ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 833
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Като каторжници броим и ние дните, оставащи до ваканцията Simple Smile Уморихме се доста всички, представям си какво ще е занапред.

Честно казано, аз тихо страдам, че малката не чете достатъчно, поне по моите разбирания. Винаги има по-интересни неща за правене - рисува, свири на пиано, играе с кукли  Crazy. Поне се успокоявам, че не е залепнала за някой телефон или таблет.

Основните ни трепети в последните дни са свързани с 10-ия й рожден ден и организирането на всенародни тържества по случая. Догодина ще организирам едно семейно пътуване до някое хубаво място за празника й - и по-лесно ще бъде и по-евтино ще излезе...

# 556
  • В светлината на слънцето
Нашите днес са на еднодневна екскурзия. Много хубави места - подбалканските градчета, но се случи лошо време.
Ваканцията при него ще започне една идея по-късно, тъй като след училище ще има кратък курс за подготовка за сертификат по английски - той и още 3 деца от школата ще се явяват и изпитът им е в средата на юни. Така че чак като завърши и кака му, започва и неговата ваканция.
Иначе плановете за лятото засега включват само едно гръцко море и нищо друго. Но пък има доста ясен план за рождения си ден.
Ще пробваме да си починем максимално това лято, защото от есента какво ни чака, не ми се мисли (ужасът на седмокласника или по-точно на майката на седмокласника). Та на фона на предстоящата седмокласна драма, това къде ще учи той след 4 клас, е второстепенна тревога. Пък и той вече има доста ясна представа за това какво иска след 7 клас (Туес и в краен случай Джон Атанасов). Дали и къде ще го приемат е отделен въпрос, който на този етап на стои на дневен ред.  Crazy

# 557
Здравейте!

Преди време в някоя от темите имаше предложение за евтини раници /нещо от порядък до 20 лв./ в сайт за всякакви стоки. Някой дали помни кой е той и дали е доволен от раницата, ако е направил поръчка? Благодаря и съжалявам, че не съм по темата!

# 558
  • offshore & overseas
Преди време в някоя от темите имаше предложение за евтини раници /нещо от порядък до 20 лв./ в сайт за всякакви стоки...
Имаше намаление в Ориндж. Това помня аз. Но може и други предложения да са пускани.

Лулумба, браво на момчето, че така добре се е ориентирало!

# 559
   Тук...в Бавария се "кандидатства" за гимназия след 4 клас! Sad  Ужас!  ooooh!
Аз вече 3-та година се свестявам от седмокласната одисея на баткото в БГ.Голяма емоция беше... Wink Тамън влезе в заветната езикова и хоп-заминахме за Германия!

# 560
Мяуче, той добре се е ориентирал, но все пак трябва и да се потруди, за да успее точно там. Особено за първото място. Та желанията са едно, но реалността може да се окаже съвсем различна. В момента обаче това наистина най-силно го вълнува.

# 561
  • София

Ох, ваканция, ваканция...

Е, но пък в четвъртък сме на Коса. И английският пропуска/ме - кеф!

# 562
Дано успее! А защо ТУЕС? Иска да програмира ли?

# 563
Дано успее! А защо ТУЕС? Иска да програмира ли?

Да, голям мерак има. Сам си проучил, че това са най-добрите училища за тази цел. Чете постоянно, разпитва. Сега ме врънка да му купя компоненти за компютър, за да се упражнява да ги свързва. Кога ли ще заварим някой от лаптопите или таблетите на части, не знам. Crazy

# 564
Основните ни трепети в последните дни са свързани с 10-ия й рожден ден и организирането на всенародни тържества по случая. Догодина ще организирам едно семейно пътуване до някое хубаво място за празника й - и по-лесно ще бъде и по-евтино ще излезе...

И на нас.
Само където РД  е 9ият още Simple Smile

Реши уж, че не иска парти с приятели, а желае удължена семейна ваканция. И така от 9 дни през юли резервирахме 16 дни.

На самият ден (края на май) ще ходим на водна пързалка, вечеря навън и ще има подаръци и кейк.

Тази година пак на РД (уикенда) пак ще имат офиц. снимки с костюмите от танцовото й у-ще и ще сме там поне 3 часа и ще се къдри коса от вечерта, гримове и чудесии и пак няма да имаме време.

Миналата година пак на РД й беше снимачният ден (от 3 дни определени за снимки все на РД се пада нейният танц  Rolling Eyes) и бързахме за партито й с приятелите като развалях коса, михме гелове и гримове и бързахме като полудели.

Та тази година си казахме, че щом така е решила след много разговори по темата, тези пари, които щяхме да ги дадем за 2 часовото парти ще ги използваме за специален ден заедно.  Така сме процедирали и за 4тия и 5тия й РД и не е нещо непознато за нас.

Обещахме й посещение до любимият й град Сан Франциско и отделно цял ден в Дисниленд в Лас Вегас.

Отделно през 15те дни ваканция ще посетим още много интересни места, но сега изведнъж стана тъжна, че нямало да има парти с приятелите й.  ooooh!

Ще мисля нещо набързо в къщи, защото за клубове и резервации сме позакъснели,а и искам да й покажа, че когато вземеш решение трябва да го отстояваш и да си поемеш последствията..

Иначе за четенето тя обчиа и чете много.

Всяка седмица взема поне по 4 нови книги от учил. библиотека, аз купувам постоянно и все чете когато има време.

Но сме все по-заети и има много лагери, учил. събития и спортни ангажименти и времето е малко. Поумори се и въпреки многото им ваканции си чака лятната ваканция с нетърпение.

Самата ваканция започва на 28и юни, а ние на 1ви юли заминаваме и всички нямаме търпение вече  Heart Eyes

# 565
Супер, Дисниленд е мечта за всяко дете. Simple Smile

И моят е вманиачен по таблети, компютри и игри. Даже в момента играе в мрежа с някакви приятели на плейстейшъна и едновременно с това говорят по вайбър, за да обсъждат стратегията.
А преди това играеше с някакви руснаци на World of tanks. Чудно как се разбират, сигурно никак.

# 566
  • от Луната
Здравейте!

Преди време в някоя от темите имаше предложение за евтини раници /нещо от порядък до 20 лв./ в сайт за всякакви стоки. Някой дали помни кой е той и дали е доволен от раницата, ако е направил поръчка? Благодаря и съжалявам, че не съм по темата!
Аз поръчах от такъв сайт и съм доволна. Почти 2 месеца е с нея на училище и няма забележки. Същата в реален магазин в наше село е  40 лв  Mr. Green
Ето сайта https://promoclub.bg/offers/Zdrava-uchenicheska-sportna-ranitza- … -18005-PEACE.html

# 567

И моят е вманиачен по таблети, компютри и игри. Даже в момента играе в мрежа с някакви приятели на плейстейшъна и едновременно с това говорят по вайбър, за да обсъждат стратегията.
А преди това играеше с някакви руснаци на World of tanks. Чудно как се разбират, сигурно никак.

Същата работа. То са едни инсталации от комп, телефони - два, колони, слушалки с микрофон, пък не знам си каква геймърска мишка, пък нещо си друго... абе минно поле. Той играе с българи, испанци и другите са някакви англоговорящи. Обсъждат се стратегии, чудо. Но си упражнява английския, което носи полза. Много рови и чете също за устройството на компютри и телефони, системи, защити... Другата мания са колите и двигателите. Насън да го бутнеш и може да обясни с подробности качествата и слабите страни на определен модел. Да беше така и с ученето...

# 568
Надявам се да й хареса, Люси. Но хем ме доядя, че си сменя настроенията през ден, хем ми стана супер тъжно.

Лулумба, звучи много добре! Това са мащабни интереси и супер интересни  за децата от това поколение.
 bouquet

# 569
Мотаенето и при моя е факт, който започва да ме притеснява, защото си е неумение за концентрация, което вече е проблем.
Ало случайно му остане нещо за вкъщи, то писането му е агония-отнема 5-10 пъти повече време отколкото би трябвало, като в цялото време се включват какви ли не лирически отклонения-пиене на вода-5пъти, ходене до друга стая(все неотложно) -7 пъти, похапване-3 пъти, и пр. и пр. Не го бях хванала като проблем, тъй като той всички домашни пише в занималнята, а вкъщи остава само английският, който явно му харесва и там е бърз и резултатен, но в нещата, които трябва да прави, невинаги може да има само приятни за него.
Не знам дали трябва да се притеснявам на това още от сега, но с тези навици не го виждам в 7 клас.
От друга страна понякога изпитвам съжаление към него, защото сме го затрупали със занимания от 8 до 18  и го няма най-важното за тях - играта.
Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт