ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 355
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
О, аз пък съм изостанала, девойката и тя, но дори не знаех какво е това спинър.
Скрит текст:
МММ, както е казала Добри, изложбата трябва да е в детския отдел, ние на 20-ти не успяхме да отидем, ще гледам в четвъртък да я заведа, дано работят.
Уж са на приключване, а колко домашни имаше, не е истина. Проект по ЧП, приказка да измисли и напише.
Иначе по услушване и разсеяност, няма равна.
Скрит текст:
Днес се върна след водна аеробика без чорапи, с маратонки на бос крак, и без бельо, облякла си само блузата и клина, при все че й слагам по два чифта в раничката, ама кой да гледа.
Иначе, камилчето ми расте, купихме сандали за това лято, надявам се за цялото, само 40 номер.  Sad

и у дома спинър не се е завъртал - ще го преживея  Whistling
децата си "менкат" книги  Blush което ме радва.
40 номер бяхме преди две години. на фестивала се оплака, че лачените му обувки (купувани за коледния концерт) му стискат  Crazy а са само 42 размер.  Crazy
 Hug каквото-такова  Hug
надявам се все пак да не подмине баща си.  Blush 47 трудно се намират, за по-нагоре нямам личен опит  Blush

# 691
И аз чувам за пръв път за тези спинъри и за другото с легените Mr. Green
Добри, ти си с момче. А ние с момичетата как ще намираме големи номера обувки, не знам Confused

# 692
40 номер бяхме преди две години. на фестивала се оплака, че лачените му обувки (купувани за коледния концерт) му стискат  Crazy а са само 42 размер.  Crazy
Това за 3 клас ли говорим  #Crazy
Моят отскоро носи 34 , иначе е висок 147
Сигурно е ген
Мъжът ми е висок 180 и носи 39-40 номер

# 693
  • Перник
Калоян се сети за бейбледовете след няколко минути мислене. Спинър не знае какво е...засега.
Носи 36 номер обувки, висок е 146 см. и тежи 28 кг.

# 694
  • offshore & overseas
Ооо, и ние сме несведущи по отношение на спинъри и бейблейдове, а докато порасне Ники, може би ще отмине манията по тях.

Аз иначе аз се тревожех, че краката на Калина са големи (37-38 номер), пък то имало и по-големи. ooooh!

# 695
Светла успокои ме с килограмите. Моят е с 38 номер обувки, 142 см. Ръст и 30 кг. Все се притеснявам, че е слаб.
И ние не знаем какво е спинър и съм много щастлива от това. Купихме хорър борд и за друга глупост няма пари.

# 696
Светла успокои ме с килограмите. Моят е с 38 номер обувки, 142 см. Ръст и 30 кг. Все се притеснявам, че е слаб.
И ние не знаем какво е спинър и съм много щастлива от това. Купихме хорър борд и за друга глупост няма пари.
christina1980  и моят е много слаб 147см-29кг
На урока по ЧП за скелета, госпожата обяснявала по него  Joy

# 697
  • Варна
За много години, наборки Simple Smile
Не съм се вясвала от мнооооого време, но ето че годината приключва и се сетих за темичката. Набързо погледнах назад - за мотаенето - кралицата отглеждам аз, нека да е ясно! Няма такова изкусно губене на времето! Как й ги ражда главата не знам, но страшно ме изнервя вече. Нито срокове, нито някакви стимули важат - всичко се развива с нейното темпо и това е. Заплесва се по всевъзможни неща, забелязва и незабележимото, но това, че очевидно закъснява никак не я тревожи. Вечно е в някакъв хаос и се носи зашеметено... Как ще я караме нататък, когато има повече отговорности, просто не знам.
Отделно няма никакъв интерес да се съревновава, сравнява и да взима пример от никого и за нищо. Тя си е самодостатъчна и не искала да "копира" (както сама се изразява). Донякъде съм съгласна, но ми се струва, че почва лекинко да залита в аутсайдерска посока.
Относно размерите - около 135-137 см е, точно 30 кила (спря гимнастиката и веднага й се отрази Sad ). Носи 35-ти номер обувки и чак като ви прочетох се успокоих, че не е толкова страшно положението и ще има обувки и за нея някой ден Simple Smile

# 698
  • Sofia
... за мотаенето - кралицата отглеждам аз, нека да е ясно! Няма такова изкусно губене на времето! Как й ги ражда главата не знам, но страшно ме изнервя вече. Нито срокове, нито някакви стимули важат - всичко се развива с нейното темпо и това е. Заплесва се по всевъзможни неща, забелязва и незабележимото, но това, че очевидно закъснява никак не я тревожи. Вечно е в някакъв хаос и се носи зашеметено... Как ще я караме нататък, когато има повече отговорности, просто не знам....
Dive, хайде да поделят короната моята и твоята.

Мерките в края на трети клас - 139/28, от тази пролет 34 номер обуща.

# 699
  • Варна
Моренка, трябва да ги запознаем явно и да сравняваме на място Simple Smile
Не знам дали сте обсъждали, но при вас плануват ли някаква забава за края на учебната година?
Нашите за 2 години в този клас и 3 в това училище, нито веднъж не отидоха на екскурзия, лагер, зелено училище, не участваха в празнуването на 24-ти май, а сега се чува, че няма да отпразнуват и края на учебната година ooooh! Стана ми болно, но не мога да променя нищо...

# 700
  • Варна
Моренка, трябва да ги запознаем явно и да сравняваме на място Simple Smile
Не знам дали сте обсъждали, но при вас плануват ли някаква забава за края на учебната година?
Нашите за 2 години в този клас и 3 в това училище, нито веднъж не отидоха на екскурзия, лагер, зелено училище, не участваха в празнуването на 24-ти май, а сега се чува, че няма да отпразнуват и края на учебната година ooooh! Стана ми болно, но не мога да променя нищо...
При нас същото - не са ходили никъде. Сега се организира екскурзия в началото на юни за 1 ден до Плиска, Мадара и Преслав. Не знам как ще обиколят всичко за 6-7 часа. За 24 май също нищо не знаем, вероятно ще бъде съобщено днес следобед по време на часовете.

# 701
  • sf
Моят носи 35-36 номер. 36кг, към 140см май. Има и плочки на корема, щял да взима по 2лв от момичетата, да му ги пипат  hahaha Викам му :"Маме, маме, много шамари ще изядеш като поотраснеш"  hahaha

# 702
  • Перник
...
На урока по ЧП за скелета, госпожата обяснявала по него  Joy
Laughing развесели ме, The Invisible . Аз изобщо не се тревожа, че Калоян е слаб. При положение, че баща му е с наднормено тегло (никога не е бил слаб), съм доволна, че е взел моя ген. Важното е да е здрав.

И при нас не са особено активни в извънкласните дейности  Confused За 3 години - 1 еднодневна екскурзия есента. В края на учебната година се раздават бележниците, черпят се набързо в стаята и толкова. Има зелено училище, но Калоян отказва да ходи  Confused

# 703
  • offshore & overseas
Скрит текст:
... за мотаенето - кралицата отглеждам аз, нека да е ясно! Няма такова изкусно губене на времето! Как й ги ражда главата не знам, но страшно ме изнервя вече. Нито срокове, нито някакви стимули важат - всичко се развива с нейното темпо и това е. Заплесва се по всевъзможни неща, забелязва и незабележимото, но това, че очевидно закъснява никак не я тревожи. Вечно е в някакъв хаос и се носи зашеметено... Как ще я караме нататък, когато има повече отговорности, просто не знам....
Dive, хайде да поделят короната моята и твоята.

Мерките в края на трети клас - 139/28, от тази пролет 34 номер обуща.
Нашето седемгодишно е с точно същите мЯрки. ooooh! Някой ѝ е пуснал обаче мухата, че е дебела и ако науча кой е... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Калина е 149/34, аз не я намирам за слаба, таман е. Но с храненето си ще ме довърши. Моля се да ѝ дойде акъла по-скоро, защото сме напълно безпомощни с баща ѝ в това отношение. Tired

Аз мисля, че има три първи места по мотаене в категория девойки третокласници.

А като сметнем, че у нас има и утежняващи обстоятелства - още двама малки провокатори, отиде тя, та се не видя. hahaha

Но по принцип ми действа успокояващо да чета, че не е само наш проблема, ми един вид повечето са на тая вълна. Mr. Green

# 704
  • София-Младост
Класната ми каза, че ги задължили всякакви екскурзии (еднодневни) да бъдат в неучебни дни...а познайте колко си пращат децата на такова мероприятие в събота...планираха при нас и накрая няма желаещи.
Ще се почерпят на 31-ви в класната стая вероятно и ще си получат бележниците.
Отделно при нас на 26-ти ще има трета матура, така че май за тази седмица само днешния ден е учебен.

Иначе носи 35/36 номер, май е вече 30кг, 145 см...иска да яде повече за да понапълнее, бил много слаб..."като си глътна корема и приличам на змия на плажа"

Общи условия

Активация на акаунт