ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 295
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Аз набивам на моята да не слуша мнението на този и онзи - за един ще е слаба, за друг дебела - угодия няма. Пък и не е нужно.  Simple Smile  И достатъчно знае за затлъстяване и вредата му, както и за другата крайност. 
За 31.05. събраха по 5лв, ще имат някакво тържество.  Миналата година бяха в читалището към у-щето.
И в задния двор, който е тревен да са, пак ще е добре, но не знам подробности още.

# 706
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha ала-бала, донси  Hug гУема работа сте Simple Smile

"добре", "след малко" и "ей сега" ги чуваме често.
но както казват по-големите момчета "Не е нужно всеки месец да ми напомняш какво съм обещал да свърша веднага!"  Whistling

за майките на бъдещи кралици   Hug

# 707
При нас има по една еднодневна екскурзия, обикновено есента - октомври и зелено училище за три дни, което е от 31.05. Моята не желае на зелено с преспиване и не съм я записвала.
Ще празнуват края на учебната година в едно заведение, като са извикани и аниматори, миналата година по същия начин, много забавни игри е имало, там госпожата раздава и бележниците. Само нашия клас го организира, благодарение на родителския актив, като се събира сума, включително и за подарък.
Иначе, всяка година в началото на родителската среща се обяснява как ще е хубаво да ги заведе класната организирано на театър, музей, кино и прочие, обаче не се случва. newsm78

# 708
  • Перник
На театър нашите ходят - не само нашия клас, а от училището общо. Даже в понеделник ще ходят пак.

И след като вчера се пооплаках, днес да се похваля - Калоян получил парична награда за отличен успех, добро поведение и постижения на математическите състезания от кмета на нашия квартал - 80 лв.  Shocked Сега не може да се говори с него  bowuu Но пък има още един стимул да ходи на състезания  Mr. Green

# 709
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
браво на детето. браво и на управата ви  Hug

нашият си го стимулираме сами Simple Smile

# 710
  • Перник
браво на детето. браво и на управата ви  Hug

нашият си го стимулираме сами Simple Smile

Ох, тя управата ни е една...освен подобни PR-акции друго не прави, но това е друга тема.

# 711
  • Sofia
... днес да се похваля - Калоян получил ... награда за отличен успех, добро поведение и постижения на математическите състезания ...
Браво на Калоян за постиженията!  Hug
 Паричната награда не я одобрявам особено.

# 712
  • offshore & overseas
Аз набивам на моята да не слуша мнението на този и онзи - за един ще е слаба, за друг дебела - угодия няма. Пък и не е нужно.  Simple Smile  И достатъчно знае за затлъстяване и вредата му, както и за другата крайност. 
Скрит текст:
За 31.05. събраха по 5лв, ще имат някакво тържество.  Миналата година бяха в читалището към у-щето.
И в задния двор, който е тревен да са, пак ще е добре, но не знам подробности още.
Да, но на тая възраст, за съжаление на моето „набиване“ не се обръща внимание, обръща се внимание на мнението на другите. Много е неприятно, но това е положението. Не спирам да говоря, че няма значение какво мисли този и онзи, че хората са различни и пр. бла-бла-бла, но за нея това е шум в канала и ѝ минава покрай ушите. Не бях и подозирала, че от толкова малки започват вече да разглеждат тялото си по такъв начин, но... уви. ooooh!

При нас свидетелствата ще се раздават на първи юни на парти по случай завършването на у-ще в „любимия“ клуб. Просто така става всяка година, така и сега. Удоволствието ни струва 20 лв. и включва и транспорт до клубчето, което се намира на 1-2 км. разстояние. Crazy

Браво на Калоян и на всички набори с изключителни таланти и постижения! Grinning

# 713
Еха, Светла, браво на кмета и училището за инициативата! Хубаво е да има поощряване.

Пропуснах да кажа, че аз хванах някаква изложба в детската библиотека и рисунките наистина бяха страхотни.

Сега се замислих, че моята госпожица изобщо не ми е носила бележник този срок. Дали не го посяла някъде Thinking

# 714
  • София
И ние сме на финал. В петък са на училище . Понеделник заминават на двудневна екскурзия и в сряда им дават бележниците. В нашето училище има много извънкласни дейности.. Само са втория срок имаме 2 еднодневни екскурзии,  предстои двудневна и ходиха на зелено за 5 дни.. Да не говорим, че ги водят поне на 2-3 театъра на срок.. Явно добре се организират с ученето,  защото на 10.05 бяха приключили с материала и от тогава само тестове и изходни нива правеха. Децата са доволни,  родителите да му мислят за финансите..

# 715
Ходихме до изложението на книги в НДК, синът ми си купи последната книга на Роалд Дал и няколко от "Фют". Накрая се залепи за някакви механични дървени модели за сглобяване и докато не му купих, не миряса. А не трябваше - започна да ги реже с макетен нож, сряза си палеца и ходихме до Пирогов. Не се наложи лепене, но му биха ваксина против тетанус.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 07:39 от Анонимен

# 716
Коя е новата книга на Р.Дал?
Детска е нали?
Моята си взе вчера Дива вещица, Изпитанията на малката Пиерета, някаква с интервюта с актьорите от Хари Потър, Оптични илюзии и две момичешки.

# 717
Аз за 24май му подарих Антон и Точица и Мери Попинз
Дано му харесат,че сега като се замисля май са момичешки newsm78

# 718
  • София
Ние направихме скромен пазар вчера на панаира.
Малкият си поиска една много детска книжка. Баща му изкоментира, че била бебешка.
При което се скараха и бях виновна, защото не зачитам мнението на единия, а съм натикала при бебешките книги другия. Момчета, какво да ги правиш.
Обимслям пак да отидем.

п.п. The Invisible, моят и двете ги хареса. Мери Попинс вчера я приключи.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 11:45 от mmm_

# 719
Антон и Точица не е само момичешка.
Ммм, щерката също взе бебешка за някакви котенца. Стори ми се подобна на Лили Чудото, ама какво да я правя, като харесва подобни истории.

Общи условия

Активация на акаунт