молллллляяяяя! Dizzy Face
Изпързаляха хората да го накупят на високата цена и с -20 и -30% и накрая го пуснаха за 55лв!
Гадняри!

Не го правят за първи път! Традиционно след увеличенията за 14 февруари или след 8ми март и приключване на продажбите, го намалят! Защо не изчаках, а се презапасих! Хем вече 2 години следя тази тенденция!
Нищо. За другата година ще знаем, да чакаме седмицата след 8ми март, момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт