Половин година стана, откакто Августинче радва мама

• 27 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Да, Гери, така е. Аз съм доволна, че му се регулира стомахът засега поне, ака всеки ден,  преди беше през 2 до 5 дни. Хапва малко, не съм мерила, може би 30-тина мл.пюре,но това е нормално, а и нямам амбиция да замествам скоро хранене, както дойде.

# 616
Ами аз така като ви чета, излиза че на дребния му няма нищо, и той е като вашите ревлив на периоди, кисел като е недоспал, като изляза от стаята, като му омръзне да лежи... . Седнах да мисля и най-сетне се сетих как точно беше положението с дерматита - първо имаше пъпчици от жегата и кърменето и после аз умната го почистих със спирт и после му се появи дерматит. Ще видим какво ще излезе накрая.

# 617
Shaw7y, за кога са ви резервациите? Че ние мислим да ходим някъде към края на март, началото на април Simple Smile
Днес бяхме навън, Симеон очудващо, че доста поспа. Седнахме на кафе, яде и заспиваше още на кафето. Поспа пак около час, събуди си и си разглеждаше навън с интерес. Ама то сигурно,защото бяхме и с баща му, ако бях сама щеше пак да има изпълнения и мъки, докато заспи Simple Smile
Сегга съм го оставила в кошарата, върша си моите работи, а той сам се занимава. Нищо общо с вчера..

# 618
  • София
Точно за тогава, Мони - 24 и 25 март, на 26 март се освобождава. Пак ще питам мъжа сигурен ли е в решението и ако искаш, ще ти пиша на лични повече подробности.

# 619
Tук е прекрасен ден, бяхме навън и пак излизаме. Виолета се влюби в леля си Simple Smile
Два дни не са много, особено ако бебето познава добре грижещия се за него, но е и вярно, че стават все по-осъзнати...трудно е да се каже как ще е, може и да е много трудно. Няма как да вземете и бабата с вас в друга стая?  Grinning

# 620
  • София
Не сме се замисляли за това, ама да ти кажа честно, май не бих ѝ предложила - вижда ми се прекалено и не искам да злоупотребявам. Тя си предлага жената помощта тук, ама аз сега се дърпам, явно ставам и аз луда бгмама, хаха. Но макар че се шегувам, съм убедена в становището си за моментното състояние на беба - хем разбира, хем не и е в наистина особена възраст, за да ѝ се махнем изведнъж от полезрението за няколко дни. То като излезем за няколко часа и тя ни се сърди после, много е смешна. Прибираме се, баба ѝ я носи и тя ни гледа с каменно изражение. Ние я закачаме, смеем ѝ се, но тя грам не се усмихва. Много ми е любопитно какво ли ѝ минава през главата...

# 621
Момичета, излезе ПКК на малкия и виждам, че лимфоцитите са повишени, с неутрофилите понижени. Утре ще ходя при ЛЛ, но все пак при някой да е ималп нещо подобно?

# 622
Амели, сигурна ли си, че не са в норма? Днес взехме изследванията на малкия и решихме, че не са в норма съдейки по референтните стойности. Личната обаче каза, че за бебе са в норма.

# 623
Ами гледам ги спрямо референтните стойности. Тръгнах да чета в нета и се спрях преди да съм полудяла. Видях, че имало завишени стойности при бебета, но май са малко по-ниски. Все пак преустанових четенето да видя утре какво ще каже ЛЛ.
Утре много ходене по лекари ми се очертава, още от сега се депресирам 🤔.

# 624
Да запиша и Дея при ревящите бебета 😁 Тръгнали са й 4 зъба наведнъж и е приключение. Даже навън рева, а тя попринцип много обича разходките. Вече е уморена от реване и спи.

# 625
Дамян реве като го сложа в хорозонтално положение на ръце да го приспивам. Заспа в 23:30 тъ и отгоре, така се бях зарадвала, че заспива по-рано вече. Не мирва за 1сек. Даже в градинката едва заспа след два часа търкаляне и то за 30мин. Едва сменям памперси и преобличам, какво е това чудо?  А и си дърпа пишока когато го сгащи, опитва се да разлепя памперса, абе ужас, ужас. Grinning

# 626
Аз много отдавна не мога да сменям памперси, винаги е с играчка в ръка да не бъпка в акитата и крема после, отделно си всима дорната част на бодито и я пъха в устата и като свърша с памперса бодито до корема е мокро, а докато сменям памп и обличам, тя ми прави хватка с двата крака на ръката и не мога да се освободя Grinning .
Ние вчера към 16 ч излязохме на разходка ама 45 мин само, аз замръзтах , голям студ беше, малката не спа, но след като я изкъпах в 18:45 без да каже "гък" започна да яде и заспа, естествено днес в 4:20 е будта вече, играе, ака, акото й еше подупето омазано гъсто, явно е изяла все пак тиква вчера  Simple Smile . Вие как се справяте и с лапанего на крака, чорапите са мокри нон стоп, само ги сменям, суша , ама така до никъде няма да стигнат.
Тотито спря да качва и ме притеснява, този месец е качила към 500 гр и то това тя го качи в началото на месеца , а последните две сед нищо почти не качва  Sad  , явно кърмата не й стига, постоянно ми сокарва хиперлактация, а когато е така тя не качва от нея

# 627
Гери, Симеон последно качи толкова на
3 месеца  Laughing Последните няколко качва все по 200. Този месец не знам дали ще е направил 7кг, още не си е удвоил теглото от раждането... а се роди ”голям”, 3600.. Ама иначе не се спира и за секунда, от къде я има тази енергия идея нямам. Последните дни само се напъва и се мъчи от легнало.положение сам да се изправя.

# 628
И аз да се включа. Малкия не можах да преместя тази нощ в кошарата. Заспива и щом го преместя се събужда, върна го доволен заспива. Мама обаче не може да спи.

Амели, дано всичко е наред и вярвам, че ще е така. Да кажеш мнението на лекаря.

# 629
Тони и тя по цял ден се напъва да се изправя, тя може би вече ще седи хубаво и седнала, ама аз не я слагам още. Значи е наред всичко, да не се притеснявам ако следващия месец качи най-мн 200 гр .
Ами нали на година трябва да го утроят, това няма как са се случи, няма как да стане Тоничка 11 кг.
днес след като стана в 4:20 , спа след това само 30 мин , днес ми се струва, че пак ще е писклив ден

Общи условия

Активация на акаунт