"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Дори и скарани, важното е че са хванати за ръка  Hug
  Кой ли беше прострелян?

# 106
Не знаех, че с два удара може да нокаутираш някого, тази сцена хич не ми хареса Stop

Веселинова, Hug Heart Eyes според мен тази сцена е най-малкия ни дерт.. То в турските дизита само с един удар по врата, хвърлят в несвяст човека бе.
Обаче доста други сцени си бяха за смях..Онази гонка с колите, каскадьора с мотора, сякаш ние няма да познаем ръцете на Керем.. Толкова хубави и нежни пръсти има момчето, а тези, които хванаха мотора бяха много различни.. ooooh! ooooh! ooooh!

Но, добре, че накрая малко успяха да спасят положението..
надявах се,  утре рейтинга поне малко да се повиши, но сега ще съм съгласна и на това да не падне по-долу..
Толкова съжалявам, че Керем попадна в този проект.. Казвам си, че няма да мърморя, трябва да се наслаждавам на Керемчи, другото няма значение, но този епизод и него не успяхме да го видим както трябва.. Казвам си, че ще търпя всичко в името на Керем, но и точно заради него ми става болно и мъчно..

# 107
Лили, напълно си права. Режисьорът сигурно е болен или сляп... Как може да предлага такова нещо на зрителите. Ще стискам палци за рейтинга  Praynig Praynig Praynig

# 108
Хайде и фрагман си нямаме тази седмица..

Лу, Hug Heart Eyes миличка, благодаря ти, че ми разреждаше постовете ..

За теб един прекрасен Чачко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
   Лили благодаря за превода в ефир Simple Smile
   Пожелавам ви лека нощ и дано рейтинга утре не е чак толкова зле Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

# 110

Хайде и фрагман си нямаме тази седмица..

Лу, Hug Heart Eyes миличка, благодаря ти, че ми разреждаше постовете ..

За теб един прекрасен Чачко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

Ваййй, Лили  Hug Heart Eyes Heart Eyes Благодаря

Да видим утре рейтинга, но и по - спокойно епизода...  Grinning Grinning

Crazy Crazy

Лека нощ

# 111
Епизода..

Разпределението за седми епизод..

Ася - от 1 до 10 минута
Диди - от 10 до 20 минута
Снежка - от 20 до 30 минута
Ани - от 30 до 40 минута
Таня - от 40 до 50 минута
Лу - от 50 до 60 минута
Ренка - от 60 до 70 минута
аз - до края

Момичета, ако някоя от вас няма желание да превежда, моля да ми каже.. Все пак трудно е да работиш върху нещо, което не ти харесва.. Аз заради каузата Керем, както казва РенкаHug Heart Eyes съм готова на всичко.. Peace Peace Peace

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug Hug

# 112
  • Sofia, Bulgaria
Епизода..

Разпределението за седми епизод..

Ася - от 1 до 10 минута
Диди - от 10 до 20 минута
Ани - от 30 до 40 минута
Таня - от 40 до 50 минута
Лу - от 50 до 60 минута
Ренка - от 60 до 70 минута
аз - до края

Момичета, ако някоя от вас няма желание да превежда, моля да ми каже.. Все пак трудно е да работиш върху нещо, което не ти харесва.. Аз заради каузата Керем, както казва РенкаHug Heart Eyes съм готова на всичко.. Peace Peace Peace

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug Hug

Лили Hug Heart Eyes аз отново ще помоля за малко по-едър шрифт ако е възможно Praynig Praynig Praynig
В момента гледам 6 еп теглен от Датата ,и пак е труден за четене дори и увеличен  Sad Confused
Предварително благодаря  BlushPeace

# 113
 Момичета Hug

Попрочетох ви оттук оттам, срещнах думата "динамична", но така и не разбрах хареса ли ви  епизода? Simple Smile
И Али се чуди Wink

# 114
Добро утро от мен!  Hug Hug Hug
Лили стига си писала такива неща моля ти се,не мисля,че някой против има Peace и аз искам награда за търпение,че гледам тая боза ама заради Керем си заслужава.Ко да се прави... ooooh! ooooh! ooooh!
Впрочем ако има награда за търпение я заслужавам няма по търпелив зрител от мен  ooooh! ooooh! ooooh!
Проблема не е само у Лейля както пишат Кировите фенки - Сценария бетер кенеф иде ми да го ползвам за тоалетна хартия... ooooh! ooooh! ooooh! Само Йиит и Миркеламоолу съм длъжна да зяпам пък не ги трая,а както казах и преди аз харесвам много лошите персонажи дори седя и търся добри критерий в тях,но тука нищо.Мъчно ми стана за Йиит по едно време,че има майка която мисли къщата им за по ценна от сина им та нещеше да я обявят за продан  ooooh! ooooh! ooooh!
Аджаба къде е баща му?  Thinking
Искрено се надявам Али да не тръгне да отмъщава на Миркеламоолу...
А сцената с отвличането просто ме закопа.Чааръ и Ендер колкото бяха добри в Пойраз толкова се дънят тука на ента повече не ми се коментира...Да не говоря,че както си отиде Едже хептен забиха тия двете.Май Мелек е забравила как се пише сериал усещам.
Ей тоя Керем накара ме да търпя и гледам бози значи наистина го обичам  hahaha hahaha hahaha

# 115
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Според мен на сценарият му няма нищо, просто режисьорското изпълнение е слабо на моменти и оттам идва цялата работа, но мисля, че сте прекалено крайни.  Peace Пък и все е друго с превод, а засега изоставам.  Sad Иначе тази серия ми хареса на пръв поглед, въпреки че имаше някои слаби моменти.  Peace Все пак във всички турски сериали ги има, особено в екшън сцените им - не ги бива много. Grinning

Момичета, ако някоя от вас няма желание да превежда, моля да ми каже.. Все пак трудно е да работиш върху нещо, което не ти харесва.. Аз заради каузата Керем, както казва Ренка,  Hug Heart Eyes съм готова на всичко.. Peace Peace Peace

Лили,  Heart Eyes Hug аз обичам Керем не по-малко от теб, така че продължавам. Hug Peace

Хубав ден, момичета! Hug bouquet

# 116
Рейтинга  Peace
Качили сме като проценти,но сме паднали като позиция в тотал още надолу и сме качили в АБ и позиций и цифрии...
Ох...олекна ми паднеш ли под 4-ка кофти много  ooooh!

http://www.ranini.tv/reyting

# 117
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

За пореден път се убеждавам, че нещата на турския пазар са непредвидими. Някои от вас може да не са харесали серията (не съм гледала, нищо не мога да кажа), но затова пък рейтингът се е вдигнал Party hahaha

ТОТАЛ
13   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:31   23:26   4,08%

АВ
6   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:31   23:26   4,25%

20+АВС1
6   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:31   23:26   4,95%

Диди Hug, миналата седмица е бил на 17 място в тотала с 3,40%, така че нещата не са толкова зле Peace

# 118
Добро утро! Hug

За пореден път се убеждавам, че нещата на турския пазар са непредвидими. Някои от вас може да не са харесали серията (не съм гледала, нищо не мога да кажа), но затова пък рейтингът се е вдигнал Party hahaha

ТОТАЛ
13   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:31   23:26   4,08%

АВ
6   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:31   23:26   4,25%

20+АВС1
6   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:31   23:26   4,95%

Диди Hug, миналата седмица е бил на 17 място в тотала с 3,40%, така че нещата не са толкова зле Peace

Ренка аз за процентите треперим  Mr. Greenкачим ли добре ще е боза или не труд много всички се трудят най-вече Керем от колко време не е излезнал от залата. Peace

# 119
Еха, супер - много се радвам за качването на цифричките. Party Party Party  Казах ви аз, че сте крайни. Wink Hug

Керем се върна в мача - дай Боже занапред все нагоре. Praynig Praynig Praynig

И в социалните сме в петицата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт