Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-14

• 93 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Имотът все още не е обявен за продан, наистина не знам докъде ще стигне цената, но и целта ми принципно не е да го купим за по-малко пари, а защото искаме точно това конкретно жилище.
Въпросите ми са конкретни, оставете я баба ми. Тя нито е купила този апартамент, нито живее в него. Просто е един от вариантите, които обмислям. Имаме няколко малки апартамента, но ни трябва по-голям, в който да живеем. Все нещо трябва да се продаде за да се финансира, но в случая нямаме време за продажба.

# 496
# 497
  • София
Лъки, за мене - бива. Харесва ми като мебели и разпределение. Бих живяла в подобно.
За цена и местоположение - не знам.
Огледай го и пробвай да намалиш цената, ако мине.

# 498
На мен пак ми се вижда малка дневната.

# 499
Лъки, за мене - бива. Харесва ми като мебели и разпределение. Бих живяла в подобно.
За цена и местоположение - не знам.
Огледай го и пробвай да намалиш цената, ако мине.

Tова, че е първи етаж е проблем нали?

# 500
Да, и това е проблем. За мен де.
За някои последният етаж е проблем.

# 501
  • София
- Дневната е 15м2...
- Няма Балкон
- Запад
- 1ви етаж
- по-трудна препродажба
- Няма го Раховеца в кухнята  Mr. Green Sunglasses

+ обзавеждане за 5000 евро (10% от цената)
+ печелиш време и директно отдаваш

Колко наем можеш да му вземеш? ако е над 450 си ок  Wink

# 502
Според мен конкретно този първи етаж би могъл да е проблем. Принципно първият етаж може да е плюс, ако наемателите са семейство с малко дете и се мъкнат колички, колела и т.н., но пространството на този апартамент предполага сам човек или двойка младежи. Освен това през прозорците и на дневната, и на спалнята се виждат други сгради в непосредствена близост, т.е. вероятно няма да има много слънце и ще се гледа в терасата на съседа.

Но не знам цената доколко е добра. Ако първият етаж е взет предвид при ценообразуването, едва ли е непреодолим недостатък.

# 503
  • София
Нали е над магазинии, не непосредствено на земята.
Последен или под тераси не бих гледала - възможни течове.
Имам опит с отказващи ремонт съседи, напатила съм се.
Над магазините - може би ще е шумно докато зареждат.
Ако е ресторант или подобни - може да е шумно докато пушат навън.
Но пък при затворени прозорци не би трябвало да се чува.

# 504

- Дневната е 15м2...
- Няма Балкон
- Запад
- 1ви етаж
- по-трудна препродажба
- Няма го Раховеца в кухнята  Mr. Green Sunglasses

+ обзавеждане за 5000 евро (10% от цената)
+ печелиш време и директно отдаваш

Колко наем можеш да му вземеш? ако е над 450 си ок  Wink
Мисля 350-400лева макс...

# 505
И без тераса ли е? Rolling Eyes Лошо...

# 506
И без тераса ли е? Rolling Eyes Лошо...
Oтдолу 100% са гаражи, ще е студен. Rolling Eyes

# 507
Здравейте, следя ви от известно време тъй като ни предстои покупка на жилище.
Какво ви е мнението за този апартамент:
http://home2u.bg/3-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D1%83%D … 3MBD570602d54ef90

# 508
Изглежда прилично, чистичко и новичко, спретнато... Но нещо ме съмнява чертежа на разположението - подозирам изкуствено намалени размери на мебелите за да изглежда по-широко. Трябва да се види и премери на място. И тези 80 квадрата какви са - застроена площ или с общи части? Щото ако е с общите части стаите трябва да са кутийки.

# 509
Изглежда прилично, чистичко и новичко, спретнато... Но нещо ме съмнява чертежа на разположението - подозирам изкуствено намалени размери на мебелите за да изглежда по-широко. Трябва да се види и премери на място. И тези 80 квадрата какви са - застроена площ или с общи части? Щото ако е с общите части стаите трябва да са кутийки.

Имаш набито око, ЧС! Ако приемем, че печката е 60х60, то тогава диванът е около метър на 40  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт