ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 934
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
  • от Луната
Донсита думата секс не е мръсна, просто се пошегувах с терзанията на сладура на Добри  Mr. Green. Както казах вече сме говорили и за секс, презервативи, противозачатъчни, раждане, бебета и т.н. Разбира се всичко това поднесено с възможно най-простички думички, като се стараех да ме разбере максимално.

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля, че се панира от това, че ще го изпитват на тази тема.
 Laughing

# 242
Сексът и частите на тялото са съвсем нормални думи и се обсъждат без проблем вкъщи.

Днес и мен ме просълзи Дребен. Беше ми написала стихотворение, много, много мило  Heart Eyes

Желая хубав празник, момичета, да се чувствате винаги обичани, ценени и щастливи!  bouquet
Весел празник на всички!

И у нас е така. Всичко сме си разяснили, накупила съм куп книги, които чете с интерес.
Онзи ден напипала от моята библиотека преди лягане една от книгите ми по Анатомия и Акушерство и чела в захлас. Гледала картинките на раждането, пита ме въпроси около процеса и заяви, че иска да става акушер. Но ако може и да продължи да рисува  Blush

Лулумба, подобна картичка получих и аз.  Hug
Снощи се кри и я рисува, надписва и прочие и ми каза да не я гледам докато е навън на тренировки и сутринта ми я подари с цветята от баща им.  Heart Eyes

# 243
  • София
Защо секс да е мръсна дума?
Моят ми подари картичка , правена по ДБТ. Надписал я "Обичам те,мамо! Ще подскачаме с Пончо".  Joy Пончо е кучето, което все обещавам да си вземем друг път  Mr. Green

Що друг път, нали каза, че ще вземаш?
Отлепих един нокът - не рабрах даже как и кога - и счупих един...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За подаръка - поръчах си го, платих си го, донесох си го и инструктирах милото да му сложи джувка.
И понеже са винени чаши, днес си ги измих и си пия в таях.
Но пък... така знам, че съмполучила точно каквото искам.

ПП
А ако кучето го вземеш женско? Понка ли ще се казва, или Верка?

ППП
Относно сексът и раждането - за сексът аз съм му обяснила, за подробности - ако пожелае има снимки, има ютуб, има и филми най-сетне, за раждането - в продължение на поне няколко години аз зяпах някакви реалитита (дето по начало не гледам такива) с истински ражания - и вагинални, и оперативни, и каквито ти дойде. Врячо гледаше с мен, с голяма досада, в очакване на анимациите. Довлякох анатомията вкъщи 0- ама не мога да го накарам да седне да гледа, скучно му е. Сексът много го интересува напоследък... ама май повече като изразно средство. За оплождането знае поне от 3 годишен, от времето на бебето, което не стана - и как се появяват бебетата, и как се развиват, и как се раждат, и как.. излизат, когато нещо не е наред - и как се остъргват, но това, подозирам, му дойде в повече и мисля, че просто не помни.

На срамежливите препоръчвам да си вземат поредицата на ББС 'човешкото тяло" и/или поредицата "в утробата:..." Много добре са направени и двете, на мен лично много интересно ми беше да ги гледам - ама пусто, даваха ги катобях бременна и като беше бебе Врячо, а сега не мога да го накарам да седне да ги гледа, скучно му е.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 20:27 от katiABV

# 244
  • sf
Кати, кошмари сънувам с твоите нокти  Joy
Ще взема куче, ама по-натам  Mr. Green

# 245
  Прекрасните ни деца!!!Обичам този празник,откакто съм майка....картичките,съчиненията,тайните бележки и направени подаръчета са безценни.Да са ни живи и здрави порасналите третокласници!

# 246
  • Перник
katiABV, обикновено и аз си осигурявам подаръците по описания от теб начин. И всеки път се сещам за една серия на Мистър Бийн, дето той сам си надписваше и изпращаше картичка за Коледа и после се изненадваше, като я получи  Laughing

Аз си намерих картичката на 7-ми вечерта, докато прахосмучех (беше скрита под леглото на Калоян и едно ъгълче се подаваше), ама се направих, че нищо не съм видяла и снощи бях изненадана с красиво опакованата картичка, в която цялото пожелание е едно изречение без препинателни знаци и главни букви  Twisted Evil Получих и бяла орхидея, пак избрана от Калоян, защото тати харесал някаква друга, ама била 50 лв. и преценили, че по-добре да уморя нещо по-евтинко  Crazy

# 247
Светла, Алабала, много благодаря за пожеланията за моята рожденничка! Както тя каза: "Не мога да повярвам, че вече съм на 10!" Така лети времето!
Вчера почерпи с тази прекрасна торта, картонена, пълна с бонбони, която й сътвори една вълшебница от "Хартиена дъга":

# 248
  • Sofia
Мире, извинявай за пропуска!  Да ти е жива, здрава, много щастлива и успешна рожденничката, честит ѝ първи юбилей!  Hug

# 249
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на юбилярчето  Hug
и на майката също  Mr. Green

# 250
  И от мен пожелания за здраве и щастливо детство на рожденичката!  Ние сме"юбилейни",в неделя....За последно, тия дни, си имам 9 годишно момиченце!🌼

# 251
  • offshore & overseas
Честита пораснала девойка на MianaNia! Нека е здрава и весела и да празнувате заедно още много щастливи юбилеи!

Нашата първа 10-годишнина мина неусетно, преди повече от месец, без фанфари и специални приготовления, и вече дори не ми прави впечатление, че си имаме толкова голямо момиче. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 14:05 от Мяуче

# 252
  • Перник
Калоян снощи ме питаше няма ли да ходим да резервираме заведението за рождения му ден. Той е след 3 месеца  Crazy Казах му, че за сватба хората не правят резервации толкова отрано. Той обаче вече има строен план за събитието.

# 253
  • В светлината на слънцето
Мире, честита да е девойката! И нека само хубави моменти да пълнят албума й със спомени!  Hug

# 254
  • Sofia
Мауче, честита ти пораснала девойка и на теб!
Моята ще е още половин година 9 годишна, искам да пъпли времето...

Общи условия

Активация на акаунт