ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 920
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Браво! Heart Eyes Hug bouquet

Честит празник момичета! Бъдете винаги добри майки, съпруги и всичко което пожелаете да бъдете! bouquet

# 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
цветен и празничен да е денят ви, момичета  Hug

вчера, попритеснен ми подшушна, че в занималнята едно момче му казало, че в 4 или 5 клас ще учат неприличнио думи в училище
и даже за секс и бебета ще ги изпитват.
 Mr. Green
разбрахме се, че няма да са неприлични думите, а научни. и че госпожата няма да ги кара да говорят глупости и да се притесняват, но за всеки случай да му купя книга за момчета да е подготвен. Mr. Green

та ако някой още не знае - в 4 (или 5) клас ще имат часове по неприлични думи  Mr. Green

# 227
Честит празник!
Направо ще се гръмна. Забравихме букетите сутринта  #Cussing out
През цялото време си мислех, че забравям нещо и премятах в ума си водата ли беше или друго  ooooh!

Още миналата година учиха нещо за човешкото тяло и правиха проекти. Явно в 4-ти клас ще е по-подробно Mr. Green
Аз съм  доволна от книжката на Фют за пубертета. Споделете още такива, ако сте попадали на хубави.

# 228
  • София-Младост
Честит празник, дами! Усмихнати бъдете не само днес! Simple Smile
Честит рожден ден на девойката на MianaNia, да расте щастлива!  bouquet

# 229
  • Перник
Честит празник, момичета!  bouquet

MianaNia, честита рожденичка!

Пролетен дъждец, аз вчера се прибрах по-рано от работа. Минах покрай 100 сергии с цветя. Срещу нас има цветарски магазин. Мотах се из двора, чистих градина и привечер, като тръгнахме на зъболекар се сетихме, че не сме купили цвете за госпожата. Калоян изпадна в паника. Сутринта изкара баща си 10 минути по-рано, за да се отбият в цветарския магазин да купят зюмбюл  Laughing
За протокола - на мен не ми подариха нищо, обаче вчера по рисуване са правили картички, а днес по ДБТ ще правят опаковка за картичките, така че очаквам да си я получа довечера  Simple Smile А, и сладки щели да ми правят с баща му... не съм сигурна дали искам, като ги знам колко са сръчни и как почистват след себе си  ooooh!

# 230
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Честит празник!
Направо ще се гръмна. Забравихме букетите сутринта  #Cussing out
През цялото време си мислех, че забравям нещо и премятах в ума си водата ли беше или друго  ooooh!

Още миналата година учиха нещо за човешкото тяло и правиха проекти. Явно в 4-ти клас ще е по-подробно Mr. Green
Аз съм  доволна от книжката на Фют за пубертета. Споделете още такива, ако сте попадали на хубави.

аз купих тези двете. отзиви, когато ги получа  Peace

за 8 март тази година сме се подготвили предварително  Blush

Скрит текст:
купих много прежди, оплетох ги, снощи човека избра по един шал за двете учителка в училището, плюс една любима, която не му преподава, за двяте в занималнята, за двете пеенето, за сенсей от айкидото... Crazy
опаковахме, направи им картички и днес ще подарява   Blush

# 231
  • от Луната
Честит празник, момичета!
По случай празника сутринта Михаела направо ме разплака от щастие. Подари ми картичка със стихчето
Мила моя, майчице!
Златна моя, сенчице,
Господ, мамо, да ти дава,
да ми бъдеш, жива, здрава!
Всеки път като го прочета се разчувствам  Heart Eyes

За мръсните думи като секс сме говорили отдавна и тя е запозната с всичко общо взето. Покрай как си ги научи доста рано  тези неща  Mr. Green

# 232
  • sf
Защо секс да е мръсна дума?
Моят ми подари картичка , правена по ДБТ. Надписал я "Обичам те,мамо! Ще подскачаме с Пончо".  Joy Пончо е кучето, което все обещавам да си вземем друг път  Mr. Green

# 233
  • offshore & overseas
Честит празник, мили дами! Пожелавам ви да се чувствате винаги достатъчно красиви, винаги достатъчно желани и винаги прекалено обичани! bouquet

Аз също получих красива, рисувана с акварел, картичка с интересно послание в свободна стихотворна форма, обиграващо темата колко е трудно (понякога?) да бъдеш послушен. Ше речеш, че съм ѝ стъпила на врата и не допускам никакви отклонения от дисциплината. А може и така да е, то човек не се вижда и преценява така добре, както го виждат и преценяват отстрани (особено потърпевшите). Twisted Evil

В ДГ и в яслата занесохме бонбони за г-жите, „нещо нематериално, нещо за душата“, както често се шегуваме с лъвю. Laughing В у-ще - три зюмбюлени букета. На мен самата съпружеското тяло ми подари дъхав синьо-лилав зюмбюл.

Не успях да изровя книжката за парите в Лидл. А пък за секса и половото развитие още не сме говорили много. То си дойде времето, ама нещо не намирам вдъхновение. Аз самата съм от свенливите и не съм на ти с тези и подобни теми, нищо че не са мръсни, а научни. hahaha

# 234
Сексът и частите на тялото са съвсем нормални думи и се обсъждат без проблем вкъщи.

Днес и мен ме просълзи Дребен. Беше ми написала стихотворение, много, много мило  Heart Eyes

Желая хубав празник, момичета, да се чувствате винаги обичани, ценени и щастливи!  bouquet

# 235
  • Перник
... А пък за секса и половото развитие още не сме говорили много. То си дойде времето, ама нещо не намирам вдъхновение. Аз самата съм от свенливите и не съм на ти с тези и подобни теми, нищо че не са мръсни, а научни. hahaha

И аз така  Embarassed Разчитам на тати - да се разберат "като мъже".

# 236
  • offshore & overseas
Аз пък чакам да ми бъдат зададени съответните „трудни“ въпроси. И чат-пат се случва, но тогава пък ми става толкова смешно, че хич не мога да остана сериозна, например когато чуя думи като „сексове“ и пр. чути-недочути недоразумения. Laughing

Явно в някакъв момент ще трябва да се коригира наученото от „улицата“, макар че то сега и улица няма в някогашния смисъл на думата. Mr. Green

# 237
Добри, мерси! Втората я имаме в момичешкия вариант.

Аз все пак "отскочих" до училище и занесох цветята. Щерката била с главоболие и я взех.
Получих огромна а4 картичка с измислено от нея стихотворение Heart Eyes

# 238
  • В светлината на слънцето
Честит празник! Нека много обич грее в сърцата ви!  Hug

Моята картичка представляваше едно огромно сърце, което снощи пред мен изрязва, оцветява и надписва до последно, след което строго нареди да не го поглеждам, защото е изненада.  Mr. Green

# 239
  • Sofia
Честит празник и от мен момичета!  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 14:16 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт