Обединяването на Селви и Дахан срещу Ендер е възможно, само ако се разреши проблемът "Йълмаз". Докато Селви се мъчи да го спасява, Дахан няма да ѝ се довери за общи действия. Мисля си, че са измислили някакво половинчато разрешение на този етап. Може би, тикване на Йълмаз зад решетките по някакъв повод и развързване ръцете на Селви?
Не вярвам да го утрепят, прекалено нужен е за интригата. Но явно голямата Истина се отлага с неизвестен брой епизоди. Стига да не почнат с фантасмагориите, аз нямам нищо против. Ще ми се Дахан да стане малко по-хладнокръвен, но признавам, че при това струпване на разкрития и емоции би било малко противоестествено. Той си реагира абсолютно нормално - с болка, гняв и жажда за мъст. Така е, Любов, щом има дискусия, значи историята е добра. Преди няколко поста ти беше писала, че това не е твоят филм. Ако си сложа ръката на сърцето, бих казала, че ако не беше Енгин, не бих го загледала, въпреки добрите му качества.
Сега вече, бих го изгледала докрай, дори Енгин да го няма, защото ме зариби. Но и аз не съм любител на този смесен екшън-драма жанр. Не, не е баш хорър, но си е по-кървавичък екшън. Нещо не съм любител на кървищата, изтезанията, побоите и прочие. Обичам драма, но повече на душевно и емоционално ниво. Но не мога да отрека, че за турски сериал, този е адски добре направен. Все пак, да не забравяме идиотската цензура, при която работят. С колко фактори трябва да се съобразяват. И нечовешката скорост, с която снимат. Изобщо, сериалът е добър, дума да няма. Кастът също е супер, дори клоунът Ендер почва да си идва на мястото. Даже, бих казала, че ако той беше класически злодей от типа на Мюнир или Чиче, филмът щеше да натежи прекалено. Сега неговите малоумни тикове и простотии внасят някакво разведряване, сякаш. Сарп играе с едно намигане, с което ми става симпатичен. Сега, ако и хубави поуки ни извадят, а не наредят в последната серия ковчег до ковчега, ако ни подсладят гледането с някои красиви любовни сцени... направо си го коронясвам сериала за най-добър! П.П. А, не! Не искам никакво събиране с майката на детето му!
Ако ни пързулнат в тази посока, са ме изгубили като зрител! Да, може да ѝ прости на Берил, но не и да се събира с нея! "Неговата" жена си е Селви. Знам им мюсюлманските схващания, но не ми пука! Не искам никакви медузи в леглото на Данчо!
А за детето... все още изпитвам някакви съмнения, че е този Йозгюр, който ни показаха. Ще има някакво капанче и тука, ама... Нищо чудно Ендер, какъвто е хитрец, да е направил фалшива следа - да е дал това дете на Фахри да го отгледа (кой знае откъде взето), пускайки жокерчета наляво-надясно, а в същото време истинското дете на Дахан да е някъде съвсем другаде. Като нищо!
)) Хич не му се връзвай на избухването ))) Нервите на Даахан са много тънки вече и той не може (оправдано, според мен) да се сдържа в проявата на емоциите си. В този момент това е излязло от душата му, това и е казал. Но не я е презрял. Няма начин. Даахан не е от неблагодарниците. Той помни всичко. И когато му мине, ще я потърси пак. 

Себи, не му падат гащите, а напъхва пистолета в тях, преди да тръгне да гони Ендер по магистралата )))))))))))))) Впрочем, Енгин никога не е бил пълен... Във втори сезон на КВФ леко беше загладил косъма, но инак си е все така строен и дори слаб, както и в началото на кариерата си.
ама реших малко весело да стане .
Наред с премълчаването и не казването на цялата истина, тя на няколко пъти се и опитваше да послъгва по въпроса.
Много си права Лав, че влюбвайки се в Даахан, трябваше да го направи начисто. Иначе няма отношения - нито любовни, нито приятелски или каквито и да е.