ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 434
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Лулу това което описваш е чудесно. Ако си остане така много ще постигне. За разлика от повечето от вас аз не смятам, че четенето на художествената  литература е нещо много развива що и въобще за хвалеше. За мен като родител ми е важно детето да е успешно в това което работи и парите да му стигат. Не държа да разбира от всичко и накрая нищо.
Моят също много се мотае и не се концентрира. Има съществен напредък от първи клас, но все още не е достатъчно мотивиран. За седми клас не очаквам топ столично училище. Ще съм доволна и на по-второкласно, ако не и на техникум. Каквото дойде.

# 571
Нашите имат някаква виртуална класна стая, изпращат им домашни в нея. По информационни имат и проекти, но той си ги прави, аз не разбирам особено и не се намесвам.
Сега пък нова мода - да правят желета от пяна за бръснене и лепило, голямо бъркане падна тези дни. Нещо не му се получи, ще трябва да си подобри технологията. Simple Smile

# 572
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тези желета май са навсякъде Laughing
вчера бърка, маза, добавя брокати... не попитах как е резултата  Mr. Green доволна съм - забавлявал се е без таблет Peace

# 573
  • София-Младост
И моят е вманиачен по таблети, компютри и игри. Даже в момента играе в мрежа с някакви приятели на плейстейшъна и едновременно с това говорят по вайбър, за да обсъждат стратегията.
А преди това играеше с някакви руснаци на World of tanks. Чудно как се разбират, сигурно никак.
На английски  Mr. Green Поне моят така прави, знае няколко фрази и си ги върти;) Или ни пита нас кое как се пише...
lulumba късмет на синът ти!  chef
Barefoot Kontesa
много ми хареса вашата идея за празнуване, още повече че детето е съгласно!!!
Ще го пробвам с подобен вариант моя син, макар че не е роден през ваканцията  Laughing

# 574
Моята уж също се е навила  за екскурзия вместо рд догодина. Една моя приятелка й го предложи, с която са родени през няколко дена. Решихме да е пътуване по женски, но ще видим на какъв акъл ще е щерката догодина. А и рд е зимата през учебно време и ще трябва да е някоя дестинация, където да не измръзнем, докато обикаляме.

# 575
  • offshore & overseas
Заради тия зимни РД (наще и тримата са родени в края на януари, началото на февруари), баща им предложи служебно назначаване на летен не-рожден ден. Sunglasses

# 576
  • София
При нас основно на почивка се празнува, защото РД е по време на лятната ваканция.
Детето е доволно, защото прекарва много време с нас.

# 577
При нас и РД и ИД са в средата на лятото, и повечето деца липсват
Тази година и той няма желание да го прави в център и да кани повече деца
Иска с един , двама приятели да ги заведем на картинг или боулинг
Тази година ще ходи на два лагера и ми е супер притеснено
Ще преживея това, че няма да се сеща да се къпе и да си сменя често дрехите, че няма да яде много
Но е супер палав /миналата седмица с друго дете са се катерили на някакво дърво и детето е паднало и беше с комоцио / и не знам какъв ще е контрола там
Една учителка не може да ги гледа всичките
Но искам да ходи по лагери и стане по-самостоятелен
В тази връзка вие пускате ли ги по лагери  newsm78

# 578
  • София
Моят син не е ходил на лагер, но на зелено училище с три нощувки е бил и не е имало притеснения. На 31 май заминава пак.
Днес трябваше да му е изходното ниво по БЕЛ, но го пропусна, защото снощи го заболя коремът и го изби на разстройство. Дадох му Ре-комфорт, няма и Т и се надявам да е овладяно положението и утре да е на линия за изходното по математика. Ще видим.

Чакаме с нетърпение ваканцията, като всички вас.  Hug

# 579
Моят не желае да ходи никъде без нас. Ходи само на еднодневни екскурзии с класа. От рожденият ден не се отказва. Зимен е и излиза скъпо, но все пак крокодилът гена казваше че е толка раз в гаду.

# 580
Пускам ги на лагери от малки. На моя син му предстои през септември задължителен лагер с детския хор - само 3 момчета и сигурно над 50 момичета, отсега мрънка.

# 581
Има ли деца които ходят на фектовка? Много ме врънкат и мисля да ги записвам като ги разпуснат от училище.
Нашият третокласник ходи на фехтовка от началото на учебната година, като се запали от Star Wars...Сега вече си му харесва спорта, че даже и с купа и златен медал се сдоби на първото си състезание. Ходи само през уикенда в школата на Васил Етрополски на Руски паметник. Ако имаш други въпроси - насреща съм...
Младежът беше на зелено преди две седмици - весело и интересно е било, само дето не се е сещал много да си сменя горните дрехи, но поне бельото видимо беше подменяно...
Чете само Хари Потър, но и на това съм доволна, че до преди да го открие нищо не го грабваше...Като приключат томовете, ще се възползвам от предложенията ви от преди...
Рожденият му ден беше спортен - в зала в Малинова долина - играха футбол, катериха стени, Бързи смели сръчни...доволни и щастливи и три часа не им стигнаха...
Сега остава толкова малко до края и за всички ни е все по-трудно, че и РС са измислили другата седмица
Спокойна нощ на всички! Hug

# 582
Ала-Бала, дано ви хареса и на вас.  Hug

На нея много й допада идеята за пътуване с 1-2 дни в увеселителен парк, плажове, сладоледна торта и вместо 2 часа парти да прекара 2 -3 дни в забави! И ние го предпочитаме  Flutter

В тази връзка вие пускате ли ги по лагери  newsm78
Тук няма зелени у-ща и подбни неща. Лагерите са за през деня в града, а на другите летни лагери за 5-7 дни не сме я пускали досега.

Тази учебна година за 1ви път ходи на 3 лагера за по ден с преспиване с момичешките скаути. Нещо като отиват от 6/7 часа вечерта до към 4/5 следобеда на другия ден.

Досега са били все в нашият град, но следващите два ще са на час/два път в обособен къмпинг парк като в единият ще спят на палатки и под звездите, ще палят лагерен огън, ще имат маратон, ще  готвят, ловят риба, сами си опъват палатки/оправят спални чували/грижат се за санитацията на приборите си и т.н.

Там са около 20/30 момичета на 7-9 години като съотношението е 5 деца на един учител.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 18:18 от Анонимен

# 583
  • В светлината на слънцето
Контеса, страхотно звучи! Винаги съм си мечтала точно за такъв тип лагер. Искам да съм дете при вас!  Blush
Моят досега на лагер не е бил. Той и на екскурзии дори отказваше. Едва сега се престраши. И много му хареса. Каката е ходила много.
Рожденият му ден е в средата на лятото и поради липсата на деца не се празнува в клубове и други такива. Номерът с пътуването сме правили вече, пускали сме фенери и т.н. Сега иска на басейн. На фона обаче на рождените дни на сестра му (пролетни), направо си е ощетен.

# 584
И в България има скаутски лагери
Моят точно на такъв ще ходи
Имат катерене на стена, ориентиране в гората, нощен преход
Като се върне ще видим дали е точно както го описват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт