"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Рейтинга  Peace
Качили сме като проценти,но сме паднали като позиция в тотал още надолу и сме качили в АБ и позиций и цифрии...
Ох...олекна ми паднеш ли под 4-ка кофти много  ooooh!

http://www.ranini.tv/reyting

Hug Не сме паднали като позиция, напротив - във всички групи е нагоре и като проценти, и като място. Wink

Тотал, АВ и АВС миналата седмица. Hug

17.    BU SEHIR ARKANDAN GELECEK    ATV    20:30:06    23:26:09    3.40    7.44

9.    BU SEHIR ARKANDAN GELECEK    ATV    20:30:06    23:26:09    3.56    8.03

10    BU SEHIR ARKANDAN GELECEK    ATV    20:30:06    23:26:09    4.00    8.49

# 121
Здравейте Керемки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хич не е добре това, което прочетох за последната серия newsm53
Затова да сложа нещо по-весело Simple Smile

7-ма серия вече е преведена за най-нетърпеливите на руски език bouquet

# 122
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Къде? Аз съм от нетърпеливите. Joy

Лили, благодаря ти, мила, за онагледения разказ за любовта на Керем и Серенай. Hug
Много ми хареса. И двамата много ми харесват заедно. Личи си, че са се намерили, хармония лъха от езика на телата им.

# 123
# 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Златна си, нали знаеш? Hug

# 125
Светле HugJoy Joy Joy Joy, в тая тема златни са други момичета, аз съм притурка hahaha

http://www.pembecilek.com/serenay-sarikaya-kerem-bursin-ayrildimi-2017_i123.html

# 126
Здравейте  Hug Hug Hug

Радвам се за рейтинга  Party Party Party

Благодаря за линка към руския превод  bouquet

И на мен историята ми допада, раздвижиха се, искам да знам как ще се справи махлата с корабния магнат и колко Дерин е влюбена, или просто гевезаната иска всичко.  Party

Как се разпореждаше с Али предната серия, как да бъдел щастлив, моля ви се, че и да останел, щото и тя да бъдела доволна, алоууу!  Rolling Eyes Rolling Eyes hahaha  Изобщо винаги е последна инстанция!  Crossing Arms  А Али недоумяваше, горкия, за какво му говорят...  ooooh! после как изведнъж си залипсваха в снощния епизод, не ми стана ясно, ама добре, че хукна да се среща с нея, че сега ще стане герой, спаси на татко момиченцето!  Grinning Grinning Може да му дадат и другата пантофка на принцесата  Grinning Grinning

Та така, хубав ден на всички  Hug Hug

Лилиии  Hug Hug  Продължаваме  Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 127
Изгледах серията. Мен нещо започва да ме дразни Дерин. Голяма лигла ще излезе. Радвам се ,че се раздвижиха нещата, може пък оттук нататък да се засили динамиката, ама това, че не може моя бабам да е убиец го гледам и в един друг сериал, дето ще го дават тая вечер. Еджето, не можа ли да измисли нещо друго.
Патрона пак беше номер 1

# 128
Рейтинга  Peace
Качили сме като проценти,но сме паднали като позиция в тотал още надолу и сме качили в АБ и позиций и цифрии...
Ох...олекна ми паднеш ли под 4-ка кофти много  ooooh!

http://www.ranini.tv/reyting

Hug Не сме паднали като позиция, напротив - във всички групи е нагоре и като проценти, и като място. Wink

Тотал, АВ и АВС миналата седмица. Hug

17.    BU SEHIR ARKANDAN GELECEK    ATV    20:30:06    23:26:09    3.40    7.44

9.    BU SEHIR ARKANDAN GELECEK    ATV    20:30:06    23:26:09    3.56    8.03

10    BU SEHIR ARKANDAN GELECEK    ATV    20:30:06    23:26:09    4.00    8.49

Аз съм в грешка... Peace Hug

# 129
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet

Много се радвам за рейтинга.. Party Party Party Дано още повече да се повишава Praynig Praynig Praynig

Керем пусна видео в инстаграм от кроса с Найк с думите: Това беше първото..Ще последват и други..

https://www.instagram.com/p/BQlKIE5lQay/

Нови от сета били..

Аз много се затъжих за Въпрос на чест.. Sad Sad Sad

# 130
  • Sofia, Bulgaria
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet

Много се радвам за рейтинга.. Party Party Party Дано още повече да се повишава Praynig Praynig Praynig

Керем пусна видео в инстаграм от кроса с Найк с думите: Това беше първото..Ще последват и други..

https://www.instagram.com/p/BQlKIE5lQay/

Нови от сета били..

Аз много се затъжих за Въпрос на чест.. Sad Sad Sad

Гледам рейтинга в Ранини и в крайна сметка хем се смея,хем ми е чудно newsm78
Какъв ще да е комшийският зрител,който гледа и харесва повече един № 309,
в който последните няколко епизода са повече странни отколкото комични Rolling Eyes
но не харесват Градът  Crossing ArmsПоне аз го чувствам така Peace Grinning

# 131
Привет по късни доби Hug

Изгледах последната серия и тъкмо се засилих да коментирам, видях снимката от Въпрос на чест Heart Eyes
Скрит текст:
Шюкрю ми е един от любимците Heart Eyes
Благодаря, Лили Hug

Е, серията беше доста по-раздвижена, по-лесно я изгледах, с много малко превъртания Simple Smile Малко ме издразни как поднесоха решенията на Али newsm78, предиобед ще си ходи, следобед ще остава, омръзна ми да го гледам със сака по улицата надолу, покрай плод-зеленчука Joy А дано е за последно!
Но пък ми хареса, че Шахин се събуди най-после, че мама Рауф плака много по-малко, въпреки че имаше за какво, че махалата защити Шахин. Харесвам играта на Текин, много лош, но добре се справя! Ама като го набиха на гробището, мед ми капна на сърцето Grinning
Дерин била балерина hahaha...ами тя пробяга няколко метра и падна уморена и с навехнат крак, после пак се затича и отново падна....каква е тази кондиция, не разбрах. Е, имаше и някои попадения - добре пищеше и се бранеше в колата, като я отвлякоха, не показа никакъв страх, много се разстрои за катастрофата на Али...
Несрин, синът и, Аслъ до сега винаги са ми харесвали и в тази серия също Praynig
Умрях да се хиля как Али при бягството му с Дерин отиде до една къща, разби стъклото на вратата, превъртя ключа, който беше отвътре и влязоха....впоследствие къщата се оказа празна и заключена отвътре hahaha

Лека нощ newsm46

# 132
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Това много ми хареса. Wink

Приятен ден! Hug bouquet

# 133
Ех, че големи сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Май това е бонбончето, бащата на което е в екипа на сериала.. Peace Peace

И боксьорчето ни ще видим най-накрая, ама кога newsm78 newsm78

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/832534792340172801

# 134
  • Sofia, Bulgaria
Ех, че големи сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Май това е бонбончето, бащата на което е в екипа на сериала.. Peace Peace

И боксьорчето ни ще видим най-накрая, ама кога newsm78 newsm78

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/832534792340172801

Лили Hug аз това сладко слънцице мисля съм го виждала и друг път ама къдее  newsm78 Rolling Eyes
Мисля си,че в някой сериал,ама дали newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт