Против акне/пъпки по лицето 6

• 103 610
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
На мен кожният ми изписа adaferin (adapalene) като го нанасях само вечер пиех също и Роакутан.

# 526
Момичета, тъй като кремът, който ползвам за лице на Авен почти свърши, искам да си взема друг, който да регулира омазняването. Спряла съм се на Ла Рош Ефаклар и бих искала да чуя и вашите мнения. Не съм доволна от Авен и не смятам да повтарям повече.

# 527
На Авен използвам слънцезащитния който е 50 ти фактор.

# 528
Момичета, тъй като кремът, който ползвам за лице на Авен почти свърши, искам да си взема друг, който да регулира омазняването. Спряла съм се на Ла Рош Ефаклар и бих искала да чуя и вашите мнения. Не съм доволна от Авен и не смятам да повтарям повече.

Кремовете със салицилова киселина са добра опция. Също на Клиник,  имат много варианти за мазна кожа Blush

# 529

Кремовете със салицилова киселина са добра опция. Също на Клиник,  имат много варианти за мазна кожа Blush
Благодаря Simple Smile Ползвала съм пудра и хидратиращ крем на Клиник. Пудрата беше супер, но от кремчето се обривах. И съвсем бях забравила, че и те имат серия за проблемна кожа.

# 530
Irene, ползвала ли си този продукт: https://www.versandapo.de/article/details/4920660?name=Benzaknen … mp;lastActionId=1
Предполагам, че е измивен гел.
Иначе реших да поръчвам кремчето, но сега се чудя 5% или 10%. Ако вземем предвид Panoxyla, може ли да им сравним %-тите. 10% на Panoxyla ми бяха силни, трябваше да се привиква, а 5% се притеснявам да не са ми слаби.
Ти с кой си?

# 531
  • Бургас
Irene, ползвала ли си този продукт: https://www.versandapo.de/article/details/4920660?name=Benzaknen … mp;lastActionId=1
Предполагам, че е измивен гел.
Иначе реших да поръчвам кремчето, но сега се чудя 5% или 10%. Ако вземем предвид Panoxyla, може ли да им сравним %-тите. 10% на Panoxyla ми бяха силни, трябваше да се привиква, а 5% се притеснявам да не са ми слаби.
Ти с кой си?

Точно това ползавам сега откакто спряха паноксила, но 10%. Не е измивен гел, крем е. Някъде бях чела, че се казвало гел, защото бил на водна основа, няма мазни съставки и може да се отмива с вода, не знам до колко е вярно. Иначе на тези марка имат и измивен, но се казва Wash нещо си. Ако трябва да ги сравня (Panoxyl 10% и Benzaknen 10%) определено съм по-доволна от Benzaknen. По-мек е и явно са сложили някаква хидратираща съставка, защото не ми се изсушава така кожата и не ме дразни и зачервява. И сега даже слагам по-голямо количество, а понякога като ме мързи даже не слагам хидратиращ крем. Преди с паноксила малко да прекаля и почваше да ми се бели кожата. Иначе мисля, че процентите си отговарят. Относно процентите трябва да си прецениш. Ако не ти се образуват големи подкожни пъпки, а само повърхностни, спокойно можеш и на 5%.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 13:39 от Irene Adler

# 532
Оф, голяма съм овца. Дала съм ти линк към гела, не към измивното.
Така де, този гел, който всъщност е крем, ще поръчам по твоя препоръка. Ще го помисля още малко дали да е 5% или 10%, но щом казваш, че е по-мек, може да се престраша и на 10%. В крайна сметка, ако идва силен, ще го ползвам през ден.
Иначе идеята ми беше да те питам дали си ползвала измивния гел (но явно не си), което би следвало вече да е това:
https://www.versandapo.de/article/details/9206275?name=Benzaknen … mp;lastActionId=2
Тук се вижда по-добре, че е в тубичка:
Скрит текст:

Иначе да споделя, че бях купила измивния на Авен като беше на промоция по 10 лв. и първоначално бях доволна, но сега сякаш го определям като продукт, който не е кой знае какво. Rolling Eyes
На вас как ви е кожата лятото?...по ей това време на деня - към 13-14 часа, явно в пиковите жеги, като си бутна челото и все едно съм го мазала с олио...ужас.

# 533
  • Бургас
Не, не съм го ползвала измивния и не мога да споделя впечатления за съжаление.
В момента за измиване ползвам това:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01CYE2XM2/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Доволна съм. Тубата е доста голяма и не помня вече от колко време я ползвам Smiley

# 534
Мерси. Ще си го запаметя. Wink
Така и не видях колко струва доставката до БГ...
Иначе, казвала съм го и преди в темата, много бях доволна от Фитокод.

# 535
Момичета, аз се справих с пъпките и разширените пори благодарение на козметичката ми. Сега умувам към каква козметика да се насоча. Хем да става против пъпки, хем да е за след 30 год. Имате ли предложения?

# 536
Момичета, аз се справих с пъпките и разширените пори благодарение на козметичката ми. Сега умувам към каква козметика да се насоча. Хем да става против пъпки, хем да е за след 30 год. Имате ли предложения?

Аз бих предложила крем с бп сутрин и крем с ретинол вечер. Задължително крем с фактор за през деня и хидратиращ за през нощта. Крема с фактор нанасям 10 мин след този с БП, а вечерният хидратиращ след този  с ретинол. И редовно посещение на козметик ако има акне...

# 537
Случайно да има бял списък на козметиците за София? Grinning

# 538
Колко години, ако знаете търсих добра козметичка в София. Писнало ми беше направо, много трудно се намира да е старателна, внимателна и да знае какво да прави. Преди постоянно ме претупваха. Абе има добри козметички, момичета, ама са много малко.

# 539
Аз си мисля, че е добре да се ходи в центрове като Есте Клиник, или сходни места, където персоналът се занимава изключително и само с естетични и дерматологични процедури. Често хората, които работят там, са дерматолози, или поне са завършили образователен курс за медицински козметик. Не знам дали съм права, тъй като самата аз не съм посещавала въпросната клиника (или друга, подобна на нея), но като че ли бих имала повече доверие да отида там, отколкото, да речем, във фризьорски салон с козметичка.

Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт