Сега ме гони безсъние, след като покрай нея все да я гушкам почнах да спя като бяла мечка
Трябва да продължа да търся, за да не стане като с тъпата кошарка, но е такава досада
И за столчето за хранене нови идеи получих и още разсъждавам.
Как е при вас?

Аз и да искам на ясла трудно ще я пратя, така че ще съвместявам всичко. В моята професия има много агресия и конкуренция, а майчинството ме е направило и по-търпелива и организирана, и просто по-добра. Удоволствието от това да имаш дете е несравнимо с всякакви други постижения, чувствам се завършена. Преди никога нищо не ми стигаше, вечно бързах. Банално е, но усещането за вътрешно спокойствие и огромно щастие те извисява над всички злободневни проблеми и така и решенията идват по-бързо. Лукс и привилегия е да й давам времето си и се радвам, че имам тази възможност - можеше и да е другояче. А те толкова бързо растат
Изключително много ще ми липсва бебешкия й период...ММ ми се смее, само една майка знае какво е.
И то имайки предвид, че бях се превърнала в почти работохолик, можех постоянно да съм на работа и ми беше кеф. Бях управител в заведение, бях там още преди да е отворило, буквално шефовете го отвориха по моя идея, следователно го чувствах почти мое, толкова бях отдадена. Когато излязох в майчинство, обаче и се оказа, че нямат човек, който да се грижи за всичко, решиха, че е по-добре да затворят обекта.
Сложих си лимит. Смятам единствено да разгледам Cookbook на ЗВБ и това е. Имам съмнения за алергии на бебка и се надявам със ЗВБ да се разреши от само себе си...Почнах и дневник да водя и засега съм постоянна, като дойде захранването ще ми е от полза.
Да не говорим, че мъжете там поемат голяма част. А тук се очаква жената да се принесе в жертва със салата на главата и даже да се усмихва. Факт. Затова са измислили гъвкавото работно време. Аз лично съм доволна, че изградих кариера и сама съм си шефка, съответно сама реших да си имам бебе и да намаля работата и сега не си пълня главата с излишни мисли ах какво можеше да е, колко съм прекрасна и умна, а сменям памперси. Не мога да кажа дали нямаше да не се върна изцяло на работа ако бях в БГ, защото трудно се удържам - не съм перфектната домакиня и никога не ми е било идеал.

Може би по-нататък ще почне да се харесва на моята, но пък клипчето е сладко:
Да прави каквото си искa, но да е "вкъщи". Така се психира и детето. Именно, че всяка жена може и трябва да си организира живота както й харесва
Аз подкрепям правото на жената да избира всичко. Не да й се вменяват задължения и роли. Моята майка се е "жертвала" и аз ненавиждах това от много малка.
Препоръчани теми