"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 424
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
ИскреHug Heart Eyesмиличка, не знам дали това мъниче играе в сериал..Май е синът на един от екипа..

Ето снимка пак с Керем отпреди десет дена.. Май Гюркан и Нилпери също тогава са се снимали с него и сега ги виждаме снимките. newsm78 newsm78

Забравих да кажа нещо.
Днес Клюкаря обсъждаше новите сериали ..Каза, че в момента на екрана има актьори, които представят страхотна игра и които стоят много добре на екрана, но заради лош сценарий или лош късмет, сериалите им имат нисък рейтинг..И посочи за пример Керем и Градът.. Според него Ай Япъм сякаш са искали да покажат, че всички актьори работят за тях и затова пуснали сериали с всички тях. Също така писа, че до месец ще бъдат финализирани още 3-4 сериала..Не разбира политиката на каналите да  бълват сериал след сериал и накрая така в нищото да ги спират..

# 136
  • Sofia, Bulgaria
ИскреHug Heart Eyesмиличка, не знам дали това мъниче играе в сериал..Май е синът на един от екипа..

Ето снимка пак с Керем отпреди десет дена.. Май Гюркан и Нилпери също тогава са се снимали с него и сега ги виждаме снимките. newsm78 newsm78

Забравих да кажа нещо.
Днес Клюкаря обсъждаше новите сериали ..Каза, че в момента на екрана има актьори, които представят страхотна игра и които стоят много добре на екрана, но заради лош сценарий или лош късмет, сериалите им имат нисък рейтинг..И посочи за пример Керем и Градът.. Според него Ай Япъм сякаш са искали да покажат, че всички актьори работят за тях и затова пуснали сериали с всички тях. Също така писа, че до месец ще бъдат финализирани още 3-4 сериала..Не разбира политиката на каналите да  бълват сериал след сериал и накрая така в нищото да ги спират..

Ами колкото и да не го харесвам Клюкаря,той всъщност е прав Crossing Arms
Хубаво е да има за всекиго по нещо но, на всички (или почти)по едно и също време сериал Flushed
То,че този бизнес е машина за пари на всички ни е ясно Confused ама защо в името на това
са готови да похарчат успешни актьори с лоши роли,хич не ми е ясно Naughty Grinning

# 137
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Притеснява ме това, че все още няма фрагман. Sad newsm78

Обявяват конкурс за снимка. Зрителите на сериала са пуснали из градовете надписи/шаблони "Този град ще дойде след теб". Който иска да участва, трябва да ги намери, снима и да сподели с хаштаг #buşehribuldum (аз намерих този град). 15 щастливци, чиито снимки са най-оригинални, ще бъдат гости на сета на поредицата.

Пак пишат, че Керем е бил поканен за реклама на "Найк" и снимките ще са до няколко дни.  Thinking

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да го изядеш - страхотно момченце са намерили за малкия Али. Heart Eyes

Хубав ден! Hug bouquet

# 138
  • София
Айде, и аз най-сетне изгледах последните две серии! Heart Eyes
Ми, влюбена съм в сериала, пък. Задържа ме вече седма серия, а това отдавна не ми се беше случвало с турските сериали. Thinking
В началото много ми допадаха Лейля и Керем чисто външно като подходяща двойка, но сега повече ми харесват Аслъ и Али като двойка в сериала - образът на Дерин лееекинко започва да ме дразни. Rolling Eyes
И продължавам да се отвращавам от Текин. По принцип казвам, че актьорът играе супер добре щом толкова ме отвращава героят, но тук... Rolling Eyes Знам ли, актьорът такова пулене и стискане на челюст вкарва, че не съм толкова сигурна. Crossing Arms

# 139
Снеже, Hug Heart Eyes Искре Hug Heart Eyes Тинче Hug Heart Eyes

Хайде, готови ли сте за боксьорчето Party Party Party Party

Най-сетне един фрагман да ми хареса, я.. Peace Peace Peace

https://twitter.com/ayyapim/status/832891667619409925

Малко ала Роки се е получило, ама карай Party Party Party

И, разбира се, името на сериалчето в ТТ

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 12:16 от LiLiSy

# 140

Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Супееер!  Grinning Grinning

Лили,  Hug Hug почна съществената част, ей, най- сетне  Peace Peace

Хареса ми онова докосване по лакътя при обиколката на карето...  Heart Eyes Дерин да не се е върнала в квартирата? newsm78

Здравейте  Hug Hug

# 141
Ах! Чудесен!
Най-после!
Светна ми пред очите! Joy

Лили, Тинче, Лу  Hug
И за всички, които още не са пуснали компютрите  Hug

# 142
  • Sofia, Bulgaria
Снеже, Hug Heart Eyes Искре Hug Heart Eyes Тинче Hug Heart Eyes

https://twitter.com/ayyapim/status/832891667619409925

И, разбира се, името на сериалчето в ТТ

Аз съм оптимист  Rolling Eyes Ще потръгнат нещата,само малко време трябваше thumbsup Grinning Grinning Grinning

# 143
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
8.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 144
Фрагманът и в Ютуб с превод. Peace https://youtu.be/CA4RqTypsMw

# 145
Тинче, Лили, Габи, Синан, Лу, Камъче, Искре, Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug

Благодаря за фрагмана и превода!  bouquet И на мен ми хареса, но вярно... Joy Joy Joy само лентата на главата я няма.  Mr. Green

# 146
От този фрагман лъха голяма мотивация. Peace

# 147
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

СистърчеHug bouquet

Нови са .  Hug

Зад кадър. Wink

Хубав ден! bouquet

# 148
Привет, мили момичета! Hug Hug

Нося ви преведения епизод Peace Peace Peace
Благодаря на екипа, работил по реализирането му bouquet bouquet bouquet

Чичеци после ще раздам, че сега имам работа Hug Hug Hug

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=2cab2b3 … f0b4dae0784f20dbc

За онлайн гледане.
По-късно и в Ютуб и вибокса ще го пуснат момичетата Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/669276_tozi-grad-she-doide-sled-te … od-bg-sub-1-chast

Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 149
 Hug Hug Hug

На всички, които се трудят с часове, сериалите, трейлърите и резюметата да достигат до нас на български език, едно огромно благодаря!!! Two Hearts

Надявам се, че сериалът ще облекчи екипите по преводите в труда им, след като сериалът минава в "борческа фаза" Simple Smile Тупаниците са обикновено почти безмълвни..... Peace

https://www.gecce.com/fotogaleri-kerem-bursin-kimsesiz-bir-cocug … vlat-edinebilirim

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 18:14 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт