ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 429
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Познато дете ходи миналата година на лагер с палатки и беше много доволно.
Адвенчър или Атмосфера спорт също организират и съм чувала и от там добри отзиви.
Щерката не бих я пуснала на този етап. Ходила е за по ден на палатки с нас. Аз повече от два дена не мога да издържа.

# 586
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush ще ми е интересно да споделиш  Hug

И в България има скаутски лагери
Моят точно на такъв ще ходи
Имат катерене на стена, ориентиране в гората, нощен преход
Като се върне ще видим дали е точно както го описват  Peace

хваля се  Blush
Скрит текст:
с първа награда на "София твори" за възрастовата категория са Simple Smile ще пеят на гала концерта на 13 май
  Blush

случайно попаднах на това 
 Hug

# 587
Blush ще ми е интересно да споделиш  Hug
някъде над асеновград е
http://www.detskilageri.com/vila-gorski-kyt/
познати деца са били миналата година и бяха много доволни
st. Dobri поздравления за успеха и наградата

# 588
 Hug Благодаря! ще чета  Hug
 Blush награда няма Simple Smile освен радостта, че са оценени и харесани  Hug

# 589
Синовете ми от години ходят на лагери с палатки+ летуване, ферми/ има различни видове и у нас/ за 6-7 дни. Багажа сами си оправят и отговарят за него и принадлежностите си. Въпрос на възпитание е това, а не на външни изисквания. Раници на ученици съм помагала да се оправят само в първия учебен ден на 1 клас.

# 590
  • от Луната
Добри, поздравления за успеха  bouquet
Мишка ще ходи само на зелено за 5 дни. Искаше и на море, което ще е езиков лагер, но ми се вижда много 400 лв за 6 нощувки и то без пътните, които евентуално се организират от учителя или родителите сами си карат детето. С тия пари тримата ще идем някъде за 4-5 дена  Mr. Green

# 591
  • Перник
Калоян и тази година не пожела да ходи на зелено училище. Даже го заплашвам, че ще го пратя като ме ядосва  Twisted Evil
Днес е получил награда за успехите в математическите състезания - награждавали по едно дете от випуск. Големите (5-7 клас) са получили грамоти и таблети, а малките - грамоти и енциклопедии.

Добри, поздравления  bouquet

# 592
честито на Калоян
 Crazy направо съм изключила за математиките  Crazy
13 май се очертава натоварен. по обяд - медалите в ДАНИС, следобяд гала концерта Crazy

добре, че май е само 31 дена  Crazy

# 593
  • София
Браво за наградите, и за моралните, и за материалните.
В нашето училище - не се сещат, за такива неща.

# 594
и при нас беше така  Peace
награждавахме си го сами с желани и любими неща и всички бяхме доволни.

Blush как сте с изходните нива?
баща му го прибира от училище и все забравя да попита какво е минало и какво не  Blush
а нашичкият е толкова над тези неща  Rolling Eyes "Правихме нещо" "Имаше нещо като тест"  Crazy

# 595
  • offshore & overseas
На лагер не пускам (имам предвид тези от у-щето). На зелено - не желае. Догодина ще видим, може двенките с първолачето да идат заедно. А може би не е добра идея, още не мога да реша. newsm78

От изходните нива при нас са минали английският и българският. И за двете е разчитала на обща култура (тоест не се е готвила никак) Laughing Изобщо нямам идея как се е представила, но предполагам, че или мн. добре, или отлично.

Утре ще е математиката. А днес май няма нищо. Thinking

Браво на заслужилите третокласници!!  Party

# 596
Браво на децата за успехите!

Нашите днес и утре са на училищна екскурзия до Розовата долина, Габрово, Велико Търново, дано им е хубаво времето!

# 597
  • София
  Пускам на лагери, пускам на екскурзии, където искат- пускам. Само държа семейните ни почивки и ваканции да са с предимство.  Laughing

Графиньо, много са забавни постовете ти! Как успяваш да вложиш толкова патос и ентусиазъм в някакви напълно тривиални дейности!? Много ти се радвам.  Hug

# 598
Разкажете повече за това как протичат вашите скауткси лагери?

Аунт Огг, не съм усетила, че съм писала с патос и ентусиазъм за ставащото, а просто в опитите си да разкажа  кое как съм по-обстоятелствена явно. Извинявам се ако на някого съм досадила!   Peace

# 599
на мен ми беше интересно  Hug

предполагам, че ако ми харесва организацията и провеждането на лагера и аз бих писала по-ентусиазирано. истината е, че съм писала, но лагерът с джудо отбора не е нещо, в което да заинтересува всеки  Blush

не успях да стигна навреме и да се видя с класната, а дежурната госпожа не знаеше какво са правили.
според него изходното ниво по ЧО е минало днес, за останалите не е сигурен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт