"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 4

• 85 012
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  То Мами Hug влюбването е много сложна химична реакция,процес.Не се намерил още човек, който да напише  точно формулата.
Кога разбра Селви ,че е влюбена и по-скоро кога разбра ,че и Дахан е влюбен в нея та да разчисти пътя  към сърцето му newsm78'.

Днес много обсъждахме и аз спирам до тук.Всеки си има мнение  за  действията на Селви и аз уважавам всяко Hug
Каквото решат сценаристите това ще бъде ,а за себе съм решила,ако ми допада гледам, ако ме дразни нещо просто си свивам перата и дотам.Не се мъча дълго.

Изгонена,тъжна но ще е упорита и ще ги разбие  гадовете накрая независимо от всичко. Веднъж направи невъзможното -извади Дахан от Затвора.

Хайде лека нощ ,че утре съм  на кушия в Божурище ,нали е Тодоров ден .

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 00:31 от sebilMM

# 706
  • Враца
Марица, и на мен не ми се ще, ама знае ли човек какво са измислили сценаристите  ooooh!  
Да се надяваме, че до момента на цялата истина много неща ще са казани, много неща ще са се случили, много неща ще са премислени стотици пъти  Praynig и ефекта на истината няма да е този, който би бил сега, в настоящия момент  Praynig

# 707
За мен са мнго по-привлекателни истинските драми, в които няма намесени мафиотски екшъни. Никога не са ме вълнували и интересували мафиотските истории. Ако залитнат към тях в угода на рейтинга, ще развалят хубавата история, която ни показваха до тук. Sad

# 708

Лека нощ Hug

# 709
Добро утро! Simple Smile

"Да подозираш нещо е много по-лошо, отколкото да го знаеш със сигурност. Понеже реалността има граници, но въображението - няма." --- цитат с неизвестен автор от ФБ... точно това, за което говорех по отношение на чувствата на Даахан, във връзка с премълчаванията и малките лъжи на Селви.

Интересно пояснение относно образа на Мехмет:
Скрит текст:
не зря в описании своего персонажа Рагып добавлял слово "рейс" - насколько поняла из сериала Мафия рейсами зовут главарей..значит доки это прикрытие Мехмеда...я когда прочла имя персонажа Мехмет рейс сразу поняла это...

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 09:45 от marytza

# 710
Добър ден

# 711
И аз така, Вили ))) чета и се опитвам да намеря подсказки за това, което ни предстои да видим  newsm78

От интервюто на Енгин:

- По какво си приличат и различават досегашните ви роли?
Енгин: Всичките ми герои преживяха преломен момент, събитията ги промениха. В „Каква е вината на Фатмагюл“ имаше преди изнасилването и след това; в „Мръсни пари и любов“ – преди и след като се разбра, че убиецът е братът на Йомер. При Даахан житейската травма е още по-тежка. Ще се промени всичко, в което той вярва и счита за ценно в живота – приятелите, работата, енергията, мирогледът.

С тия бойни действия, дето ще ги разиграват, дали пък не ни подготвят за поставянето на Даахан на мястото на Мехмет в организацията "антимафия", която, изглежда, Мехмет оглавява?  newsm78 Което означава и Мехмет да пострада (((

# 712
И аз така, Вили ))) чета и се опитвам да намеря подсказки за това, което ни предстои да видим  newsm78
... много интересна дискусия сте завихрили вчера ... Не знам какво  ще видим , но след видяното дотук ...

Скрит текст:
... са ме нападнали едни минорни размисли и затова ги скривам в спойлер ... Я , какво хубаво време е навън , усмихнато ... пък аз съм седнала да мисля с простата си главица над въпроси , на които Умните Глави ( в световен мащаб имам предвид ) само си въобразяват , че знаят отговорите .
... Кой е сценаристът на съдбите ни ?
... Винаги ли е възможно да откажем ролята ( ако тя не ни харесва ) ?
... Свободната НИ Воля ... х-м ... в действителност наистина ли ? е свободна ... или ( простете за израза ) е  някакво менте , с което Сили ( считащи себе си за по-висши от нас , хората )  оправдават собствените си садистични воайорски наклонности , а когато са в добро настроение - ,, щедро'' изръсват от сценарните си записки по някое клише ... за щастие ...
... спирам , че стана много мрачно в главата ми ...
Хубав ден на всички

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 12:15 от velichka060

# 713
Анонс към 8-и еп.:

Dağhan’ın düşmana olan öfkesi artık daha da büyük!
#ÖleneKadar

"Отсега яростта на Даахан към врага ще се увеличава!"

# 714
Анонс към 8-и еп.:

Dağhan’ın düşmana olan öfkesi artık daha da büyük!
#ÖleneKadar

"Отсега яростта на Даахан към врага ще се увеличава!"

newsm51
Благодаря за анонса, Маричке!
Как да го разбирам това? Сега вече без ковчези ли ще ги погребва?!!

newsm51
Найс, а? Може ли такава хубава двойка да са, пък да няма любов? Изключено!

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 18:14 от loveofmine

# 715
... ей тези двете слънчица ми разведряват настроението на мига . Кротвам се на припек , става ми едно такова ... топличко и приятно на душата и ...

Скрит текст:
...  с голям кеф пращам по дяволите всевъзможните тъмни сили ...

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 18:39 от velichka060

# 716

Здравейте Hug Hug Hug

и Честит Тодоров ден на всички празнуващи.

Сега се връщам от грандиозна кушия и обезка на хоподрума на Божурище!Невероятно време,невероятно изживяване!

И се сетих май турските мъже яздят много добре коне.
Аз да си призная честно не съм виждала Енгин на кон.Би ми било много интересно.

Фахрие -да!

# 717

Фахрие -да!

... за Енгин ... не знам , Себи . Но съм виждала един от неговите сериални герои - Мустафа Булут от ,, Ако бях Облак '' :

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 19:06 от velichka060

# 718

Фахрие -да!

... за Енгин ... не знам , Себи . Но съм виждала един от неговите сериални герои - Мустафа от ,, Ако бях Облак '' :

newsm51
Вили! Благодаря ти, че ни припомни Булута!

# 719
... Припомням , припомням , Любов , обаче в момента страдам с Даахан и Селви ...

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 19:14 от velichka060

Общи условия

Активация на акаунт