ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 366
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • offshore & overseas
Е, вие с момчетата поне имате малко повече време, може да измислите някоя печеливша стратегия. Joy

# 676
Моята е същата с отлагането.
Като се замисля ваканциите колко много време има през деня и пак нищо не може да свърши. Не знам как го постига #Cussing out

Ммю, благодаря ти за препоръката.

# 677
  • от Луната
Направо ме успокоихте, че не само нашето "Ей, сега и след малко" е след не по малко от 2-3 часа, че понякога и въобще Wink

# 678
  • София-Младост
Ей тия думи само като ми ги каже е ясно, че няма да се случат нещата скоро...направо пощурявам.
Любими са му. Взима го баща му от тренировка...нашия вие, че е супер мега хипер гладен и  трябва веднага да изяде една палачинка. Баща му отказва, защото след няма и 5 мин с кола са вкъщи и е сложена масата за вечеря.
Прибират се и двамата нацупени, нашия влиза в стаята да се преоблича и ...го няма 30 минути.
Айде бе Атанасе, нали беше много гладен...седнал си и си играе на Клаш роял.
А последната мода на спинърите...домъкна един от братовчед си. на другия ден-мога ли да си купя от левчето още един. колко струва-ами 6лв. Добре...на другия ден се изпусна, че дал 8. Е викам, нали 6 ми каза..."ми 6-8 струва..."  Crazy
Това нещо, ако някой го дава за успокоение на нервите нещо се е объркал...завъртях го аз, три пъти си ударих пръстите...реших, че ако и нокът взема да счупя на някой ще му отиде спокойствието  Mr. Green

Организират им лагер от футбола, после и турнир в Златоград...от целия отбор само той не иска ходи. Да му говоря каза треньора...е как да го накарам на сила?

# 679
  • от Луната
Ала-бала, на сила няма да стане, ма го удари на чувство, че отбора разчита на него и ако ги провали после ще го отблъснат и т.н.. Може пък да помогне  Mr. Green
Това с прибирането и преобличането е голяма мъка и в къщи. Рекорд по бързина е ако стане за 20 мин. Пример: Прибираме се двете на обяд, събуваме се и оттам на сетне тя трябва само да се преоблече и да си измие ръцете. Аз разтоварвам покупки, преобличам се, мия се, топля ядене, сервирам маса и сядам, а тя е свалила само клина  ooooh!. Като питам защо "Ми, мамо, на теб ти е лесно с тия големи дрехи става бързо преобличането, а виж аз как се мъча" и това със сериозен и жален поглед и тон. Да се смееш или да ревеш  hahaha

# 680
Моята дъщеря постоянно върти спинър.

# 681
Спинъри за 8 лв са добре, моят син ме врънка за метални, които са поне на тройна цена. Имало и някакви про и супер про, за тях обаче няма да ме навие да дам толкова пари.

# 682
  • София-Младост
Като едно време манията с ония въртящите се неща в едни като легени  Laughing Не ми идва думата в момента Simple Smile Наскоро ги изхвърлих май.
Ала-бала, на сила няма да стане, ма го удари на чувство, че отбора разчита на него и ако ги провали после ще го отблъснат и т.н.. Може пък да помогне  Mr. Green
Ще пробвам, обаче ще платя аз сумата и август месец, когато тръгнат ще вземе да се запъне...а стигне ли там сигурно е че ще му е добре. Не че няма да се разтъжи за мен, дори и при бабите си като ходи е такъв. Дъщеря ми беше същата навремето, звънна да видя как са и това ревеше по телефона.
Обичливи са ми  Crazy

# 683
  • Перник
Като едно време манията с ония въртящите се неща в едни като легени  Laughing Не ми идва думата в момента Simple Smile Наскоро ги изхвърлих май....

Ох, верно, как се казваха тия пумпали  ooooh! Имаме една торба. Както и бакугани - помните ли топчетата, дето се разгъват и стават нещо си?

# 684
Явно не само на Дребен не й работят ушите. Или не ме е чула или не ме е разбрала или ей сега след малко ще го свърши това, което й казвам. Много ме изнервя на моменти, не ми се мисли как ще е по-нататък.

С училището почти го приключиха, има само няколко часа от алианса по английски да вземе и е голямото мрънкане колко й е омръзнало и колко е уморена вече. То и аз се уморих честно казано.

Лятото ще сме малко на море, Дребен на вилата с едната баба, на море с другата баба (да са живи и здрави), искаше ми се и някоя и друга седмица на тенис да я запиша. Има ли някой отзиви за школата на Малееви?  

# 685
Като едно време манията с ония въртящите се неща в едни като легени  Laughing Не ми идва думата в момента Simple Smile Наскоро ги изхвърлих май....

Ох, верно, как се казваха тия пумпали  ooooh! Имаме една торба. Както и бакугани - помните ли топчетата, дето се разгъват и стават нещо си?
beyblade
Имаха и арена, едно точно като леген  Laughing

# 686
  • sf
Уф, верно, че имаше подобна глупост.
Моят скъса поредните бутонки, нямат и три седмици, какво ги прави не знам. Хем се радвам, ама ми идва в повечко понякога.

# 687
  • София
Моята дъщеря постоянно върти спинър.
И моят син така.
Освен че играе на Клаш Роял, ами и едно голямо тесте карти е събрал и няма търпение утре да менка повторките.
Ваканцията чука на вратата, нямам търпение вече.

# 688
  • В светлината на слънцето
Уф, и ние сме на вълна спинъри, не ни подмина манията.  ooooh! Бакуганите много не го привлякоха, но бейбледовете са ми черни, след като на една Коледа му купихме мечтания комплект (оригинален, само за сто и кусур лева ooooh!), състоящ се от леген, златен блейд и някакъв друг хипер ли беше, не помня вече, и ден по-късно се сбиха със сестра си и тя му отмъсти като тайно изхвърли баш златния в боклука. Призна няколко дни по-късно, последва рев, драма и... нов златен срещу само 80 лв.  Twisted Evil

# 689
О, аз пък съм изостанала, девойката и тя, но дори не знаех какво е това спинър.
МММ, както е казала Добри, изложбата трябва да е в детския отдел, ние на 20-ти не успяхме да отидем, ще гледам в четвъртък да я заведа, дано работят.
Уж са на приключване, а колко домашни имаше, не е истина. Проект по ЧП, приказка да измисли и напише.
Иначе по услушване и разсеяност, няма равна.
Скрит текст:
Днес се върна след водна аеробика без чорапи, с маратонки на бос крак, и без бельо, облякла си само блузата и клина, при все че й слагам по два чифта в раничката, ама кой да гледа.
Иначе, камилчето ми расте, купихме сандали за това лято, надявам се за цялото, само 40 номер.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт